|
![]() |
#2822 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa gledao sam ![]() ![]() Neke stvari je bolje pamtiti po sjecanju iz djetinstva nego ih kao odrastao ponovo gledati , citati, probati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2823 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
istina je da su njim efekti srač ... makar ipak su za to krive godine ... ali imaju fakat dobre priče ..... puno zanimljivije od današnjih ..... najbolja mi je bila kad je scotty mora napiti nekakvog elijena ili tak nekaj ![]() e da .. ajd nek se neko javi ko ima čitavu sezonu nekakvog star treka .. evo ja recimo imam cjeli ali baš cjeli TNG ali na kazetama nažalost ...
![]() |
#2826 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2827 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
kakav dinero .... pa mi smo u star treku ....... zaradil bu nekakve kredite s kojima bu mogel holodecke posjecivati i koristiti replikatore ......... ![]() ajde generic se probaj nekaj dogovoriti s tim tipom ... da cujemo kolko trazi kredita pa javi na PM ![]()
![]() |
![]() |
#2830 |
Premium
|
da mozda TOS sada ne izgleda bas kao nes zbog losih efekata ali opet bi bolje to gledao nego serije koje najvaljuju za stavit umjesto ST-a sada kad ovaj Enterprise zavrsi, Star gate, Earth 2, Battlestar Galactica, sve serije su trash neznam bolje je da nema nijeda SF serija nego da stave bilo koju od gore navedenih ![]() ![]() i mozda bi bilo oke da sljede primjer mislim da je FTV ili vec neka BIH TV postaja, pa da stave umjesto svih onih glupih sapunica ukljucujuc najjace bice u svemiru "Walkera" ![]() nego da stave te odvratne negledive trash SF serije jer i TOS koliko god on sada cudan bio je napredniji sa se tice tih buducih zamjena ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2832 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() A za IT emisiju se apsolutno slažem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A ta IT emisija bi bila jedno veliko nista ![]() A slazem se za TOS... rullaju ![]() A u nedjelju cu sve to lijepo gledati opet. Ali tek ako kupim novi TV jer je ovaj skoro pa gecrk (tamna slika).
![]() |
#2837 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
TV? Ovdje gdje sam sada Panasonic 72cm (nije ravni) A tamo gdje cu bit u nedjelju. Samsung 55cm (koji je skoro pa crko) ... al tamo ima kablovska ![]()
![]() |
#2838 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
Pink Floyd fan
|
Posudio sam tv karticu da bih snimio ST veceras, i kao probu postavim schedule danas da snimi nekakvu seriju na RTL-u "Skolske tajne". I zamislite kog sam snimio? 7of9 ![]()
![]() |
#2842 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Magister Mundi sum!
|
daklem .. rezime repriza .... 1. repriza je bila super uper duper ultra acme sranje ![]()
![]() |
#2847 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
arčerit ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2849 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
U prvoj epizodi je Archi imao primjerenu ulogu, cowboya, bas mu dobro stoji uloga seljacine ![]() p.s. Nisam imao namjeru vrijedjati uzgojivace stoke, seljake i sl. i smatram to casnim zanimanjem. Naziv seljacina se odnosi na nacin ponasanja odredjene individue bez obzira kojim poslom se bavi ili gdje zivi.
![]() |
![]() |
#2850 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nego jeli bi mi mogao netko pojasniti ulogu andorijanaca ? Ljudi su u saveznistvu sa vulkancima rajt? e sada di dolaze andorijanci? Di su kardasijanci ili oni nemrem se sjetiti kako se zovu uglavnom imaju birds of prey brodove i neki izrod vulkanaca su ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|