|
![]() |
#2731 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
@fora Odi do tete u trgovinu nek stavi bateriju na vagu. Baš me zanima...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#2732 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
jel moguće da je coolpad f1 toliko jeftin? http://en.efox-shop.com/coolpad-dash...phone-g-292798 |
![]() |
![]() |
#2734 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Praktično AOSP android je gore, nema te tu što oduševiti, a ni razočarati. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 13.11.2014. u 22:50. |
||
![]() |
![]() |
#2735 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
a zašto nema hrvatske među izborom zemalja? |
![]() |
![]() |
#2736 |
Premium
|
Ne znam, kontaktiraj ih, ja imam u svom računu registriranu adresu u Hrvatskoj. Pretpostavljam da su radili neki update e-commerce softvera koji im je maknuo Hrvatsku sa liste zemalja, a ubacio čak i Yugoslaviu. Rekao bi da je greška na razini shopping cart softvera. |
![]() |
![]() |
#2737 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Ako je mob u EU, nije greška. Efox traži za dostavu iz EU u Hrvatsku 29€, a ako je u Kini, to je cca 160$+, a to je neka trenutna cijena koja bude još pala pošto je danas na to2c došao Coolpad F2 WCDMA verzija sa snapdragonom 615, košta 209$. Zadnje izmijenjeno od: Slav3n. 13.11.2014. u 23:47. |
![]() |
![]() |
#2739 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Na Efoxu iz kineskog skladišta. Citiraj:
Na THL 5000 svaki "klik" ima neku animaciju 1 ili 1,5 sec. tako da mi mobitel djeluje usporeno. Nisam mogao pronaći gdje ih pogasiti, nisu pod developer options. Možda s drugim launcherom. Inače slabiji mobiteli to koriste da "dobiju na vremenu". Npr. na Hongmi 1s primjetiš da malo zapne ako mu ugasiš animacije, ali ovaj bi morao letjeti, samo treba naći gdje se gase. @dakok Imam preciznu vagu, vagao sam već neke baterije pa ću i ovu. |
|
![]() |
![]() |
#2740 |
Registrirao User
|
A super onda. Očito teta nije nešto. Ta u dućanu. ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: pokra89. 14.11.2014. u 04:51. |
![]() |
![]() |
#2742 |
Registrirao User
|
Bolje ne spominjati takve stvari previše jer će se kolega s foruma opet potruditi da objasni trgovcima kako im se ne isplati refund za kupce iz Hrvatske.
![]() |
![]() |
#2743 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Jel ste vidli novi THL 4000 za nezahtjevnije korisnike? MTK 6582, 4,7" i 4000 mah baterija. Samo 99$. http://www.coolicool.com/thl-4000-mt...-35048?home_A1 |
![]() |
![]() |
#2744 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2745 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2746 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ja uzeo na efoxu za 118.99 i shipping mi je bio 8€, došo iz kine došao za 15 dana Najviše sam ga uzeo zbog ovog : We guarantee: 0-7 days full refund in case of defect or 0-15 days free exchange if they are broken. i ako se pokvari u 3 mjeseca oni plaćaju shipping
#2747 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Vrijedi li garancija ako se stavlja custom ROM? |
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2749 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Zamolio bih malo upucenije za pomoc. Kolega je narucio neki Lenovo mobitel prije cca. mjesec dana na aliexpressu. Mobitel je jucer dosao i ispostavilo se da je narucio FAKE "Lenovo" S960T. Naravno taj mobitel uopce ne postoji kao Lenovo a trebao bi imati OctaCore proc, FHD ekran i 2GB RAMa. S obzrom da bi trebalo sad otvoriti dispute na Aliju trebaju mi dokazi da se zapravo radi o DualCore procesoru sa 854*480 ekranom i 512MB rama ali problem je taj sto CPU-Z vuce krive podatke iz mobitela (pise octacore iako su frekv do 1300mhz i maximalno 2 jezgre aktivne) a Antutu ne dopusta instalirati sa PlayStora odnosno insalira svoj "hakirani ver.4" sa interne memorije. Jedini "uspjeh" sa dobio sa Nenya Markom koji pokazuje nazalost samo rezu ekrana. Znaci molim pomoc u pronalazenju alata kojim bi mogao dokazati stvarne specifikacije tog mobitela. p.s: uz sve to jos i touch ne radi kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Pozdrav ljudi, Koji mobitel kupiti staroj. Stari ima doogee dg800 i zadovoljan je s njim. Kvaka je to sto mora stici u hrvatsku(moze i u njemacku) za tjedan dana. Staroj sam isto gledao dg800 ali ga nisam nasao na skladistu u eu osim banggood kojem je trebalo oko 10 radnih dana da dode. Gledao sam dg310 na comebuyu jeli to nekakave "bestbuy" sta se prodaje. |
![]() |
![]() |
#2751 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
@marac Instaliraj Antutu odavde; http://uploaded.net/file/d63manp3 (ili https://www.oboom.com/MCOEWNM2) Pokušaj obrisati onaj s interne memorije. Probaj i ovo; https://play.google.com/store/apps/d...es.phonetester @tehcereal, ne razumijem što bi želio, do koje cijene mobitel i iz kojeg skladišta. Čak i mobicity koji je iz UK ti neće odmah poslati (treba čekati par dana prije slanja) i u 99% slučajeva ni jedan neće stići za manje od tjedan dana. Iako je recimo frend naručio Cubota X6 u ponedjeljak iz UK-a i jučer mu je stigao s Banggooda. Možda slučajnost jer nekada iz Engleske treba i tjedan-dva. Inače zanimljivost vezana uz Cubota X6 jest što dolazi u novoj verziji, s novom matičnom pločom, novom kamerom i Androidom 4.4. A dodatna zanimljivost je ako se proba Android 4.4 s nove verzije mobitela staviti na stari mobitel s 4.2 neće vam raditi kamera i sustav će se često rušiti. Cubot je rekao kako je riječ o drugim mobitelima pa ROMovi ne pašu međusobno.
#2752 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
@Ag008 Znaci trebam mobitel iz eu skladista jer ce brze doci nego iz kine. Pase mi da salju u Hrvatsku ili Njemacku. Mobitel bi trebao biti ispod 100Eur. Ako mislis da ne moze stici mob za tjedan i par dana max kupit cu ga preko njuske ili u nekom ducanu u Hrv. Znaci trazim sto jeftiniji mob da je nece zezat , gps i baterija mi ne igraju ulogu jer ce se mobitel koristiti makimalno sat,dva dnevno za razgovor i poruke. Bacio sam oko na Doogee dg310 sa comebuya za 80Eur on mi se cini kao neki best buy za ono sto trazim. Ako imas neki drugi prijedlog javi . |
![]() |
![]() |
#2753 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2754 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2755 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Znači da onda još gore ide trošak carine? |
|
![]() |
![]() |
#2756 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#2757 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2758 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
#2759 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Danas kad kolega donese mob budem se igrao s njim pa poslikam rezultate ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2760 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mi3 dobiva Lollipop. I to ubrzo. http://www.skytechblog.com/2014/11/x...ndroid-50.html
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|