|
![]() |
#2761 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavio se testni KK za S4 http://www.sammobile.com/2014/01/10/...y-s4-gt-i9505/
#2762 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Samsung Galaxy S4 16GB - Model : I9500 Telefon radjen za Istocno Azijsko trziste, potpuno isti Europskom modelu 1:1! Cijena 1599 Kn . Pročitao sam ovaj oglas gdje se S4 prodaje u pola cijene od večine oglasa za takav mobitel . Može li mi netko reći u čemu je razlika između modela za Europu i ovih za azijsko tržište ? Mislim zašto je ovaj duplo jeftiniji , mora biti neki razlog . |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2763 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Neka me netko ispravi ako sam u krivu. |
|
![]() |
![]() |
#2766 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa makar i za azijsko tržište. Ako me pamćenje služi, meni je jedan lik htio uvaljat S3 isto za azijsko tržište za soma i parsto kuna. Mob je imao ips ekran, gigu rama i mtk quad procesor. Ali sve je bilo puno samsung logotipova. Nekako ne vjerujem da bi to bio Samsung, a još manje da je galaxy s3. Toliko oklaštren nemre bit da ga je... |
![]() |
![]() |
#2767 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja bih, recimo, novi S3 za te pare. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2768 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2769 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2770 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Lock na regiju se da srediti. Zamjena mtk chipseta s exynosom se ne da ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2771 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2772 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Plavu su imali oni kojima je launcher bio vecinom cisti AOSP launcher |
|
![]() |
![]() |
#2773 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#2776 |
gadget freak
|
Priča gluposti, as usual. Rekoh gore, samsung fanboy spike, a nije probao ni pol samsunga, a kamoli nešt od drugih proizvođača pa da zna kak izgleda stock android na njima ![]() Hint for sammymobilerwannabesveznalicaboy - sony NIJE zelen, htc NIJE zelen, lg NIJE zelen ![]() A ti si sad nabavi ako si u prilici flagshipove od sve tri marke pa provjeri boje na istima, na zadnjoj verziji androida, štoviše, dam ti svoj lgog koji nije zadnji flagship lg-a pa vidi kako je bilo još na 4.1.2 ![]() Lijepo sam ti rekao već, većina proizvođača je još na ics-u ostavila zelenu u prošlosti, samo je samsung ostao vjeran od velikih, a ti mobileruveliki ne vjeruješ ![]()
#2777 |
Samsung Mob!ler
|
![]() Ja sam mislio da se priča o bateriji, imam i One S na zadnjem stock updateu, a teta ima XZ na ko zna kojem updateu, baterije su zelene, ja sam mislio da je to razlog sprdnje, jer ostalo ne znam što je zeleno osim tipke za zvanje, hangoutsa, whatsapp appa i kvačice za odabir?! |
![]() |
![]() |
#2778 |
Premium
|
Oko čega se vi uopće prepucavate? Hebale vas boje. Ne možete diskutirati o nečem bitnijem/korisnijem?
#2779 | ||
gadget freak
|
Citiraj:
![]() A sad vidi malo ispod, al ovaj put pročitaj i pogledaj ![]() Citiraj:
Vidi - htc, sony, lg, pa onda vidi ![]() ![]()
![]() |
#2780 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2781 |
Samsung Mob!ler
|
@jopis Vidis, uopce se nisam sjetio da su toggleovi zeleni... jbg, kao sto rekoh, lako se to zamijeni, meni su sivi na mobu sa touchwizom, a na drugome imam AOSP, jbg. Na HTCu ih uopce ni nemam, tako da mi je na pamet pala samo baterija.... |
![]() |
![]() |
#2783 |
Premium
|
U mojim linkovima barem ima nekih korisnih informacija, a ne bedastoće tipa 'koje su boje notifikacije'.
#2784 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2785 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Krenuo 4.4.2 za Note 3 u nekim zemljama Europe http://cnet.com/news/android-44-kitk...ote-3/57617113 |
![]() |
![]() |
#2786 |
Premium
|
Kako stvari stoje, S5 će biti predstavljen u 03/14 i postojati će verzija i sa plastičnim i sa metalnim tijelom. Nešto kasnije bi trebali doći S5 Mini i S5 Zoom. http://www.sammobile.com/2014/01/13/...-the-pipeline/
#2788 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2790 |
Premium