Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.04.2012., 10:27   #2731
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
na 90. stranici

pa ja ga nisam uopce imao na telefonu jer vidim da se masa bila zalila u vezi slusalice tako da posto meni telefon 90 % sluzi za razgovore i zvanja nije mi bilo smisla instalirati ga kad mi nece sluziti nicemu .
vidim da ovaj zeam ne izgleda lose morat cemo ga probati svakako .
onaj španjolski 2.3.6 mixed8 htc mod.... nakon duze koristenja postane bugovit i trza malo koda ikonice zapinju kod skrolanja, nije instaliran 2d hack jer je s njim gore, sjee refreshrate kao sto je nek vec napisao... ma nema do standardnog 2.3.3 s andreno driverima i fundowskog 3.0.... kad bi fundowsky napravio rom baziran na njegovom 3.0 i ubacio sučelje odnosno htc mod iz ovog mixed8 španjolskog nitko sretniji od mene
goranszd je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 10:32   #2732
dudum48
Registered User
Moj komp

dudum48's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Pitanje za titanium backup.
Ima li kakva varijanta da ga ostavim negdje na kartici ili ga svaki put moram skinuti sa marketa ?
dudum48 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.04.2012., 11:17   #2733
Caks
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
kolko sam skuzio u recoveryu 2.0.2.6. nemogu napraviti backup roma (mislio sam posto imam fundowskog 4 stavit cyan pa ak mi se na svidi vratit f4) dali se to moze nekom drugom aplikacijom..backup roma znaci?
Staro 07.04.2012., 12:02   #2734
kutijagreha
Registered User

Forumasi,ovo je najbolja tema trenutno za huawei 8650,puno ovde ima ljudi dobre volje,pa sam siguran da cu i ja dobiti odgovor kako treba. Po prvi put sam resio da ubacim neki custom rom,pa sam video ovde da je trenutno najbolji Fundowsky custom rom. Zanima me koja je do sada najbolja verzija tog roma,tj da je stabilan i da nema nekih bagova. Razmisljam da ubacim 4.0 verziju ovog roma,pa da vidim misljenja drugih korisnika kako radi,i kako se ponasa? Kao i da li je bolji ubaciti full verziju ili clean verziju 4.0? Hvala svima
kutijagreha je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 12:37   #2735
Caks
Registered User
Moj komp

uzmi si od fundowskog v4..full jer imas aplikacije koje su korisne za instalirat i vecina je full verzija aplikacije...
ak ti se neka i ne svida lako maknes..to ti je moja preporuka
imam tu v4.0 vec tjedan dana i nikakvih problema..super je rom jedino kaj ti screenshot ne radi al bit ce fix za to..a imas i na marketu aplikacija za to
Staro 07.04.2012., 13:12   #2736
Rosie-Posie
Registered User

Rosie-Posie's Avatar

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Što se vi čudite odjednom cyanogen modu koji postoji od 11 mjeseca? Nema ništa sad što nije bilo u 11 mjesecu, potpuno isti cyanogen je bio tada i sad, sad samo postoji još i fix za zvuk (problem s mikrofon ima samo jedan uređaj koliko vidim) i nema potrebe tolikom čuđenju. Iste su opcije ko i prije nema ništa novog. A najbolji launcher za sonic-a vam je Zeam launcher, zauzima manje od 1 Mb
meni do sad nije dolazilo u obzir stavljat taj rom zbog te slusalice, jako mi je bitno da dobro cujem drugu stranu, tako da dalje od toga nisam ni istrazivala...
uostalom, uvijek ima i novih ljudi koji se svemu cude, tako da je to normalno

Citiraj:
Autor dudum48 Pregled postova
jel to onaj 1112, već se izgubio...
ne, to nema veze jedno s drugim, 1112 je najobicniji kineski rom baziran na stock romu s poboljsanjima, cyan je druga prica, guglaj ga, odi na sluzbenu stranicu i procitaj malo

Citiraj:
Autor goranszd Pregled postova
onaj španjolski 2.3.6 mixed8 htc mod.... nakon duze koristenja postane bugovit i trza malo koda ikonice zapinju kod skrolanja, nije instaliran 2d hack jer je s njim gore, sjee refreshrate kao sto je nek vec napisao... ma nema do standardnog 2.3.3 s andreno driverima i fundowskog 3.0.... kad bi fundowsky napravio rom baziran na njegovom 3.0 i ubacio sučelje odnosno htc mod iz ovog mixed8 španjolskog nitko sretniji od mene
meni je isto fundowsky 3 super, a kei office je sebi napravio malo izmijenjeno sucelje koje lici na htc pa baci pogled na njegov post

Citiraj:
Autor kutijagreha Pregled postova
Forumasi,ovo je najbolja tema trenutno za huawei 8650,puno ovde ima ljudi dobre volje,pa sam siguran da cu i ja dobiti odgovor kako treba. Po prvi put sam resio da ubacim neki custom rom,pa sam video ovde da je trenutno najbolji Fundowsky custom rom. Zanima me koja je do sada najbolja verzija tog roma,tj da je stabilan i da nema nekih bagova. Razmisljam da ubacim 4.0 verziju ovog roma,pa da vidim misljenja drugih korisnika kako radi,i kako se ponasa? Kao i da li je bolji ubaciti full verziju ili clean verziju 4.0? Hvala svima
hm, ja nisam ni stavljala 4.0 al eto ljudi se zale da im slika nije dobra, tj da imaju taj neki flickering pri scrolanju...
iskreno ne znam jel to sto je taj 2d otkljucan sluzi cemu u praksi ili je to samo stvar nabrijavanja rezultata na benchmarku...
sto se tice toga jel bolje stavit full ili clean, to je stvar osobnih preferenci, meni je recimo puno bolji clean jer mi uopce ne trebaju sve te aplikacije koje je fundowski stavio na full, a jos je clean pociscen dodatno od nekih aplikacija koje su bile prije instalirane na mobitel, a takodjer mi ne trebaju..
tako da to sam moras odlucit, procitaj sta ima na jednom, sta na drugom...
ja sam prvo stavila full i cim mi se digo sistem kad sam vidila sta sve ima na sebi, odma sam odlucila da se to meni ne svidja i stavila clean
3.0 verzija nema nikakvih bugova i nitko se na nista nije zalio tako da ja preporucujem nju

Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 07.04.2012. u 13:26.
Rosie-Posie je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 13:30   #2737
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Svi vi koji kažete slušalica ovo slušalica ono. Jeste je isprobali? Možda nekom tiho drugom glasno? Slušalica je tiša, ali ja od 11 mjeseca nisam niti jednom imao problem s njom niti da nisam čuo s druge strane tako da nemojte vjerovati svemu što pročitate
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 13:36   #2738
Rosie-Posie
Registered User

Rosie-Posie's Avatar

Citiraj:
Svi vi koji kažete slušalica ovo slušalica ono. Jeste je isprobali? Možda nekom tiho drugom glasno? Slušalica je tiša, ali ja od 11 mjeseca nisam niti jednom imao problem s njom niti da nisam čuo s druge strane tako da nemojte vjerovati svemu što pročitate
jel možda imaš nekog ko ti je blizak, a da ne može govorit glasnije od šapta?
možda bi ti bilo pretiho da imaš... ja bi si najradije i ovu koju imam još navila ponekad
Staro 07.04.2012., 13:42   #2739
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

ja ili sam glup ili čorav al ja nigdje nemogu nač link za cynogen onaj fix za zvuk, u 24 sata je mob promjenio 6 romova haha, moram na lječenje

plisssss link <3
Staro 07.04.2012., 13:45   #2740
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Citiraj:
ja ili sam glup ili čorav al ja nigdje nemogu nač link za cynogen onaj fix za zvuk, u 24 sata je mob promjenio 6 romova haha, moram na lječenje

plisssss link <3
http://translate.googleusercontent.c...Zsrj2EIA#reply
KeiOffice je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.04.2012., 13:47   #2741
Rosie-Posie
Registered User

Rosie-Posie's Avatar

Staro 07.04.2012., 14:01   #2742
maxtormaster
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Huawei Pregled postova
kolko sam skuzio u recoveryu 2.0.2.6. nemogu napraviti backup roma (mislio sam posto imam fundowskog 4 stavit cyan pa ak mi se na svidi vratit f4) dali se to moze nekom drugom aplikacijom..backup roma znaci?
mozes napraviti backup roma bez problema . ja sam vec 3 puta restore radio i sve ok radi
maxtormaster je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 14:49   #2743
goranszd
Registered User
Moj komp

goranszd's Avatar

Citiraj:
Autor Rosie-Posie Pregled postova
hvala

ma zajebi ti ovo sve, cynogen steka ko lud, onaj spanjolski htc styl mixed dobar , nakon par dana pocne trzat u skrolanju, a war 1112 novi izbaciva neke bugove, fundowsky 4.0 mi žedere bateriju kao i ggr super sonik clean itd, NAJBOLJE FUNDOWSKY 3.0, definitivno, sad sam ga stavio i nemjenjam, to je po meni najbolji rom sigurno

Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 07.04.2012. u 15:26.
Staro 07.04.2012., 15:57   #2744
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:
hvala

ma zajebi ti ovo sve, cynogen steka ko lud, onaj spanjolski htc styl mixed dobar , nakon par dana pocne trzat u skrolanju, a war 1112 novi izbaciva neke bugove, fundowsky 4.0 mi žedere bateriju kao i ggr super sonik clean itd, NAJBOLJE FUNDOWSKY 3.0, definitivno, sad sam ga stavio i nemjenjam, to je po meni najbolji rom sigurno
od svih cyana,uvijek se vratimo na izvorni-benruov,taj je cyan po meni najbolji,ovo sve drugo je samo kopija njega,i svi štekaju.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 16:00   #2745
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja sam trenutno na a.war-u i odličan je. Nema štekanja kad ga natrpaš appovima, baterija traje duže malo od Fundowskog. Jedini minus je što stane manje aplikacija na ROM i dosta moraš toga na SD karticu prebaciti. Najbrže mi se pojave ona upozorenja da je low on memory.

Ali radi kao zmaj. Sad čekam onog Talijana (Lucky mislim) da napravi Cyanogena. Njegov ROM je bio strava brz i fluidan...
Staro 07.04.2012., 16:09   #2746
kaiserrex
Banned
Moj komp

kaiserrex's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Jel ima neko link za podjeliti: 3.0 od Fundowsky, znaci ne CLEAN. Na blogu nema down link ( http://fundowsky.blogspot.com/2012/0...rbo-v3_20.html ). Ako ima poseban razlog zasto se ne moze skinuti bas taj ROM ili se ne smije podjeliti u temi - moze slobodno na PP. Hvala!

Vise nisam lijen - PRONASAO SAM down link Hvala na podrsci

Zadnje izmijenjeno od: kaiserrex. 07.04.2012. u 16:59.
kaiserrex je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 16:18   #2747
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Zvuk radi je**no na ovom 7.2 RC1 od Kanga sa ovim fixom od Rusa. Čujem sve dobro i drugi me čuju dobro. Definitivno ostajem na njemu jedno vrijeme. Stvarno su iz drugog svemira CM ROM-ovi, natrpo sam ga sa svim aplikacijama koje koristim i imam još 90MB + što je 70 MB ostalo slobodno na sistemu.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 17:35   #2748
Caks
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Zvuk radi je**no na ovom 7.2 RC1 od Kanga sa ovim fixom od Rusa. Čujem sve dobro i drugi me čuju dobro. Definitivno ostajem na njemu jedno vrijeme. Stvarno su iz drugog svemira CM ROM-ovi, natrpo sam ga sa svim aplikacijama koje koristim i imam još 90MB + što je 70 MB ostalo slobodno na sistemu.
ja instaliro prije par sati cyan taj i nemam swap/ext particija vise..kak ti je ostalo tolko slobodno kad ne podrzava swap/ext?

i jos jedna stvar osto sam bez svih kontakata jer mi nece napravit restore one defoltne all backup huaweieve aplikacije..pa ak neko ima jel mi moze stavit link
Staro 07.04.2012., 18:02   #2749
srkee
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
pa syncaj kontakte s gmaila
srkee je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 18:43   #2750
giz87
Registered User

Citiraj:
Jel ima kakvih bugova na njemu i dal je dobar za every day use? Htio bi neki cyan sad kad ima fix za zvuk, al želim nekaj kaj funkcionira 100% da ne moram sto puta rom mijenjati...
giz87 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 19:00   #2751
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
OC kernel je isto tu. Postoje opcije za izabrat do 844 MHz, sad sam nabrzinu pronjuškao u No-frillsu.

Ma sad sam ga malo doveo u red, poisključivao gluposti koje mi ne trebaju pa radi fluidnije . Meni se od svih launchera najbolji zasad pokazao 360Launcher. Kad mu središ supercharger skriptu da se ne gasi, onda stvarno glatko radi. Mikrofon ću isprobat sutra, jer nemam kog sad tlačit u dva ujutro mada je vikend .

Mozeš li stavit screenshot antutu benchmarka (na stock frekvenciji) sa tim KANG ROMom?
antebr je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 19:01   #2752
tincha95
Registered User

ljudi molio bih pomoc!.. imam 4.0 clean od fundowskog! i vidio sam da je tu netko napisao rjesenje za ono: kod scrolanja da slika treperi... al nisam shvatio.. jel bi mi mogli pojasniti kak to rjesit? jer rom je stvarno po mom ukusu ali mi to smeta.. poprilicnO! :S

inace ostalo sve pohvale fundowskom!
tincha95 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 19:14   #2753
maxtormaster
Registered User

Citiraj:
hvala

stavi launcher pro na cyana i drzi ga makar dan jedan pa onda daj komentar . ali budi iskren
Staro 07.04.2012., 19:29   #2754
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Citiraj:
Ja sam proba skoro sve cyane do sada (benru, teammat3, joseph96, Lightning Team...) i na svakom, ali bas na svakom slušalica je bila tiša od stock barem 50%.
Na svim forumima koji pisu o u8650 velika većina korisnika se žalila na zvuk u slušalici. Ovaj fix je to popravija tako da je sad zvuk jako sličan stock-u.
Ako kod tebe to nije bilo izraženo, onda ti imaš izvrstan sluh i na tome ti ja čestitam.
Staro 07.04.2012., 19:36   #2755
giz87
Registered User

Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
stavi launcher pro na cyana i drzi ga makar dan jedan pa onda daj komentar . ali budi iskren

Launcher pro i na stocku čuda radi... meni daleko najbolji launcher.
giz87 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 19:48   #2756
Caks
Registered User
Moj komp

jel mi moze ko rec di da na cyanu podesim da mi se kad ga ugasim tj zakljucam normalno ugasi a ne onak ko dok telku gasim?

i zadovoljan sam cayanom jedino ima li neki fix za bateriju u not. baru da je u postocima a ne slicica baterije? jos sam to i ja sretan
btw normalno mi je dok pricam..i cuje me se
Staro 07.04.2012., 19:54   #2757
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Citiraj:
jel mi moze ko rec di da na cyanu podesim da mi se kad ga ugasim tj zakljucam normalno ugasi a ne onak ko dok telku gasim?

i zadovoljan sam cayanom jedino ima li neki fix za bateriju u not. baru da je u postocima a ne slicica baterije? jos sam to i ja sretan
CyanogenMod settings
Interface
Status bar tweaks
Battery status style
Staro 07.04.2012., 20:11   #2758
maxtormaster
Registered User

Citiraj:

jedino se ne cujeS kad stavis speakerphone to izgleda nije sredjeno sa mikrofonom .
Staro 07.04.2012., 20:14   #2759
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Citiraj:

ovo što se gasi ko telka ti je od super sonic patcha,uninstal super sonic patch i neće biti telke više,ali ni wifija-najvjerojatnije-he,he.
dulesbj je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 20:18   #2760
recod
Registered User

Citiraj:

Može meni neko reć kako da stavim takvo zaključavanje na fundovskom 4.0 ?
recod je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno