|
![]() |
#2791 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Javi mi se ne maili da ti dam upute i sl. nemam tvog maila pa ga nisam moga postaviti i ni na server.
![]() |
#2792 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Zaljepih drugi thread... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2795 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Molim ne spamati sticky...Tamo ce samo RAK,MM i atha postati obavjesti te ce biti glasanje... Ako imate pitanje citirajte dio teksta od tamo i postajte tu... Hvala! Za ljencine link na sticky: http://forum.pcekspert.com/showthrea...473#post367473 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2796 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Nagrada za Camper of the year ide cijenjenom kolegi AMD-jcu: lol2 : [img=http://img160.imageshack.us/img160/4909/shot01841ca.th.jpg]
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2797 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Daj link za mape pa mogu ja skinut za Savica Soldierse !
![]() |
#2800 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ko ja neku vecer bilo nas 5 i ja najavim vatromet i slikanje i svi se skupe...poslikam ispucamo se i napisem ajmo dalje koljaza...i niko nista i sve pokoljem i slikam jos jednu...izgledalo je ko da je terminator proso nasim krajevima......AMD kolje mog starog al se ugodno(ili ne) iznenadi kad mu mitzeki pokucaju na vrat kundakom!!!!a bilo je dobro kad se igro deathmatch ja prvi stari dugo dugo drugi a onda ga pod kraj skinuo r.b jer je starom crkavo mis.....i jos info za sve dobar trening je na shvapskom dm serveru.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2801 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() amd kolje mog starog... ![]() bash ste mitzeki pravi... ![]()
![]() |
![]() |
#2802 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
we are proud to be mitzeki....fali mi jos malo treninga i bit cu zadovoljan postignucem....sad kad smo pod vasom ovlasti dokaz je da nitko ne vara...to mi se svidja!!!sad cu u skolu pa pod racunalstvom malo dodjem na forum!!!!kad je vec besplatno zasto ne...sam da jos provjerim mogucnosti kompa i ako ide bacit cu i call of duty gore!!!a onda ce se trosit i nadoknadivat svaki propusteni sat igre.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2805 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
aha...sam ti kenjaj,budes opet harakiral komp kad vam iskljucim pristup netu.... il bar pocni placat dio koji potrosis viseci na serverima dok tvoj tatek dirinci skup z mamekom po cele dane....: hitthewa : hitthewa jebote kaj si prije pesa nis kupil....20 x me jeftinije dode i manje trazi....a i kad mi dopizdi morem ga vun hitit,a ne ,ovog krivo pogledam mam mi zove Hrabri Telefon... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
bolje ti je da se ne igras sa Bilicem/Sivicem,znas da ti je rekel da se ne igras Hackera nego da delas kaj ti on veli...valjda ti je jasno da se s njim nemres i nesmijes kacit... e da i ne drobi vise ,zasprehavas me da pisem o internim, nasim sranjima , a ne o CoDu...: pirate : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ono nisam ja. Da je on moja slika škemba bi mi bila do zadnje kutije, a i ne vjerujem da bi one škatulje zdržale moju kilažu. Kaj se tiče familije Mitzek oni su mi najdraži. Jr je žilav i premršav pa mi ga je teško pogodit, ali zato je stari trom i ogroman i većinom kempa negdje iza kakvih gajbi. Njega i sljepac pogodi jer čuje od kud krulji vu želucu. ![]()
![]() |
#2810 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Sada pronalazim rješenje problema. Polako i sa strpljenjem. Izgleda da ću morati modificirati mape.
![]() |
![]() |
#2813 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Demolition - užasno velika i svakako nije za mali broj igrača CityHall - jako interesantna Berstein - manja verzija toga. Malo je čudna ali će vrijeme pokazati. Kamperi će cijeniti jer u kućamapostoje sasvim upotrebljivi kreveti a i pokoja WC školjka. Ono što za sada ne radi su Moscow Training i Crossroads. Ova potonja ne bi mogla ići na CTF a i vrlo je dosadna i mala mapa. Za CTF bi bila neupotrebljiva. Baš smo to razglabali MM i ja. Lik koji je to radio ima u pripremi Toujane 2 i ElDaba. To bi trebale biti puno bolje mape. Samo da ih ne prate ovakvi problemi. Inaće sam vidio te mape, imao ih na serveru i sl. Nekada rade (ne znam zašto) ali većinom ne. kažem, možda uspijem opraviti stvar pa staviti ovu Moscow Training.
![]() |
![]() |
#2814 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@Rak Strpit cemo se, nije bitno koliko ti treba vremena (imas i svojih obaveza). Nije vazno jesu li 2 ili 5 novih mapa, vazno je da rade i da unesu malo novog u ovu drogu zvanu CoD2
![]() |
#2815 |
Prigorec po defaultu
|
![]() LISTA PLATISHA ZA COD2 SEVER.. 1.MASNI 10 KN 2.FLEKS 10 KN 3.ZULE 20 KN 4.ZOND 10 5.GABRE 20 KN 6.MRKONJA 10 KN 7.ZED 10 KN 8.KILLER SEGAL 10 KN 9. PANORAMA 30 KN 10.SAM FISHER 15 11. TERMINATOR 15 12. MITZEK 25 KN 13. MITZEK JR 25 KN 14. NINO 5 ,ZIPPO,ZIPPO JUNIOR 100 KN 15. WIDOWMAKER...: sweating 100 KN 16. THOROUGHBRED B 10 KN 17. AMDEJAC PLJATIO!!! 10 KN ----------------------- 430,00 KN ZADNJA 3 NEKA MI POSALJU KOPIJU UPLATE NA MAIL , I NICKOVE DA IH UVRSTIMO…KAK TREBA e da,lova od Rijecana je zametena negdje oko Delnica, al je na putu...uskoro ce doci,tak barem vele u meteoroloskoj prognozi....: evil : oni koji nisu na listi imenovani , ne znaci da nisu platilui,samop radi ogrone kolicine PM sam greskom obrisal vazne postove s nickovima.. Haligonja,pliz, ocituj mi se na PM (ponovo,sorry!) nakon toga,updejtam listu platisha.... kome treba broj racuna na PM javite.. eto sad..... Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 27.02.2006. u 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2817 | |
Prigorec po defaultu