|
![]() |
#2791 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo konačno se i meni updatealo i dobijem error: Incomplete Installation of MW2 (10) Objašnjenje za taj error: Citiraj:
Konačno ušao ![]() Predobro ovo "Stimulus" i "HardCore Stimulus" - samo nove mape u raznim game-typeovima. Ode igrati. EDIT 2: Evo odigrao nekoliko partija, zasad vrlo dobro, još je navala pa bude lag-ova (pinovi su dobri), ali kad se uhvati dobrog hosta onda sve ide savršeno i bez laga. Salvage je dobra mapa Storm onak, nije mi sjela Overgrown kao daleko najbolja mapa iz CODa 4 je perfektna, malo tamnija ali super Bailout je kickass mapa Crash onak... nemogu reći da ga baš volim ali mogu odigrati.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.05.2010. u 00:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
kakvo je stanje sa chiterima na novim mapama? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2793 |
|
Ja još ni na jednom nisam naletio. Sinoć sam igrao jedno 4-5 sati ![]() Možda je IW nešto napravio po tom pitanju pošto su ogromni updatei bili, i sad je verzija 1.1.195, a prije je bilo 1.0.8xx verzija (tako nešto) Također, ping sinoć savršen cijelo vrijeme, isto tako, mape su radile savršeno, nikakvih lag-ova Jedino što je veliki bullshit, na stimulusu se stalno mjenjaju modovi. Dakle, nema odabiranja FFA, TDM, CTF, HQ, HCTDM... (npr) pa da ti se vrte i stare i nove mape, već samo stare mape, kad se uđe u Stimulus (ili HC Stimulus) vrte se samo nove mape ali svaku mapu drugi mod ![]() Inače je čisto OK što se može odabrati da se igraju samo nove mape, ali je glupost da se među starim mapama ne vrte ponekad nove. Ja bi trenutno igrao samo FFA ali da mi se provrti i koja nova mapa tu i tamo... zasad tog (bar mislim) nema. Inače, mape su super. Overgrown, Intervention snajper i i krov Grandma's House ==> padaju k'o muhe ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 06.05.2010. u 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
meni je ovo ozbiljan nedostatak ![]() svako malo mi dodje da kupim "stimulativni paket", i dosad sam se suzdrzavao da ga kupim, ali ovo je najveci turn off dosad, igram ukupno 3 moda, ostali mi ne odgovaraju konacan sud ce pasti za vikend, ako sam dobro skuzio tad ces svi moci igrati sa stimulativnim paketom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
malo guglanja probaj u google ukucat patch mp-ff i (aktualnu verziju) 1.1.195 ..... nadjes, skines (file je velicine parsto kb) .... kopiras umjesto starog ..... inace kod svih s ruskim keyem i prilagodbom igre na engleski se dogadja ista svar kod svakog updatea .... uvijek je ista procedura .... nabaviti file od nekog sa engleskom verzijom igre i to je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2802 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 | |
|
Citiraj:
Prejako ![]() E kad bi igra bila tako lagana, svi bi bili prvi ![]() Taj Sentry Gun je apsolutno beskoristan.
![]() |
![]() |
#2804 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 08.05.2010. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Registered User
|
na pocetku sam se nadao da sve oko MW2 ide u ovom smjeru http://www.youtube.com/watch?v=iBSF0Gi7oM0&NR=1 ali sada vidim da sve ipak ide ovako http://www.youtube.com/watch?v=NpYEJ...eature=related ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel su to oni omogućili da se neke "nove" mape vrte na HQ Pro? Danas dođem i prva mapa je bila Highrise, a malo kasnije Terminal. Inače te mape nisam nikad vidio u tom modu. Nadam se da će tak i ostat te da će se pojavljivat i ostale defaultne koje prije nisu bile. ![]()
![]() |
#2810 |
Bazinga
|
Izgleda da će sad sve biti u HQ Pro modu. Kasnije sam naletio i na Invasion. Inače tu mapu sam igrao svega 3-4 puta. Tak da se i slabo snalazim na njoj. Ajde bar nešto dobro sa novom verzijom. Inače ovo mi se baš i ne sviđa što se mješaju modovi u Stimulus paketu, tak da zasad ne mislim to uzimat. Ukoliko nešto promjene u vezi toga, vjerojatno uzimam. E btw. danas sam prvi put igrao nakon nove verzije i nekako mi se čini da je ping manji, te da je bilo jako ugodno igrat. Nadam se da će tak i ostat. ![]()
![]() |
#2812 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
....malo je bolje kad prodje vikend pa nema free usera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2813 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ja poludim,nesmijes bit prvi na serveru i odma si citer,pa ce me prijavit,pa imam walhackove itd...reko deci samo prijavljujte,ako nadu da koristim ta sranja onda me i banajte...koji shit...napokon sma se odviknuo od koristenja "tube-a",i sad sam hacker...najgore kaj ekipa sa 70 lvl.om kenja meni sa 52lvlom da sam hacker...pa lol,imam 48h igranaj,od toga zandnjih par dana 15h ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2815 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Retardosi uvjereni da skill ovisan o lvlu, pa nije to jebeni MMO, a ima i takvih pacijenata u BC2, lik za 20 ima veći lvl, pa kao ja sad ne smijem bit bolji od njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2817 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Najjaci killcam koji sam vidio, a nema veze sa varanjem, je bilo clan vs clan. Karachi mapa, SD mode. Ostala 2 iz moje ekipe i 1 iz protivnicke. I oba moja se nadju na plantu kraj onog mosta, i skuze da je plant kraj autobusa prazan. Ostalo 20ak sek prije kraja, dakle, vjerojatno je na tom plantu. Frajer se okrene, baci bombu sa planta kraj mosta, preleti onu srednju zgradu, odbije se od autobus, od vrha otvorenog kovcega planta i drito na glavu dok je ovaj pokusavao plantan ![]() ![]()
![]() |
#2818 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Iako ima takvih "game wining" killeva kolko oš'. Evo jedan primjer. ![]()
![]() |
![]() |
#2820 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna se često događati. Izađi van iz steama i opet ga pokreni. Meni uvijek proradi. Jučer sam čak dobio inf da sam pokrenuo igru sa drugog PC-a i kao ako stisnem play ići će mi ispočetka igra (lvl i sl.). Stisnuo sam cancel i ponovo pokrenuo. Nakon toga sve po starom. Ima steam mušica, al restart steama čini čuda ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|