|
![]() |
#2731 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Današne zvjezdane su bile prva liga! uzbuđenje i napetost non stop!
![]() |
#2732 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ova je bila dobra, dok je Borg odmah je dobra ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
neki istraživači na Zemlji su otkrili neki prastari brod s pripadnicima čudne alianske vrste s tehnološkim usadcima,te ih istraživali i nedovoljno držali na oku,pa su ih ovi malo preuredili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Pink Floyd fan
|
Ajd malo detaljnije, brod je bio na zemlji? Radilice mrtve? Zarazili se istraivaci? Kako? Zasto nisu ostali na zemlji i asimilirali sve? Otkud one dvije radilice na Enerpriseu?
![]() |
#2735 |
Premium
|
evo ja ti bum ispričao našli neki istraživači 2 smrznute radilice. Skeniraju ih, ništa im nije jasno - dna je od dvije različite vrste ali tehnologija je ista. otkriju i nanobote kako polako regeneriraju tkivo. Odjendom ekran sa statusom životnih funkcija iznad kreveta počne blicat, čovjek gleda što se događa, skenira ih, ovaj ga ćapa za vrat. Sljedeća scena, kamera pokazuje izvana na tu zgradu i vidi se unutra
![]() |
#2736 |
Premium
|
nekoliko pucnjeva. dotrčavaju i ostali znanstvenici, nađu kolegu na podu...okrenu se i cap! kraj intra dođe osiguranje sa zemlje i ne sjećam se? njih su isto sredili i ukrali im šatl i preuredili ga. Sljedeća scena: admiral forrest doziva enterprise da uhvati šatl koji je iz orbite pobjegao brzinom od preko warp4. Svi u čudu, pa taj šatl ne može nego 1.4 warp?? Poziv u pomoć sa nekog teretnjaka, napada ih nepoznata vrsta. enterprise stiže i onesposobljava šatlu oružje, i sa teretnjaka kupi 2 bića kojima su ubrizgane nanosonde. Doktor ih pokušava liječit (borgovi pobjegli) ali ga ovi zaraze, i ta dva pobjegnu kroz cijevi za održavanje i preurede pola sklopovlja na enterpriseu. Osiguranje ih ne može sredit jer su prilagodili štitove, pa ih archer izbacuje u svemir. Nastavljaju lovit transporter, i kad ga stignu oni sklopovi što su ga stavia ona dva isključi pogon i oružje enterpriseu. Doktor se u međuvremenu podvrgava nekom zračenju, već mu je kožda počela poprimat čudnu boju. Away team se teleportira na transporter (koji je modificiran tak oda totalno opako izgleda) i iznutra uništavaju napajanje - vraćaju se na enterprise i imaju što vidit: transporter se sam popravlja. Spraše u njega 4 torpeda i ode transporter u kua ![]()
![]() |
#2738 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ste primjetili da se jedino archer, kolka god seljacina bio, sjetio sjetio kaj kad zakaze pljuca. fino za cjevi i čupaj. ovi svi kasnije ili pobjegnu ili kao veliki ratnik Worf, fino se sportski boksat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Video mi ima problema sa signalom i na snimljenom materijalu katkad zna nestajat zvuka u trajanju par desetinki do par sekundi. Inače je sve u redu, nema distorzije, samo kod Fast Forward i Rewind je slika c/b i ima neke crte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Što mislite od kud je ona sfera koja se srušila na zemlju? Ja predpostavljam da je to ona kugla s kojom se Borg vratio u prošlost da spriječi Zemljin prvi warp brod(Z.C.)
![]() |
#2746 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
nista cudno da i je ona iz "prvog kontakta" al ko zna, mozda su poslali jos koju da provjeri stanje Federacije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Imaš i diamond, Borg ti ima brodove geometrijskog oblika! Imaš i sferu to ona je koliko ja znam nepomična. Imaš i još taktične kocke itd. Borgu je samo kocka dovoljna,stvarno nasprem drugih ne treba im ništa drugo!
![]() |
#2751 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
svi koji su tjekom tjedna bili na dopustu report tu djuti @ 02.10 Zvjezdane staze: Enterprise 2., serija 02.55 Zvjezdane staze: Enterprise 2., serija 03.40 Zvjezdane staze: Enterprise 2., serija 04.20 Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija 05.05 Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija 05.45 Zvjezdane staze: Enterprise 3., serija end of transmišn
![]() |
#2752 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
E moram izdrzati da pogledam...nisam ni jednu epizodu ovaj tjedan pogledao...taman ujutro kad zavrsi mogu budit mamu da ide na posao ![]()
![]() |
#2753 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() A kad ću spavat...:burn: :burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
to je sra@ jel cijeli tjedan nije bilo epizoda koje ce " reprizirati " u nedjelju/pon, a onda u nedjelju 19:15 epzoda poslije svih u kojoj se nesto spomije sto se dogadjalo u proteklim epizodama.
![]() |
#2756 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pogledao sam sinoc sve epizode ![]() ![]()
![]() |
#2757 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2758 | |
Premium
|
Citiraj:
uf ona scena ![]() ja baš piljim u T'pol i dođe stara i pita šta gledam: Machineg : DualWiel LOL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
pa onda ti mozemo reci da si propustio dosta toga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
zašto repriza samo 6 epizoda? di im je nestala sedma kad piči cijeli tjedan?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|