|
![]() |
#2791 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
jesus fuckin christ popizdim dok dobijem nidalee supporta -_- više bi me razveselila strgana noga nego taj pick, katastrofa
![]() |
![]() |
#2792 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2795 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Nakon igranja lola ponovno prvo samo morao popiti koju pivu da se smirim (kasnije...) , jer ovoliko trolla i namjerno gubljenja nisam vidio odavno. Dobio sam par puta likove koji frustrirani što im pada valjda skor krenu igrati i onda u sredini GOTOVE partije krenu totalno trollati... U biti neke stvari nisam vjerovao na šta naiđem i nitko ne može mi reći da nema ELO HELLa... Ipak vadim se i raste mi skor polako , ali 2 dana se nisam bio pomakao sa mjesta... http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401 |
|
![]() |
![]() |
#2796 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
bilo koji adc kombo sa threshom/leonom/taricom/bliztom/sonom kao supportom apsolutno razvali kombo sa nidalee kao supportom (ako uzmemo u obzir da adc pri tome nije totalni kreten) heal mi baš pri tome puno i ne znači, pogotovo kad nema nikakav cc, a svaki iole uigraniji adc može bez frke izbjegavati skillshoteve njezine
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nidalee support je viable samo ako ta Nidalee ZNA jebeno dobro igrati (primjer guls) i ako može pogađati Q. Jer ako ne, bilo koji engage ako imaju tipa thresh/leona će ih ownati. Na LV6 je već druga stvar, Nidalee ima cougar form što je još dodatni dmg. Ako Nidalee pobere koji kill i snowballaju lane, onda postaje brutalni AP mid/late game. Ti moraš uložiti u rune, jer ti prvi page "Pomaži drugome i suma tank" je očajan. Da vidim supporta s tim runama, odmah bih se nafidao jer armora nemaš. Recimo primjer: http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes Treći rune page aka support. Ja ću ako uzmem Leonu na lv2-3 all in na tebe i dobiti kill jer nemaš armora ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2799 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja više govorim dosta iz prijašnjeg iskustva , a svakome ne odgovara neka vrsta igre. Normalno je da ljudi više vole CC jer npr support sa cc može ispraviti greške Ad carry, normalno ne previše ako je skroz retardiran... |
|
![]() |
![]() |
#2800 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() JAvim se kada dođem do silver 2 ili 1... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2801 | |
Premium
|
Citiraj:
To je ako ste otprilike negdje na istoj razini skill-a...ako si ti duplo veći, možeš komotno krenuti s doran ring i 1 ward, sona ap rules. EDIT: Ne bih se baš složio s ovim. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 11.07.2013. u 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Da se malo pohvalim, upao sam u Silver I. ipak mi je ovo prva sezona da igram ranked a imam tek 200 winova u normalu pa sam super zadovoljan ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/30432404#leagues |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Javi se kada hoćeš opet da igramo normal, iskreno trebao bih malo probati vidjeti da li će mi Vayne opet legnuti, a i Tristanu da isprobam. Mislim da mi je Vayne mechanism na razini Bronze 6 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
xplosiv iskrene čestitke na platinumu, zaslužio si definitivno ![]() Šteta šta nitko od Vas ne igra na EUW da zajedno idemo duoq ![]() Evo da ja pokažem moje statse, mislim da sam solidan igrač samo još moram poraditi na farmanju tj last hitanju, isto tako dosta agresivno znam igrati (više idem za killovima nego za farmom pa i zbog toga imam manji prosječni CS). Odredio sam si da će mi adc bit main rola (prije toga mi je bio main support), našao sam jednog solidnog duo q supporta tako da peglamo sad zajedno. Uglavnom po mom mišljenju ako smatraš sebe boljim od divizije u kojoj jesi onda je bolje igrati duo q jer uglavnom dobiješ jače suparničke igrače pošto je moj support iz silver II, a ja sam silver III te samim time dobijem i više LP za pobjedu. Uglavnom više Lp-a dobivam za pobjedu, a manje gubim za poraz ![]() Sad sam zapeo malo u Silver III jer uvijek se poklopi da ili likovi nemaju pojma igrat svog champa pa feedaju ili trollaju (80%) ili ja zeznem u laneu (20%), uglavnom uvijek dobijem svoj lane ili budem jednak sa protivnikom. Jedan Diamond igrač mi je rekao i mislim da je to jedan od najbolji savjeta... "ako gubiš svoje lane i nemožeš se vratiti probaj što više splitpushat svoj lane i farmati tako da će se protivnik morati odvojiti od ekipe i ići pofarmati na lane da mu nebi otišao turret" ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 12.07.2013. u 05:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
Premium
|
Jedna lijepa stvar - http://www.lolsummoners.com/ladder/eune Upišite si game nick i pokaže vam koji ste na svom serveru. Inače, početkom 10.og ako se ne varam (mislim da će netko ovdje znati više o tome jer mi je objašnjavao) se lock-a vaš status za S4. Primjer: Završili ste u silver? - Dobijete rub i ne znam da li se dobije neki legendary skin ili to samo za gold->. Naravno, tada kreće predsezona u kojoj možete igrati jer vam iovako ionako to onda prebacuje za slijedeću sezonu koja kreće početkom 1-og mjeseca ili 2-og ako se ne varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa eto, ako se nekome da duo, ja bi se mogao ovaj vikend probati boriti za gold dok majstori postavljaju centralno. Istina bog skilla nemam, igram sve osim mid tako da pripremite kutiju cigara i živce, ali ko ga hebe. Ak uđem u gold platim ćevape, čisto zato da se i ja najedem.
![]() |
#2812 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2813 |
Premium
|
Ja stvarno ne znam kako je ove ranked game uopce moguce igrat solo, je gledam i nemogu vjerovat da su takvi debili uopce sposobni igrat. Game nije poceo, nije prvi ban poceo, ADC, MID, JUNGLE OR TOP, i onda 2 kazu top i onda pocene FUCK YOU MORON I HOPE YOUR MOTHER DIES IN FRONT OF YOUR EYES. Ma kakavi rusi iz dote su super ekipa nasprem ovog lol trash-a, ja stvarno ne znam kako bi ovo mogao igrat vise od jednog game dnevno i ovo malo sto vidim mi je dosta da me okrene od takve igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2814 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda prestani igrati i ne piši u temi, simple. Vjerojatno ima na stotine i tisuće ovakvih postova o LOL-u, isto kao što ima i o DOTI. Jednostavno. Ja recimo igram 90% SoloQ, 10% DuoQ. I uzdignuo sam se tako. Jednostavno, opusti se, igra je. P.S. Dobio sam jučer WARNING ![]() Igrali smo premade 5vs5 protiv domaćih, i prvu smo throwali (5x plat vs 3x silver, 1 unranked i 1 gold) baš zajebancijom, i pisali su nam "EVO VAM KURAC" itd...drugu u normal premade opet dobili protiv njih (RIOT <3), i onda ih uništili da su se predali...i ovi moji ih zjb malo itd...gejm nakon, dobim warning da su me previše puta reportali...djeca, štaš, mi njih nitko report ništa, akod nas svatko dobio 4x report. EDIT: Možda se ubrzo prebacim na EUW s main accountom, a na EUNE budem podizao smurf-a. Čekam da mi odgovori support da mi objasni. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 12.07.2013. u 10:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2817 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
X-plosiv zasto na west? Citiraj:
Pa evo mogli bi ako hoćeš, jedino me vikend brine jer ima dosta retarda online. Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 12.07.2013. u 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |