|
![]() |
#2822 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Fino ![]() Ali malo dricaj vertikale.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2823 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa ravne su, ravno ih u Lightroomu. ![]() EDIT: Misliš ovo što su zgrade ukoso svaka u svoju stranu zbog širokog kuta?
Exception up = new Exception("Illegal operation."); throw up; Zadnje izmijenjeno od: doublev. 02.05.2012. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
@doublev: jako dobre. Super su mi zvjezde na lampama, vidim da se koristi panasonic leica ![]() nyc nudi toliko motiva da je to prebolesno...oces arhitekturu, street fotku, pejsaze, prirodu. di si bio, kaj si jos fotkao? btw. kaj se kosina tice, sve je dobro. pusti vertikale kad je vodoravno horizontalno. sve drugo bilo bi precudno. Zadnje izmijenjeno od: reboot. 02.05.2012. u 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
the letter
|
@mar Evo jedne s dricanim vertikalama ![]() ![]() Imaš pravo, ovako je bolje. Makar još dok sam bio tamo sam si mislio to napraviti ali zaboravih... ![]() @reboot: Ma NYC je brutalan. Taj grad se po meni nemre mjeriti s ničim, kategorija za sebe. Bio sam po cijelom Manhttanu praktički, tamo sam bio stacioniran. Prošao malo i Queens, Brooklyn (od tamo sam i slikao), Bronx, Coney Island itd. Išao i do Staten Islanda ali sam se samo okrenuo i vratio trajekom natrag. To je bilo samo zbog fotkanja ![]() Imam hrpu fotki ali još nisam sve obradio. Budem stavio nešto čim stignem... Ima dobrih s Empire Statea po danu a s Top of the Rocka sam sliko po noći s Leicom ![]() Ove gore btw su s 14-45...
![]() |
#2826 |
Suit up!
|
E tako je već bolje ![]() Imam par primjera sa E-M5 i 25mm PL i to na f1.4, mogu reći da je ludo jer je objektiv i na 1.4 dosta oštar, a to + IS omogućva slikavanje na ISO200 po mraku ![]()
![]() |
#2827 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
#2830 |
Suit up!
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2832 |
the letter
|
Exception up = new Exception("Illegal operation."); throw up; Zadnje izmijenjeno od: doublev. 04.05.2012. u 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 | |
Premium
|
![]() koje objektive si furao? Citiraj:
ovo me najvise zacudilo ![]() brijem da nikad nisam uspio dobiti ovakve zvjezdice na rasvjeti, makar zafitiljio kit objektiv do f/10, obicno to dobivam s 20mm. jel to do filtera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 |
the letter
|
@mislav_os Stavio sam ti slikicu među one gore dvije. Sad su tri. @imaticx Nema frke. Samo nemoj da završi negdje pod ne mojim imenom ![]() @reboot Furao sam 14-45, 25 i 45-200. Ovaj zadnji nisam previše koristio, samo u specijalnim situacijama kada je trebalo snimati detalje. To mi je sve stalo u onaj najmanji lowepro slingshot (mislim da je 102 AW ili kako već). Još je i blic bio u torbi ali njega nisam koristio. I naravno, dvije baterije ![]() Što se tiče zvjezdica, uvijek tako ispadnu na dužim ekspozicijama ako stavim visoki F. Nisam koristio nikakav filter. Ubio bi za 7-14. Skup je previše. Sve ove slike bi ispale još bolje s malo šireg kuta... Al jbg.. Evo usput jedne minimalne. Teško je naći zgradu u NY a da se u nju ne reflektira neka druga ![]() ![]()
![]() |
#2838 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam jedno pitanje za Photoshop. Znaci, kad otvorim NEF file, namjestim WB i sve ostale postavke po mjeri, spremim sliku i kad je kasnije otvorim u bilo kojem drugom programu ili opet u PS-u, boje budu isprane i nisu onakve kakvima sam ih spremio. Jeli se nešto može namjestiti ili se to jednostavno syebe kad taj obrađeni NEF spremim kao jpeg?
![]() |
#2839 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
imam nekakav problem oko battery gripa,u njega mi idu 2 baterije za canon 600D s kojim radi bez problema ali kad stavim u njega 6 duracell baterija (novih kupljenih) fotoaparat izbacuje da promjenim baterije i neželi radit nikako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
To ti je sve normalno za kineske gripove. Elektronika aparata prepoznaje bateriju i normalno da se sustavu 6 komada AA baterija neće prijaviti kao standardni izvor struje. Ja se ne bi time ni igrao, kao ni zamjenskim baterijama.
![]() |
#2841 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() bio sam uvjeren da tak dobre mogu dobiti samo s 20mm: ![]() btw. jesi snimao sta ili samo fotkao? Citiraj:
Citiraj:
![]() aj cekamo s rockefellera i empire ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
@aski i meni ps ima dosta izraženije boje od klasičnih preglednika fotki bez obzira na to bili u adobe rgb, srgb itd. @Domagoj probaj s drugim baterijama. Osobno sam imao iskustvo sa Fuji superzoomom da stavim 4xaaa duracellke i ispucam s njima 100ak fotki i pokazuje da ih zamjenim a kada ih testiram kod kuće kaže da su pale na 1.45V. Probaj posuditi od nekog kolege Sanyo 2700mAh jer sam primjetio da se fotići pale na amperažu. Duracellke su ti cca 1500mAh. Nisam 100% siguran da je baš to razlog kod tebe tako da ti ne bih preporučio da ih odma kupuješ jer su dosta skupe, cca 180kn s punjačem. Probaj ih prvo posuditi pa isprobati. Uglavnom ih više-manje svaki fotograf ima i koristi za blic. Ili te ili eneloop, one su još skuplje. Ako ih baš nitko od tvojih nema, trzni mi pm pa ću svoje napuniti i poslati ti da isprobaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#2843 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
U srijedu je otvorenje izložbe studenata Grafičkog faksa u Cro Art Photo Klubu i bit će izloženo oko 40-ak naših radova. Aktovi su u pitanju, pa navratite i pogledajte. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...08373169_n.jpg http://www.croartphotoclub.hr/najava.html
![]() |
#2845 |
Je suis Schumi
|
Zahvaljujem se ![]() ![]() Stavio na sRGB i sad su boje onakve kakvima ih namjestim. Kao da se koristi Perwoll ![]() A prije mi je bio uključen sRGB profil na Nikonu, samo sam ga zbog kasnijih pregleda preko mobitela stavio na Adobe...
![]() |
#2848 |
Suit up!
|
Imaš brand name 3rd party baterije koje se prodaju po ovim većim dućanima tipa B&H photo koje su kvalitetne. Znam da su Wasabi odlične.
![]() |
#2850 |
Je suis Schumi
|
Auuuuu, fino ![]() Stavis li ovo na Fotozine, gotov si ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|