|
![]() |
#2791 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Što mislite da svi sjede po uredima i sve je cici-mici čisto, suho, bez prasine. Pa neki ne kupuju mob zato da bi ga pokazivali po jantama, partyima i finim večerama. Što ima veze sad je li mob od aluminija i plastike. Istina premium stoji kod One-a. Evo primjer: ja sam na njivi, u blizini nema vode, sišao sam s traktora ocistit plug, roto branu od zemlje, blata. U tom trenutku me neko zove, što bih ja trebao ići doma oprati ruke ili da primim mob sa blatnim rukama? Normalno da ću staviti case, kada se zamaže lijepo ga operem ili bacim. Najbolje da mi mob bude od ulja, masti itd. vama kojima ne paše ne morate ga stavljat i sto vas briga je li ga ja imam. |
![]() |
![]() |
#2792 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2793 |
Guest
|
Evo. Od moba (HTC One) imam ravno četri zamjerke. 1. Pozicija power buttona je katastrofa. 2. Neimanje tri tipke za navigaciju (sada bu sa updateom i na romovima bar došao long press neke tipke ili tak neš za menu) Mrzim skakati po aplikacijama koja svaka na svoje mjesto stavlja tri točkice. 3. Ekran. Super je rezolucija i sve, ali AMOLED je AMOLED. Navečer me nakon Desirea i S2 ova siva umjesto crne ubija u pojam ![]() 4. Neimanje zamjenjive baterije / utora za microSD kartulju. Sve ostalo je mrak, a zvučnici na njemu su od li čni. |
![]() |
#2794 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Prva točka se riješi sa custom ROM gdje namjestiš da pališ/gasiš ekran sa tipkom za pojačavanje/stišavanje zvuka. Drugo ako dobro kužim riješiš isto sa custom ROM gdje je HTC logo isto služi kao tipka. http://www.youtube.com/watch?v=vrjf9qnycIg |
![]() |
![]() |
#2795 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Treca tocka se rijesi time sto prihvatis cinjenicu da imas jedan on najboljih non-AMOLED ekrana trenutno dostupnih i da prikazuje bijelu boju bolje od S2/Desire. ![]() A cetvrta tocka, iskreno, nije toliko ni bitna (bar meni). Ja sam takodjer bio zakleti sljedbenik zamjenjive baterije i mSD utora ali niti sam ikad vadio bateriju iz moba niti sam vadio mSD karticu osim kad mijenjam mob. |
![]() |
![]() |
#2798 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Potvrđen M4 aka HO Mini. Malo sam razočaran jer sam očekivao quad proc, a dobio dualca. http://techkiddy.blogspot.in/2013/06...bu-uaprof.html
#2799 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2800 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
pa kaj nije od pocetka najavljivano da bude mini imal dualca? uostalom, da ima quada, od flagshipa bi se razlikoval samo u ekranu iltiga, napravili bi sami sebi konkurenciju (isto kak i samsung radi u low-mid segmentu ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2802 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Odličan post. Alkar Šole u sridu ![]() Uostalom kad ideš u picolov u kakvu birtiju, lako ga izvadiš iz kurtona (na mobitel mislim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2803 | |
Guest
|
Vjeruj mi da to ništa nije bilo mukte ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
#2805 |
Guest
|
|
![]() |
#2806 |
Premium
|
BUtterfly S izlazi na tržište. Uglavnom, manji od HO, a hardverski skoro isti http://vr-zone.com/articles/htc-butt...ery/38996.html
#2807 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() veći od HO, hardverski jači sa puuno boljom baterijom, moga bi čak odustat od HO |
|
![]() |
![]() |
#2808 |
Premium
|
Ne znam zašto, ali meni je stalno u glavi da HO ima 5" ekran. Ok, imamo isti hardver, ali s jačom baterijom, utorom sa karticu i plastičnim kućištem.
#2810 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam pitanje jedno nisam znao u koju temu da metnem pa sam ovdje valjda nisam fulao. Dakle imam HOX+ 3 mjeseca star(drugi sam vlasnik) i malo je gornji volume button ko ušo unutra znači radi on normalno, samo nije ko donji da lijepo klikče kad se stisne nego onako samo stisneš i on pojača normalno bez klika. Pa dal to garancija pokriva tj. dal uopće je potrebno da to idem sredit il da ostavim tako kako je. |
![]() |
![]() |
#2811 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hebote taj HTC stvarno ne znam napravit volume tipke, slabe mikroprekidače imaju ![]() Isto to mi se desilo na Desire HD, a nakon par mjeseci korištenja je sve teže i teže prihvaćao pritisak. (nije imao garanciju pa nisam ništa poduzimao).. Ali tebi savjetujem da fino odeš tamo gdje si ga kupio i rečeš da misliš da crkava tipka.. Ili jednostavno čekaj da crkne (ako crkne), i tek onda ga odneseš.. EDIT: Baš tako je i meni ta problematična strana/tipka onako kao lagano ušla unutra, dok je druga strana bila normalna (ili čak malo na van).. |
![]() |
![]() |
#2812 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Problem koji znači još uvijek nisu riješili... nevjerovatno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2813 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa ne znam ja sam ga kupio preko jednog poznanika i kad sam ga dobio od njega je takva tipka, sumnjam da ju je nekako nabio il nešto unutra, nego mi se čini baš ko da je takvog i on dobio jel je mobitel star 3 mjeseca sav je čist nema nigdje oštećenja niti je otvaran ni ništa. A ne znam sad su ove vrućine jake pa sad neću sigurno tako brzo i na more uskoro idem, a ništa zasad radi pa ako ode tipka skroz unutar ove garancije(koje još ima dosta) il osjetim da slabije hvata idem nosit negdje. Jer mobitel ima ovjerenu garanciju u Linksu, taj koji mi je prodao nije ga kupio u VIPu, Tele2...il tako negdje nego ovako slobodna prodaja očito, pa ni ne znam da ga treba nosit valjda u agram. A i izbjegavam nosit taj mobitel da ga otvaraju jer čim ga otvore više nije to to. |
![]() |
![]() |
#2815 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Trenutno razmisljam od HoX-u na produljenje pretplate u tele2, pa me zanima, jel ove novije serije hoxa imaju probleme sa početka( zute fleke po ekranu, mjenjanje boja na jači stisak po ekranu i sl)? |
![]() |
![]() |
#2816 |
Antimićanin
|
Frend je uzeo pred mjesec dana novoga u VIP-u. Niti žutih fleka niti uvijanja ekrana pod prstom. Čini mi se kao da je i staklo malo deblje u odnosu na prve serije. Možda mi se to samo čini, ali kao da je. |
![]() |
![]() |
#2817 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2820 |
Antimićanin