|
![]() |
#2731 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da svaki 3rd party ima mogućnost mjenjanja icon packa. Ali ako ti to nije bitno, nemoj se sekirat. Bitno da imaš tamniju temu jer je na bateriji osjetno lakša od defaultne koja se sva bijeli. To me na S5 ubijalo u pojam što nikako se to nije moglo promjeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Mene baterija na 7ici ubija nakon nadogradnje. Ostali? Poslano iz mikrovalne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 27.02.2017. u 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Premium
|
Evo ja sad na preporuku druga brke napravio cache wipe Poslano iz mikrovalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Napravio sam OTA update na 7.0 na svom Galaxy S7,i nakon toga obrisao cache. Mob mi radi super,za bateriju cemo vidjeti,jedino sto me kopa,koristim cesto whatsapp i sada kad saljem sliku i hocu dodat nasloc,iskoci mi tipkovnica i mogu pisati,ali mi ne prikaziva tekst koji pisem i nemogu dodat smajlic... Sto sam prije mogao ![]() ![]()
![]() |
#2745 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sami najavio novi oblik stylusa http://www.theverge.com/circuitbreak...tylus-mwc-2017
![]() |
#2746 |
Antimićanin
|
Ako netko ima problema sa kašnjenjem mailova preko Gmail aplikacije (konkretno, ako mob spava, mail dobiješ čim se mob probudi - mene ovo patilo od updatea na nougat i često na MMu) evo lijeka: (Pišem na engleskom jer ne koristim hrvacki menu) Settings - Device Maintenance - Battery - Battery Usage - 3 točke na vrhu - Optimize battery usage - All Apps u padajućem izborniku - scrollati do Gmaila i isključiti "sklopku". Provjereno i radi ko zmaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Draga ima S5 mini, dosao apdejt na 6.0.1 i sad joj steka pomalo sve, moze li me netko uputiti kojim softverom i kojim fw (trenutno je t-mob a stavio bih neki cisti bez operatorskih gluposti) flešnut. Dugo se niam muvao androidima pa ispadoh iz stosa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Jel napravljen reset nakon updatea? Obicno je pozeljan ako vec nije napravljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Pogasia sad za Gmail i Whatsapp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne moras se brinuti za bloat sa t-com firmwareom. Prakticki je iste velicine ko BTU i provjereno nema nikakvih nezeljenih aplikacija osim odredjenih google-ovih. Jedan od ciscih N firmwarea dosad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Premium
|
Meni i dalje mob traje cca 20 posto kraće na novom androidu. S7... drug brko napravio sam wipe cachea i bolje je malo ali još je slabo. Prije 4 sata i više a sad 3 sata i 10 Poslano iz mikrovalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
He jebiga. Očito da nešto guta jače. Probaj malo disejblat neke appove koje ne trebaš ili neke uspavat kad i mob spava. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Premium
|
Što je najgore to i je sa istim postavkama spavanja i disejblanja kao na 6.0 . Baš sam razočaran. Idem factory reset napraviti Poslano iz mikrovalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Ne samo da je doze agresivan za google apk nego i neke druge. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
https://www.sammobile.com/firmwares/...FDBT1CPL1_DBT/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Imas sve u linku.. Otvori odin kao admin. Pise ti sve: Instructions Extract (unzip) the firmware fileDownload Odin v3.11.1Extract Odin ZIP fileOpen Odin v3.11.1Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)Connect phone and wait until you get a blue sign in OdinAdd the firmware file to AP / PDAMake sure re-partition is NOT tickedClick the start button, sit back and wait few minutes. Moras prije toga instslirati samsung usb drivere http://developer.samsung.com/board/d...hId=0000000003 Zadnje izmijenjeno od: imart. 28.02.2017. u 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Antimićanin
|
Ma da. Baš sam čačkao po tome. Ok,vacap i to ne koristim. Samo viber i gmail i tapatalk tako da sam to oslobiodio Dozeta. Samo sad boktemazo na Nougatu imam 1GB Free RAMa. Na MM mi je bilo oko 2GB free. Nougat TouchWiz 1GB rama u leru više cucla. Kak je krenilo, do verzije 12 ko nebu imao mob sa 16GB, najebo je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|