|
![]() |
#2822 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Došao android 11 na OP 6T, nekih 2GB. Sad sam instalirao i zasad je sve dobro, ima novih zanimljih stvari, najviše vizualno. Konačno su dodali AOD koji mi je najviše falio, mogli su to i ranije. Uglavnom, malo su osvježili ovaj odličan mob s tim upgrejdom, iako je meni sve odlično radilo i na androidu 10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2823 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2825 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
HRK 2,834.08 18%OFF | OnePlus Nord 2 5G Smartphone Global Version 8GB+128GB/12GB+256GB 50MP Camera MTk Dimensity 1200-AI Warp Charge 65 https://a.aliexpress.com/_mLoSlV1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Stiže i OnePlus 9RT sa 50 MP kamerom, ali ne kod nas 😬 https://m.gsmarena.com/rumor_oneplus...news-50589.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavio Nord 2, pa to radi ko flagsip smartfon ![]() Onak na prvu, iznenadjen pozitivno, super smooth sam OS, a i sam mob je fakat brz. Nakon nekog vremena napisem detaljnije dojmove.. Imam osjecaj da je brzi od Xperije 5 ll koju sam imao prije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Dada Oxygen OS je to, zato mi se i ne ide od Oneplusa... Javi detalje kad ga upoznas jos. I daj pliz provjeri jel rade dual apps, ili workspace kako god. Meni to. isključili sa proslim updateom i aj bok ali 5T je star uredjaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2830 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Oxygen na Nordu 2 je više Color OS / realme ui ![]() Na mojem Nordu CE ima opcija 'paralelne aplikacije', pa nek kolega potvrdi, baš me zanima, možda se i drugačije zove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2831 |
Premium
|
Izgleda da da.. Mada i Sony 5 II ima očišćen OS od raznih gluposti pa je sam OS relativno lagan, ipak se osjetilo trzanje i kašljucanje povremeno, al koristeći N2, OS je relativno ispeglan, doduše ima nekih sitnica za riješit, a kolko vidim OP to brzo riješava, tak da s te strane ne bi trebalo biti problema, a i baza korisnika se povećava.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, pa kaj se ne mogu dizejblat neke aplikacije, chrome itd.? Ovo je glupost da su to onemogucili ili sam ja nekaj profulao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U mom oxygenOSu disable na standardnom mjestu i chrome se može disjeblat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2836 | |
Premium
|
Citiraj:
I najviše me smeta što su maknuli onu opciju dok se wifi ne koristi da se ugasi, to je bilo do androida 9 ili 10 čini mi se, tak nekak.. Nije mi jasno zbog čeg su i to maknuli.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
Premium
|
A to je jedan od razloga zbog kojih želim ić ća sa OnePlusa, miču stvari koje su defaultno podržane u androidu, i skroz se oglušavaju na korisnike koji im prijavljuju kvarove i traže da poprave to, a toga ima dosta na OP5T, svakim updateom sve više, a očito i na Nordu još više... Okej mi je ako updateom nece dodat ništa novo na uređaj, al barem nemoj pokvarit/micat ono što je radilo... Znaci u OP ako nešto ne radi, nemoj se nadat da ce ikad radit. A nešto što radi možeš očekivati da ce ubiti sa Updateom, bez najave il change loga. Npr na OP5T kao podržava Camera2API, ali ga zapravo nikad nije podržavao, i ima thread sa cca 1000 postova na njihovom forumu nitko se nije niti oglasio. Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 26.08.2021. u 09:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2838 | |
Premium
|
Citiraj:
Nordu 2 opraštam neke stvari, pošto sam ga nabavio za dobru cijenu.. A sad zamisli dok neko iskrca za 6-7tkn za flagšip, pa ga dočekaju slični problemi o kojima ti govoriš.. HTC ima najispeglaniji OS, tam teško da čovjek nekaj nađe a da ga baš nekaj smeta.. Imao Xperiu 5 II flagšip smartfon i dok napravim usporedbu sa midrenđ smartfonom, potonji nekak lijepše i fluidnije radi, a čak i manje bugova ima neg Xperia 5 II nakon par updejta.. Nego, dok nađeš smartfon koji je blizu savršenstvu po pitanju softvera, molim da mi javiš, jer i ja tražim isto takav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2839 |
Premium
|
E da i najveca mana OnePlusa je ubijanje aplikacija ko manijak. U settingsima battery optimisation iskljucen, u task manageru lockas aplikaciju i on ti je svejedno isključi aplikaciju nekad nakon 5 min nekad nakon 30, i onda moraš ručno isključiti battery optimization i globalno i za aplikaciju direktno i lockat u task manageru. I onda na restartu moba pajdo opet uključi battery optimisation ![]() Ali da idalje je OxygenOS vjerojatno najbolji OS, HTC ne znam od Desiera, mislio sam da je Pixelov čisto OS najbolji pa me Bubba razuvjerio, a kao Asus i ZTE novi bi trebali imat okej čiste OS-ove ali premalo informacija i nisam nikad isprobao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Na amazonu, 375 eura plus shiping |
![]() |
![]() |
![]() |
#2844 |
Premium
|
![]() |
#2846 |
Premium
|
OnePlus u Kini uvodi ColorOS 12 umjesto OxygenOS https://preporucamo.com/oneplus-u-ki...sa/2021/09/17/ ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2847 |
Banned
Datum registracije: Dec 2020
|
Ima negdje kod nas Nord 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2848 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Imas postanu finu akciju sa Amazon.de, ušteda 570 kuna -(hvala @OldMachine!). Znam da nije HR ali eto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2850 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nakon modela 3T i više nije privlačan. |
![]() |
![]() |
|
|