|
![]() |
#2821 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam filing da se stanje s baterijom stabiliziralo. Nekoliko dana je bilo bas lose, pa sam ugasio AOD i u tom danu sam i updejtao play services na kolovoz. Tada je bilo super. Sad evo par dana imam opet upaljen AOD i izgleda da je sve oke i normalno. Mozda je caka bila u updateu play servicesa, nemam pojma. Edit: Jup, izgleda sve ok. Work from home, pa su laboratorijski uvjeti, 3,5h sot i ostalo mi jos 45% baterije. To je otprilike tako kad sam doma cijeli dan.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 16.09.2025. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2822 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Frende već dugo nisam imao ovakav buyers remorse, a ono, ni nije do moba. ![]() Nakon dugo vremena sam kupio baš novi mobitel iz dućana (domaći web shop hophop.hr) jer mi je bila ok cijena 600€ za flagship star (sada) dvije generacije. I onda kreće.. kak je to sada već stariji mob više nema ni jedna maska za kupiti u domaćim trgovinama, pa naručuj izvana.. naručio na amazon.de pa da mi bude besplatna poštarina uzeo odmah i Google punjač od 45W.. moram provjerit, valjda radi uredno. ![]() E da, mob mi je isporučen 07.08. i tek jučer sam išao prebacit sve na njega.. ![]() Jučer onda skužim samo jedan SIM slot. Reko prekrasno. Tako da, nije do moba bit će dobar, realno nisam ga još ni koristio. Problem je šta nisam čitao sitna slova kod specifikacija. Sad kad sam se malo izjadao, da budem ontopic. Provjereno u tcom i telemach e-sim ne može uz bonove, ide samo uz preplatu a bonbon ni nema e-sim. ![]()
__________________ you did good..
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2823 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2021
|
Citiraj:
A1 nudi esim na bonove. Ja sam ga imao do prije par dana. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
__________________ you did good..
|
![]() |
![]() |