|
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kakva je procedura kod otkljucavanja iphone-a. Konkretno, istekao mi je ugovor i zelim ga otkuljcati na sve mreze. Bio sam u VIP centru, ostavio broj i podatke ali u 5 dana još uvijek se ništa nije dogodilo. Jel trebam cekati neku obavijest, sms ili nesto od vipa pa ga spajati na itunes-e? I sto ce se dogoditi ako imam JB uređaj? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2763 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Idiotizam sa Bnet TV za van aplikacijom, dakle, promijenili su mi pass od aplikacije, ali se ne moze promjeniti unutar same aplikacije. Ako je izbrisem i ponovo instaliram, povuce stare credentialse. Ok korisnicke sluzbe sam dobio naputak da restoram uredjaj!!! iCleaner ne pomaze, ima ko ideju kako rucno izbrisati pass? uredjaj je JB-akan |
![]() |
![]() |
#2765 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2766 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Prvo se izvinjavam što nisam potražio da li je netko već imao ovaj problem. Naime, kupio sam iphone 5 i ono što me strašno iritira je to da tipka za mute ima malo praznog hoda. Dosad sam imao četvorku i ta tipka je savršeno mirovala, a ovu sad kad dotaknem malo se klima + pokraj te tipke je 1 mm^2 matirane boje skinuto. Da se jednostavno pomirim s time ili da ovako nabrijan navratim do t-coma. ![]() ![]()
#2767 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2768 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
#2770 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Probajte protrest mobitel. jel čujete tiho zveckanje? Ja da. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2771 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Re: Iphone funkcioniranje u praksi i generalni dojmovi
To ti je zbog tipki sa strane.. Probaj uhvatit mob tak da prstima fiksiras te tipkice pa provjeri dal zvecka ![]()
#2773 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() EDIT: Ima li iko ovo? Tio bi nabavit pa neznan kakva je procedura na granici ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 27.03.2013. u 17:54. |
|
![]() |
![]() |
#2774 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2776 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Ne bi kupio.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#2777 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Dobio sam rabljeni iPhone i ekran i home tipka mi nisu bas kao na bratovom 4S-u. Home tipka ima neki cudan zvuk kad se stisne i moram ju stvarno jako stisnut da uopce reagira. Na ekranu je problem taj da prst nekako tesko klizi kao da nije obrisan ili tako nesto, a na 4S-u ide lagano. Jeli se moze to kako zamjenit i koliko bi me to kostalo? |
![]() |
![]() |
#2778 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Home tipku zaboravi, privikni se na to, jaaaaaako komplicirano je rastavit iphone, a ekran je najvjerojatnije bio jako mastan i trebalo bi ga dobro očistit, e sad sa čime nemam pojma, možda glupo pitanje, dal je folija na ekranu?
#2780 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2783 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
U principu je jako jednostavno ako se sljede upute ifixita. Home tipku sam preko ebaya platio dolar i pol, mjenjao sam i power tipku, onaj flex kabel, koji je dosta kompliciranije promijeniti, jer treba odljepljivati dijelove. Kad sam ga sastavio, home, i power su radili savrseno, al je otisao digitizer ![]() Inace je cijena od 100 do 150 kn, naprave za 15 minuta u icentru. edit. moguće, ovo sam onako odokativno, jer sam slao u više servisa upit. slažem se, može se uštedit, a može se i izgubit još više novaca. Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 30.03.2013. u 22:13. |
![]() |
![]() |
#2784 |
Extrema Thule
|
Trebaš imati poseban alat, tj. odgovarajući da bi pritom ne ošteti Phillipsove vijke. Krke su i lako se ošteti svom snagom. Zapravo i treba imati osjećaja. Nije isto raditi kao mehaničar. edit. meni su spomenuli 160kn. flat kabel je jako osjetljiv i treba nježno napraviti. edit.2 Od servisa do servisa. Neki i rade u fušu. Priče za 15min ne bi vjerovao.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 30.03.2013. u 22:18. |
![]() |
![]() |
#2785 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Išao s frendom da mi promijene digitizer jer nisam imao zivaca vise. Nismo ni kavu stigli popit u bircu pored, vec su zvali da su gotovi. A imaju u uredu poprilican broj iuredaja. Kad se netko uhoda... |
|
![]() |
![]() |
#2786 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ne znam kako je sa home, ako se samo miče taj donji dio onda ne bi trebao biti toliki problem. E sad pitanje je o kojem se modelu radi, 4 ili 4S jer su iznutra dosta različiti.
![]() |
#2787 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Home je slican. Treba skidati maticnu,ekran ,ali ima malo vise sitnijih dijelova za skidanje. Razlika je u tome sto se flat od home tipke na i4 lijepi za samu tipku,a na i4s se lijepi za drzac ispod ekrana. Zbog toga su i razliciti. Treba paziti na puno stvari,fletovi od senzora,od power tipke,od slusalica,oni mali federi od vibre ali najbitniji su fletovi od ekrana/touch screena. |
![]() |
![]() |
#2788 |
Premium
|
Umjesto pritiska na home, povučeš prstom prema gore. Za micanje programa iz backgrounda, povučeš opet prema gore. Multitasking je jednostavniji jer se povlačenjem lijevo/desno i desno/lijevo mijenjaju aktivni programi. Puno brže i jednostavnije od korištenja home tipke. |
![]() |
![]() |
#2789 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Zephyr sam si instaliro i super je. Imam jedan drugi problem... aplikacije se samo od sebe pojavljuju na desktopu iphone-a, ne razumijem kako, jedino ako me neko doma zajebaje u sto sumnjam. |
![]() |
![]() |
#2790 |
Extrema Thule
|
Ružno pišeš i tako se ne izražava. Moguće da imaš instaliran account od brata pa dolazi do kopije. Jedan komp i dva iphone-a. Ona može sikronizirati i čak da duplim accountom. (putem kabela i wifi) Svaki iphone mora imati jedno računalo sa svojim accoutom na iTunes za sikronizaciju odnosno backup.
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|