|
![]() |
#2792 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
skinuo ga... ima par eyekendija, ali generalno sve fercera oke, nema laga apsolutno nikakvog. zadovoljan. e da ždere parsto mb rama manje u radu nego prije i ima nove gej sistemske ikone ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2793 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
našao malu zamjerku.. u settings, sound & notifications dole gdje se namjesti kada primis poruku jeli se ispise na ekranu, ilise sakrije sadržaj ili pak sakrije se sve, u drugim verzijama softwarea imaju sve ove opcije, kod naše slovenske imaju samo ove dvije gdje se sve vidi, ili nema uopće prikaza notifikacije na ekranu? Jeli kod vas tako?? |
![]() |
![]() |
#2795 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo i mene na LP-u za (Z1). Stavio sam si Vipnet HR i bilo je par aplikacija od Vip-a koje se bez problema uninstall-iraju tako da je mob čist. Za sada radi sve fluidno i dobro. Vrijeme će pokazati da li ima kakvih nedostataka. Ja zadovoljan. |
![]() |
![]() |
#2797 |
Premium
|
Nije, prijatelj ima Z1 kupljen u Dubaiu(snimio danas-preko kitkata doduse), njemu su 3 opcije(settings/sound & notification/when device is locked). Meni su samo dvije: 1.Show all notofication content 2. Don't show notifications at all. Nedostaje treća opcija da pokaže samo da si dobio poruku(ili mail ili slično) ali ne pokazuje sadržaj ispod(prvih red znakova pokaže otprilike..) Tebi i Toru isto tako dvije ili imate sve tri ko sav narod? ![]() |
![]() |
![]() |
#2798 |
Premium
|
Updejtal i ja pa bumo vidli. Proslo je brzo bez incidenta. Nisam delal ni backup ni nis. Za sad, novi izgled menija, nove ikone, drop meni novi i ne svida se, recent apps kartice u fora itd. Ugl. taj drop meni mi ne lezi. Na G3, G2 je to bolje izvedeno, pristupacnije i brze. Bar double tap na notifikaciju ide direkt na poruku na lok skrenu. Slajder za brightnes nema auto, za ton ga nema uopce u drop meniju. App za mail izgleda sad bolje, ono prije je bilo jadno. Antutu skocio sa 38,39k na 40, 41k. Real Racing 3 radi ko i prije, ko podmazan. WIFI ima jednu crtu vise nego inace. E sad dal to kaj znaci ili sam tak izgleda. Bilo bi dobro da se to malo popravilo jer znam imat problema sa gubljenjem signala. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.04.2015. u 00:28. |
![]() |
![]() |
#2799 | |
Varilnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2800 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2805 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2808 |
Premium
|
Nisam bas zadovoljan. Teze podnosi multitasking, dulje ucitava ikone kad se izade iz neceg i vec se izgubio wallpaper. Nema veze sa memorijom jer je ima dovoljno. Meni je Ultra ko tablet pa je znam malo zesce koristim sa nekom igrom u pozadini i sa par ovih drustvenih aplikacija. Probal bum napravit reset ak ovak nastavi. Brko, kaj si ju stavio u frizer? |
![]() |
![]() |
#2809 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni sve ok, stvarno su malo gej ikone al neka. Jedino sto sam primjetio je da mi sad yahoo mail trosi bateriju nenormalno. Vise je i od screena, systema i svega. Ako tako nastavi bit ce uninstall. Ako netko koristi njihovu aplikaciju molim neka napise ima li isti problem. |
![]() |
![]() |
#2810 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Frizer? Kaj misliš pod tim, nisam skužio... |
|
![]() |
![]() |
#2811 |
Premium
|
Meni na Z1 sve radi kako treba, prvi lolipop pa slovenski i jos sve u redu ![]() Ne znam još koliko je i jeli uopće bolja baterija, jer ga više koristim pa ne mogu usporedit još... Ali izgleda isto ili mođda malo bolje(s naglaskom na možda), gore nije svakako.. ![]() |
![]() |
![]() |
#2813 | |
Premium
|
Citiraj:
No tek sad vidim da si vrtil Z3C. Mislil sam da je to Z1 iz nekog razloga. Nek se jos malo slegne taj Lolipop pa ci vidit dal cu kaj poduzimat. Baterija je mozda cak i malo bolja. |
|
![]() |
![]() |
#2815 |
Premium
|
Gore SS je sa Z3C al od Sysa. Zabrijal sam da je tvoj, moja greska. Ultra je sad 2350kn u Svijet Mediji. Jos je malo jeftinija i kome treba mali tablet, phablet ili ogroman telefon mislim da nema boljeg. |
![]() |
![]() |
#2816 |
Premium
|
Ima nekog vlasnika Z3/Z3C s Tcomom ovdje? Jel to prekjucer dosao LP i za nas ili nes drugo? Ima neš manje od 600M mb, ali ako je to stvarno LP ne želim se još zaletjet. KK 4.4 mi radi savršeno pa nema potrebe da glavom bez obzira rusham ![]() Kakvo je trajanje baterija na Z3 sa LP instaliranim? Isto tako, postavke mi se sačuvaju nakon updejta, kao i sve aplikacije itd.? |
![]() |
![]() |
#2817 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa meni je došao na vipu isto prekjučer, nešto ispod 600mb... slobodno stavi, radi odlično, malo su neke sitnice promijenjene, ali se lako navikne čovjek, ikone su ubergej, kod baterije nisam primjetio neke promjene. apsolutno sve će ti ostati isto. |
![]() |
![]() |
#2820 |
Premium
|
Instalirao sam i meh...nisam bas odusevljen. Ne sviđa mi se novi drop down meni, to što ne možeš sve aplikacije odjednom zgasiti (ili ja to ne vidim), nema shortcuta za mutanje mobitela (ili ni to ne vidim), ove 3 ikone na dnu ekrana su mi bezveze. Sviđa mi se novi "Phone" interface, shortcut za piasnje nove poruke u porukama i ajde, settings meni mi je ok. Uglavnom nis posebno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|