|
![]() |
#2851 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Tko je pokušao novi iOS 7 beta verziju?
#2852 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Neki jesu, ja ću za dan - dva, neda mi se drkat po 5ici, a 4orka dolazi... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2853 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Barem bude ličio na suvremeni OS sada... nekim dijelom. Kada naprave da ti se uređaj otvara kao removable storage kada ga štekneš u komp, onda možemo pričati o nekoj jednostavnosti. Što je minimalizam i jednostavnost Appleu? Spojit se na usrani iTunes i čitat upute how to fill the music on your jaFon? Dobijem bar jedan takav upit tjedno što je živi dokaz komplikacije istoga. Nisam hejter Applea da se razumijemo ali pričat kako je nešto inovativno, revolucionarno a imat isti šit samo što je od druge životinje je sve, samo ne to. Prvi put da mi se sviđa nešto na iOSu (minimalizam) ali i dalje mi nije dostojan zamjene za Android pogotovo uzevši u obzir čekanje na jailbreak da bi mogao nešto "normalno" radit na njemu. ![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Igram se danas cijeli dan sa sedmicom… Neke stvari me izluđuju, neke su super, a na ove čudne ikonice se jednostavno brzo navikneš. Zasad ima dosta bugova, više nego što ih je bilo u iOS 6 beti. Al ne bi reko da je revolucionaran… Više manje samo skin preko postojećeg i par novih featurea. Haha jailbreak da bi mogao nešto "normalno" radit na njemu. Sam odabireš mob prije nego što ga kupuješ i sve znaš o njemu, ako ti ne paše uzmeš neš drugo. A ovo za uspoređivanje izgleda aplikacija na iOSu i Androidu je ko da uspoređuješ dva auta i govoriš: "Hm, oba imaju stakla istog oblika, imaju slične linije po karoseriji, volan im je na lijevoj strani i okrugli je.". I ovo sa uspoređivanjem lockscreena Androida i iOS-a. Ovaj na iOS je još uvijek apsolutno isti kao i prijašnji, jedino su maknuli pozadinu iza sata i swipe dijela. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 11.06.2013. u 19:09. |
![]() |
![]() |
#2855 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
jeste malo dosadni...inovacija ova inovacija ona,po tome samsung,htc,sony...nitko nije inovativan...svi su od apple-a ukrali koncept touchscreen smartphonea?! a apple s ovim sadasnjim suceljem jedino kopira ekipu koja marljivo radi na cydia-i....sto skinove sto ostale stvarcice! |
|
![]() |
![]() |
#2856 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2858 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Instalirao sam i WP7 na HD2 svojevremeno i kad sam vidio da moram instalirat Zune za prebacivanje stvari - delete NAND - get back to Android. Rezime mojih postova bi bio - novi iOS napokon liči dizajnom na nešto, nove funkcije koje druge platforme imaju su napokon uvedene, još ako performanse budu na nivou - masi će se svidjeti. Ono što mene osobno odvlači od toga svega je iTunes a ne iOS kao takav ili Apple kao ime (moram opet napomenuti jer će se naći ljudi koji će moje postove shvatiti kao trolanje i izazivanje) ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2859 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2860 |
Premium
|
Prije il kasnije odustanem od svih tih mogucnosti koje dobijem jailbreakom jer mi dosade. iTunes tak i tak koristim za katalogizaciju glazbe na OS X. Na kraju mi je najvaznije na smartphoneu procitat sve vijesti, clanke, surfat netom, koristit određene aplikacije, slusat glazbu i planirat si dan nego konstantno d*kat po "naprednim" nepotrebnim opcijama koje mi dosade i nemaju nekog pametnog efekta na one stvari koje redovito trebam od mobitela. Istina je da ima nekih stvari koje mi fale, al uvijek ce tako bit... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2861 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2863 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2864 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2865 | ||
Banned
|
Đizz ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#2866 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja imam iPhone 2g vec nekih pola godine i još niti pisme na njemu, neda mi se uopce zamarat sa tim itunesom i ovim glupim utorom za sluše kojeg su napravili na prvom ![]() a što se tiče inovacija, nije apple ništa novo smislio(u mobilnom području), sve je to postojalo i prije prvi capacitative touch je LG prada,symbian je bio smartOS, a i puno prije njih su postojali touch mobiteli, doduse restezivni ali nema veze, a iPhone je pokupio tolike ovacije 1. Zbog genijalnog marketinga (svaka čast Steve r.i.p) 2. zbog stvarno predivnog dizajna 3. zbog imena i treba im odat počast jer su oni raširili touch mobitele |
![]() |
![]() |
#2867 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2869 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#2870 | |
Premium
|
Citiraj:
Al nekako ću se pomirit sa time, nisu dealbreakeri. Ekran je svejedno super. Uglavnom, mislim da sam u zadnjih par godina otkako imam iPhone (od 3G) koristio jailbreak 50% vremena, možda par mjeseci sve skupa baš aktivno (tražio nove stvari, instaliravao, "hakirao ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2872 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
To znam, pitam non JB i JB. U zadnje vrijeme kad je JB onda ruši app i uspori negdje značajno. Treba respringati. Razliku nisam osjetio na non JB. Da instaliram čisti ios bez JB? Falit će mi Auxo zbog naprednih opcija pali/gasi konekcije, svjetline itd...
__________________ |
![]() |
![]() |
#2874 |
Premium
|
ja isprobao iOS 7 na ip4, to jednostavno preloše zgleda, cuka, brejka se, laga ima kolko ti srce želi itd... em te ikone su presmijeh, kao i nekolicina aplikacija, ko da su se deca igrala, nakon par sati sam se vratio na odlican stari 6.1.3 ![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ne rusi JB sam po sebi nego razni patchevi i aplikacije koje se stavljaju preko cydije. Ako ti treba samo Adblock,stavi cydiju i adblock i sve ce sljakati kako treba. A ako stavljas xy aplikacija koje cak same sebe medjudobno kolju,onda ce se srusiti Zadnje izmijenjeno od: spawn. 13.06.2013. u 18:20. |
![]() |
![]() |
#2876 |
Premium
|
I ja sam se isto vratio na iOS6, al zato sto je 7 bas jako bugovit... 6beta nije bio ni blizu toliko. Najvise me zivcira sto zbog sugavih animacija i besmislenih opcija neke jednostavne operacije na njemu traju duze i zakomplicirali su ih. |
![]() |
![]() |
#2877 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni nije jasno zašto su toliko radikalno išli sa sučeljem. Ajd oke, ove skeumorfizam je malo de mode, ali je sve bar bilo uočljivo i pregledno. Meni najviše smetaju ova svijetla slova na svijetlim bojama, ikonice nisu baš nešto pretjerano uspjele, ova animirana ikona sata je fora. Animacije su super, neke aplikacije su dobro dizajnirane ali recimo dropdown meni je poprilično nabacan. Sve u svemu, dobrodošle novosti od opcija, sučelje je moglo malo i bolje... |
![]() |
![]() |
#2878 |
Banned
|
Je li ide na SHIFT + RESTORE downgrade? Čisto da ne zaseren ako se ne može vratit. |
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2880 |
Banned