|
|||||||||||
|
|
#2821 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
A žašto bi gasio sve aplikacije odjednom? Na androidu se to ne radi, više štete nego koristi to donese.. a ako imaš rootan mob možda preko Xposeda možeš namjestit da imaš tipku 'zatvori sve'
|
|
#2822 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako izbrisati slike i filmove iz clouda , da mi se ne vraćaju više nakon resetiranja uređaja i kako postaviti sat da vrijeme (sat i minute) prikazuje u istoj liniji kao kode kit-kat 4.4, a ne jedno ispod drugoga (sada imam lolipop) i prikaz mi se ne sviđa. |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2823 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Što se ne radi? na G2 to lijepo ima "clear all" da ne moraš swipeati jednu po jednu. Na Xperijama Z i Z1 sam do lollipopa imao .apk koji sam instalirao i to je radilo. Na lollipopu tog više nema nažalost, stoga, da, to mi fali. |
|
|
|
|
#2825 |
|
Registered User
|
Ali zašto bi čistio sve aplikacije iz memorije? Prvi post: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiln...de/185626.aspx
|
|
#2826 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Clear All ne radi ono što ti misliš da radi. Ne ubiješ ti proces te aplikacije nego je makneš iz backgrounda što rezultira 2ms dužim pokretanjem aplikacije sljedeći put. Druga je stvar ubijanje čitavog procesa aplikacije u memoriji. To u svakom slučaju nije nužno niti pametno raditi. |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
|
|
|
#2829 |
|
Registered User
|
|
|
#2830 |
|
Premium
|
Hvala ! Znaš li možda kako da početni (zaključani) zaslon na lolipopu ne bude zatamnjen . Odabrao sam sliku za pozadinu zaključanog zaslona i ona je tamnija od originalne slike .... Dali se to može nekako podesiti da svjetlina slike bude kao na originalu ili je to na lolipopu tako namjerno napravljeno ? |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2831 |
|
Antimićanin
|
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Premium
|
Tko je osimislio UX za taj drop down menu nije imao sve na broju. Jel su stvarno izbacili i namjestanje zvuka iz tog menija?! I jel mogu svojom voljom rasporedit ikone u tom meniju, a ne da mi je Bluetooth na samom vrhu kojeg rijetko kad koristim. Ove ispod Wifi i Bluetootha se mogu, ali nema slobode bas. |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Premium
|
Citiraj:
To što se ne mogu sve aplikacije odjednom pogasiti je još očajnije . Nema prečaca za gašenje zvuka . Jesu li oni normalni ? |
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni je taman ![]() prakticki isti ko cisti android pa mi paše nakon nexusa.Fali mi doduše extra opcija s custom romova al jbg. Općenito ,jaaako mi se sviđa to što sony ne jaše previše nekim skinovima. Clear all nikad ne koristim,tako da mi ne fali ta opcija.Fali mi root tj.Tasker,Adaway,Greenify i TiBu (root starter kit )Općenito,prilično zadovoljan kamerom i baterijom na z3,premda sam napravio samo ota update bez factory reseta. Ionako planiram root pa ću morati flashati nanovo kako god.Da li je netko ovdje možda radio root na z3,koliko vidim moram downgrade ,pa root pa upgrade na rootani firmware via twrp.Ne izgleda komplicirano al malo puno posla. ![]() Inače,kako stoji garancija ukoliko je mob rootan (bootloader zaključan),pretpostavljam puška.. |
|
|
|
|
#2837 |
|
Premium
|
Koliko čitam za Z3, neke firmware verzije, prvenstveno ruske, imaju clear all opciju. Pa eto, kome treba, može naći odgovarajuću verziju i flashati.. Uopće mi nije jasno zašto neke imaju a neke ne, al dobro glavno da mogućnost postoji. |
|
|
|
|
#2839 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Koje recikliranje. |
|
|
|
|
#2840 |
|
Premium
|
Pa skoro da nema razlike, stvarno ih ne kontam cemu forsiranje, valjda da mogu reci da imaju novi model. E i mali updejt, yahoo mail se popravio sam od sebe ne zdere vise bateriju. Z3c izdrzi skoro puna 3 dana na stamina, a dan i pol na normalnom radu. |
|
|
|
|
#2842 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Premium
|
Blentavo pitanje. Riješio bi se T-Mobile brendiranja a osim toga radio sam ota update pa ne bi bilo loše krenuti čisto. Gledam ove generic firmware za Z3. Koliko je bitno koji odaberem? Da li je važno iz koje EU zemlje ili? Da li su različiti modem fajlovi ili nešto takvo? Određeni završavaju na .729 a poneki na. 690 .da li je i taj dio bitan? Ili je toliko jednostavno da ništa od ovoga što sam pitao nije bitno ![]() |
|
|
|
|
#2845 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
|
|
|
#2846 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() U biti, samo ga krkni po ovoj uputi LINK |
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Premium
|
Citiraj:
) .samo me zanimalo da li je baš bitno koji, kako nije, flešam pripremljeni belgian custom unbranded kad mali ode u krpe, ako se i ja ne srušim do tada. |
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kupio sam svoju Xperiu Z1 prije godinu i pol u TCom. Još je i pod garancijom pola godine. kako je zaključana na TCom, a ja je trebam otključanu ... zanima me kako je otključati a da se ne gubi garancija? Trebao bi mi brzo odgovor, ako treba i u inbox ![]() |
|
|
|
|
#2849 |
|
Registered User
|
Preko koda ne gubis jamstvo, kod narucis preko interneta preko pouzdanih site-oova
|
|
#2850 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Aha, hvala.. imaš inbox ![]() |
|
|
|
|