|
![]() |
#2761 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Hehe. Ja sam hrzan, zagorski tarzan! ![]() EDIT: Lucian abilitiji ![]() Po meni čisti adc, mogao bi biti dobar. Dobar ulty, dobar escape, dobar passive i dobri ostali skillovi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2762 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Čudo što nema revive. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2764 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nope, ja krećem sa Tearom. AS je item koji je izmišljen radi Karthusa ![]()
![]() |
#2765 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Da, slažem se, ja sam obično gradio RoA na njemu, ali nemam više tu želju. Morati ću ga isprobati. Inače ovaj riot sistem tko kuži ...treba dobiti neku nagradu ili tako nešto. Znači Gold 1: Od 0 do cca 25 bodova dobivam 13-18 LP po winu. Gubim cca 3-5. Od 25 bodova nadalje dobivam 4-8, sve ovisi. U prosjeku 4-5. I popnem se na 75 LP, dobivam 4-8, i izgubim game i -9 i završim s 66. Idem danas odigrati jednu partiju, i tim izgleda ovako: Moj tim: 2x gold 1, 1x Plat 5, 1x Plat 3, 1x Plat 1 vs Platinum 3 svi oni nisu imali junglera, te je njihov jayce bio nafidan kao majka, srušili turret na topu i imali 2-0 u praktički 5oj minuti. Snowballali i mid turret (bio sam Kassadin), i krenuli po botu, ali smo se nekako regrupirali i s praktički 13-3, vratili na 13-10, i malo po malo ih hvatali, makar njihov jayce (pa i viktor i varus) su mogli 1vs1 protiv bilo koga. Počeli pobjeđivati i uzimati objektive (objectives >>> kills). Pobijedimo mi makar je njihov Jayce bio Diamond 1 smurf (a moglo se i reći, čovjek je carryao sve dok nisu krenuli solo po solo i throwali game). Dobio sam +17 i sada imam 83 LP. Baš sada razmišljam, da li ću dobiti u slijedećoj 2 LP ili možda čak 10 LP, iako se ne bih čudio da me odmah i baci u kvalifikacije, jer mi se to dešavalo i u Silver 1. Prokleti RIOT sistem, koliko god ima dobre stvari, toliko ima ovakvih stvari da se baš zapitaš wtf. EDIT: Lucian dashes a short distance and removes all slowing effects. Relentless Pursuit's cooldown resets if The Culling kills an enemy champion. Lol, pa naravno da mora imati neki escape, ili to nije champ. EDIT 2: http://www.youtube.com/watch?v=VkOyG6iZueU http://www.reddit.com/r/leagueoflege...fighting_game/ Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 10.07.2013. u 10:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Premium
|
Čemu drugome služi Karthus u TF-u nego da bude u sredini istoga = smrt? Mislim, ne znam, možda griješim, ali kako ja vidim Reginalda ili Phantoma, to su suludi ulasci u centar fighta sa E i Q te smrt, zhony revive ulta combo.
![]() |
#2770 |
Premium
|
Fuk, sad se osjećam ko debil ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2777 |
Premium
|
To nije Voyboy. Voy je masniji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Premium
|
Novi load screen totalno bezveze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2781 |
Premium
|
![]() |
#2782 |
Premium
|
Da li su nešto mijenjali oko engine i tih grafičkih sranja? Dosta ljudi se žali na manji fps nego prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2783 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
To se zove klasični Riot patch, iliti kada masa ljudi odjednom ima masivne FPS dropove iz nikome poznatih razloga, a uzrokovano je (karikiram) balansiranjem 3 champa i 2 itema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2784 |
Premium
|
Mah -.- Šuga. Igrao baš ranked. Imamo 9:1 score u početku, i u tf uvijek gubimo jer wukong ne kuži da ako je tf u midu da on netreba pushati, jer imaju jake pullere i team fightere. I lost. Sad sam na 16 bodova. ![]() I pitanje. Zašto neki ljudi nemaju okvire oko load screen ikona a bili su prošle sezone silver/gold etc.? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.07.2013. u 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw, WISH ME FUCKING GOD DAMN LUCK http://i.imgur.com/XbzqTfA.jpg Sutra ću to, ili eventualno danas oko 00 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2786 |
Premium
|
Masu ljudi sam vidio da su bili u s2 silver i nemaju okvir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Premium
|
Tri prokletih sata i po mi je trebalo. Da opišem ![]() Prvi game igrao sam duo s frendom koji je Platinum IV i Platinum u 5vs5. Ja Ezreal, a on Leona. Izgubili smo tako ružno botlane od Diamond Dravena da je to bilo ružno. 1/4/0. Drugi game opet duo, ja Kassadin, a on Kennen. Njihova Ahri na top, a meni došla Riven. 3/4/4. Treći game odlučili da idem solo jer inače dobivam diamond u njihovom timu non stop. Karthus - 19 / 9 / 13 ...na laneu protiv Kha Zixa, imao je brijem 1/7/0 na kraju igre. carryao like hell. Diana - 11 / 3 / 11 ...na laneu protiv TF, bilo lagano..ali pobijedili smo čisto jer su im se trojica DCala, a nama jedan..propushali smo i pobijedili zbog toga. Mora se i meni nekada sreća okrenuti ![]() Zadnja Kassadin - 11 / 1 / 9 ....bio na midu protiv jaxa, blago rečeno držao sam ga na 500-600 hp, ali nije jungler dolazio a 1vs1 me pojede...imao sam 40 cs kada je on imao 100...nafarmao malo killova, njihovi krenuli rejđati..i mi winali ![]() http://i.imgur.com/m0PVXNq.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|