|
![]() |
#2761 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Opet prica o free ramu na androidu ![]() Don't you know, free ram is bad ram ![]() Kod mene btw oko 1.8Gb ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2763 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Kod mene u najboljem slučaju 400MB, a inače je 300MB. Bilo free 1.5GB ili 300MB, mobitel isto radi, tj. osjeti se lag.
![]() |
#2765 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Kod mene S7 na Nougatu u startu nakon boot-a ima 2GB slobodno, tijekom dana se krece izmedu 1.4-1.8GB slobodno.
![]() |
![]() |
#2766 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Odlučio sam pokušati još AOD isključiti prije factory reset i sad je ok sve. Po sadašnjem stanju imati ću opet malo preko 4 sata sot. AOD mi nije toliko trošio prije ali jbg mogu i bez njega haha Poslano iz mikrovalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 |
Antimićanin
|
Prebijo stric danas neke dugove i dobio novi zapakirani Galaxy A5 sa garancijom od jučer. Dao ga meni a ja ne znam kaj da delam sa njime ![]() Upalio da vidim jel radi, ugasio i vratio u kutiju. Ima celofane na sebi. Čist fajn mob. Jedino sam si uzeo USB kabel ![]() Nek čuči kao nedajbože rezerva ako ovaj nedajbože mora na kakav remont. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
mogao bih S8 uzeti, ovo izgleda mrak, izlaz za slusalice je tu, ekran ce biti neusmnjivo prva liga, mislim da su ulozili puno truda da S8 ne razocara u nicemu nakon Note7 flopa... http://www.phonearena.com/news/New-p...-views_id91606 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma nisu normalni sa tim cijenama ali znas kako kazu, dok ima ovaca bit ce i vune. Jos koju godinu i biti ce preko 2000€ mob. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Premium
|
Meni osobno je izgled ![]() velike razlike u odnosu na s7/s7e ako su zadnji leakovi tocni. Spominje se da bi sirina s8-ice tribala biti identicna s7-ici dok bi visina bila nesto veca, nekoliko mm... Vjerojatno ce biti nesto teze rukovati jednom rukom radi veceg ekrana, al to je neizbjezno. Meni jedino ide na zivce prebacivanje fingerprint senzora na straznju stranu i to sa strane kamere -.-, nada sam se da ce ga ugraditi u ekran. Mozda malo preoptimisticno od mene, al nebi se zacudija da Note8 na ljeto dodje sa takvom tehnologijom... Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 02.03.2017. u 08:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ništa mi nije jasno. Bilo je rečeno da izbacuju 3.5mm utor za sluške. Je li ekran samo zakrivljen ili ima i edge funkcionalnost?
![]() |
#2779 |
Premium
|
Svi modeli ce imati zakrivljene "edge" ekrane + funkcionalnost koja dolazi s tim (pretpostavljam), uz to ce imati i radijuse u kantunima kao i LG G6... 3.5mm utor ostaje ziv u ovoj nadolazecoj osmoj generaciji galaxya, za 9-tku je vec upitno - no to je zasad daleka buducnost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Što je to 'radijus u kantunu'? Kantun znam šta je jer ga i mi tamo zovemo, ali radijus ne znam na što se odnosi.
![]() |
#2781 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Mob ce biti sklizak strava, neki kondom ce morat gore. mene samo zanima koji camera sensor ce utrpati gore. PD i CD fokus ce biti sigurno baterija nekako mislim da ce ostati na 3000mah... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zakrivljeni ekran nema prave kutove nego su uglovi ekrana zaobljeni. Vidi sliku gore.
![]() |
![]() |
#2784 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Senzor ce navodno biti "slican" - cak "identican", stavljam pod navodnike jer neke izmjene su naravno uvik moguce. Vjerojatno ce usavrsiti software i obradu jpeg enginea. Pokraj "Dual-pixel" fokusiranja, sve ostalo je nebitno i zanemarivo... Iako mislim da se FD koristi u kombinaciji sa DP-om. Baterija ce vrlo vjerojatno ostati na 3000mAh, mozda nekih zanemarivih 100mah gore za manji model. Dok se za plus model prica da ce imati 3500mAh kao i pokojni Note7, tj. 100mAh manje u odnosu na s7e. Lako moguce, iako kazem, odredjena poboljsanja su prakticki zagarantirana... Citiraj:
![]() No, tu ocito uskace skener roznice... Ocito da i sam Samsung forsira sve manju upotrebu fingerprint senzora inace mislim da ga nebi stavili na tako glupu poziciju ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Lika u mom srcu
|
imao sam mob sa senzorom naprijed i natrag, i na kraju ga uopce ne koristim. tlaka mi je to, jer onda mi djeca ne mogu, zena, pa ovisi jel na stolu ili u autu na stalku ili dzepu, ma bjez. dosad nisam nikad izgubio mob niti mi ga ukralo, slike mi se uploadaju ionako na web odmah, a mozes i daljinski preko weba obrisat mob bas da dodje do toga. Prijavis kradju/gubitak, IMEI se blacklista i ciao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Premium
|
Sve to stoji, al meni fingerprint senzor ne sluzi samo za zastitu, vec mi je to daleko najjednostavniji nacin za otkljucati mob a da pri tom bude dobro zasticen. Puno lakse mi je prisloniti jedan od cetiri prsta koje sam registrira na senzor i otkljucati mob u desetinki sekunde, nego ukucavati kojekakve pinove, passworde ili patterne. Nadalje, ako je fingerprint senzor upaljen, mob ionako trazi sekundarni nacin otkljucavanja (ja izaberem pattern), tako da svak ko zna spojiti 4 tockice opet moze otkljucati mob bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
NITKOV
|
Dobro da si izbrisao ove teorije o radijusu da se ne sramotiš. ![]() I meni je ko što Sn4k3 kaže, fingerprint daleko najjednostavniji način za otključat mob. Te stisni tipku, te klizni prstom... Ovako s jednim dodirom prsta imaš otključan mob. A što se žena i djece tiče, ja unio i njihove otiske prstiju pa nema zajebancije. Jedino u autu je manja zajebancija dok je mob na magnetnom stalku. No i na to se naviknuo.
![]() |
#2790 |
NITKOV
|
Bogte, pa radijus smo ucili u osnovnoj školi, kaj ce ti gugl ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|