|
![]() |
#2731 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Zadnjih par dana sam intenzivno razmišljao o nabavci 950 XL, nakon pročitanih par stranica hvala, ali ne hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Žalosno je što i da takva akcija dođe kod nas, ja nisam siguran da bi ih kupio. Win 10 je tek sada iole ok na L930, a cijelo stanje je otužno. OS i dalje troši bateriju osjetno više no wp8.1, nestabilan je, situacija u storeu mi se čini da je sve gora i gora a ne bolja, sve u svemu tuga i jad. Sekira me jedino sto neznam koji drugi mob da kupim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Worldwide Smartphone Sales to End Users by O.S. in 4Q-2015 1. Android 80.7% 2. iOS 17.7% 3. Windows 1.1% Microsoft says will continue supporting Windows 10 Mobile "for many years," new devices coming MS, sretno, trebat će ti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2736 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Pa daj cijelu tablicu... Neka se vide trendovi. Table 3 Worldwide Smartphone Sales to End Users by Operating System in 4Q15 (Thousands of Units)
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Usrali su sve sto su mogli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Ja se divim svima koji mogu progutati WP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2742 |
Sremium
|
To je definitivno najfluidniji OS i najmanje zahtjevan..tilesi su fora...lumie imaju u prosjeku i bolje kamere od androida u istoj cjenovnoj kategoriji (ne računajući renomirane kineske marke)...E sad....usrali su podršku za appove i još puno toga..po meni velika šteta...Najluđi dio mi je sa cijenom najnovijih modela..kao da vode igru a ne da moraju stići nekoga...sami sebe sjebali..ili nisu, ovisi kako gledaš..smartfoni su ima valjda samo "tek tolko da imaju".... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Premium
|
jeste, na papiru je win 10 jeben i ono najosnovnjije je odlično, na prvi pogled, ali ako ga koristiš 7 dana jednostavno poludiš koliko su neke jednostavne stvari usrali, koliko nisu sposobni najosnovnije stvari kao postavljanje jednostavne slike na facebook može izludit čovika jer nekad radi a nekad nema šanse, previše je sve to skupa bugovito da bi itko iole malo ozbiljan ozbiljno razmatrao kupiti windows phone evo cura ima lumiu 1520 par godina i ne pada joj više ne pamet windows phone, mala mi ima wp i isto tako, mater ima wp i opet ista situacija, svi prelaze na android šteta, wp je bio obećavajući ali nažalost samo na tome je i ostalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Oglasio se MS ... i rekao da ne odustaje od WM. Surface phone je najavljen za 04/2017. Isto tako redstone 2 i 3 kao nadogradnje sa inovacijama. Fokus na poslovni svijet! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2746 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne uopće nije M$ kriv, em je on napravio tu fb app, em je sjebo cjeli design language glupim dozvolama i api-jima, zato i jesu aplikacije nestabilne i nefunkcionalne. I sad se opet ne brinu o platformi kako treba, umjesto da se vade sa UWP aplikacijama opet nedovoljno motiviraju developere za razvoj. Ajde da imaju 10-15% udjela pa da ti programeri imaju za koga radit aplikacije, ovako je SVE KRIV M$... Još uvijek se nadam kakvom takvom uspjehu platforme jer mi paše ali ne vidim ništa pozitivnog već neko vrijeme u svemu tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isprike, nisam mislio da je MS radio facebook app. Znam konkretno da je viber koma radio, trebalo je neusporedivo duže nego na ajfonu ili androidu da se starta, whatsapp je radio ok...
![]() |
#2748 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
![]() Sjecam se od prvog (meni poznatog) hardvera, tastatura i miseva, pa preko x-boxa i surface uredjaja do sadasnjih mobitela - uvijek, ali bas uvijek, su bili debelo precijenjeni. "Njihov hardver" je uvijek bio barem duplo skuplji od normalne cijene kakvu bi takvi uredjaji zavrijedili. Ocito su prodavali i prodaju svoj brand, pa su tako sad dogurali i do "platis jedan a dobijes dva" mobitela :-D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
WM je dosta brz sustav i sve je to super ali appoava nema ili ako ima onda su ti isti appovi dosta losiji nego na konkurentskim sustavima. Šteta a taman sam mislio da ce bit nesto od tog win10m i project islandwood/astoria . Izgleda da cu se ipak vratiti na android ,navika,fale appovi a i UI mi je ljepsi tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
|
uzeo sam jedan od primjera a takih je milion, sa primjerom facebooka su si sigurno odstranili dosta kupaca kao što je moja žena, a drugim stvarima dosta kupaca kao što sam ja, ali bitno da se ti praviš pametan mora da si vjerni ms kupac |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Premium
|
ja ti se onda divim, meni se os isto sviđa skroz ali jednostavno ne mogu živit sa njegovim sitnim glupostima primjer nemoguće je koristit bilo koji mobitel jednom rukom uključi dialer, biraj neki broj, pogriješio si i trebaš izbrisat jednu brojku pogledaj glupog smještaja tipke za brisanje gotovo za mene koji obavim 50-100 poziva dnevno mobitel koji je beskoristan a takih primjera ima još |
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja imam isto puno poziva i super mi odgovara sto se toga tice. Imam lumiu 650! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta reći... Kupiš 950XL, dobiješ gratis 950 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
IMO, od svih platformi, W10M je najvise friendly sto se tice 1 hand use-a. To + productivity mi je jedini razlog zasto sam jos na WP platformi (native kalendar + outlook koji se synca jebeno i na gmail i na exchange i sve, office etc.). One note da ne spominjem... Sad na zadnjem buildu SMS integracija kao cherry on top. Za produktivnost platforma dusu dala. Od ostalih appova koristim messenger i whatsapp... bilo bi cool slat dickpicse preko snapchata, al sta je tu je... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Premium
|
zar nije bilo jednostavnije botun za brisanje stavit negdi na donju stranu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa sve ostale MS usluge koje koristim su imho na visokoj razini, cloud/office mi je bolji nego Googlov, čak sam nekidan dobio free Office 365 Personal na godinu dana, s te strane pa čak i sa Windows strane ja zadovoljan MS-om. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|