|
![]() |
#2731 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Pitanje za titanium backup. Ima li kakva varijanta da ga ostavim negdje na kartici ili ga svaki put moram skinuti sa marketa ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
kolko sam skuzio u recoveryu 2.0.2.6. nemogu napraviti backup roma (mislio sam posto imam fundowskog 4 stavit cyan pa ak mi se na svidi vratit f4) dali se to moze nekom drugom aplikacijom..backup roma znaci?
![]() |
#2734 |
Registered User
|
Forumasi,ovo je najbolja tema trenutno za huawei 8650,puno ovde ima ljudi dobre volje,pa sam siguran da cu i ja dobiti odgovor kako treba. Po prvi put sam resio da ubacim neki custom rom,pa sam video ovde da je trenutno najbolji Fundowsky custom rom. Zanima me koja je do sada najbolja verzija tog roma,tj da je stabilan i da nema nekih bagova. Razmisljam da ubacim 4.0 verziju ovog roma,pa da vidim misljenja drugih korisnika kako radi,i kako se ponasa? Kao i da li je bolji ubaciti full verziju ili clean verziju 4.0? Hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Registered User
|
uzmi si od fundowskog v4..full jer imas aplikacije koje su korisne za instalirat i vecina je full verzija aplikacije... ak ti se neka i ne svida lako maknes..to ti je moja preporuka ![]() imam tu v4.0 vec tjedan dana i nikakvih problema..super je rom jedino kaj ti screenshot ne radi al bit ce fix za to..a imas i na marketu aplikacija za to ![]()
![]() |
#2736 | |||
Registered User
|
Citiraj:
uostalom, uvijek ima i novih ljudi koji se svemu cude, tako da je to normalno ![]() ne, to nema veze jedno s drugim, 1112 je najobicniji kineski rom baziran na stock romu s poboljsanjima, cyan je druga prica, guglaj ga, odi na sluzbenu stranicu i procitaj malo ![]() Citiraj:
Citiraj:
iskreno ne znam jel to sto je taj 2d otkljucan sluzi cemu u praksi ili je to samo stvar nabrijavanja rezultata na benchmarku... sto se tice toga jel bolje stavit full ili clean, to je stvar osobnih preferenci, meni je recimo puno bolji clean jer mi uopce ne trebaju sve te aplikacije koje je fundowski stavio na full, a jos je clean pociscen dodatno od nekih aplikacija koje su bile prije instalirane na mobitel, a takodjer mi ne trebaju.. tako da to sam moras odlucit, procitaj sta ima na jednom, sta na drugom... ja sam prvo stavila full i cim mi se digo sistem kad sam vidila sta sve ima na sebi, odma sam odlucila da se to meni ne svidja i stavila clean ![]() 3.0 verzija nema nikakvih bugova i nitko se na nista nije zalio tako da ja preporucujem nju ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rosie-Posie. 07.04.2012. u 13:26. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Svi vi koji kažete slušalica ovo slušalica ono. Jeste je isprobali? Možda nekom tiho drugom glasno? Slušalica je tiša, ali ja od 11 mjeseca nisam niti jednom imao problem s njom niti da nisam čuo s druge strane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 | |
Registered User
|
Citiraj:
možda bi ti bilo pretiho da imaš... ja bi si najradije i ovu koju imam još navila ponekad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2742 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
mozes napraviti backup roma bez problema . ja sam vec 3 puta restore radio i sve ok radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma zajebi ti ovo sve, cynogen steka ko lud, onaj spanjolski htc styl mixed dobar , nakon par dana pocne trzat u skrolanju, a war 1112 novi izbaciva neke bugove, fundowsky 4.0 mi žedere bateriju kao i ggr super sonik clean itd, NAJBOLJE FUNDOWSKY 3.0, definitivno, sad sam ga stavio i nemjenjam, to je po meni najbolji rom sigurno Zadnje izmijenjeno od: goranszd. 07.04.2012. u 15:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam trenutno na a.war-u i odličan je. Nema štekanja kad ga natrpaš appovima, baterija traje duže malo od Fundowskog. Jedini minus je što stane manje aplikacija na ROM i dosta moraš toga na SD karticu prebaciti. Najbrže mi se pojave ona upozorenja da je low on memory. Ali radi kao zmaj. Sad čekam onog Talijana (Lucky mislim) da napravi Cyanogena. Njegov ROM je bio strava brz i fluidan...
![]() |
#2746 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
Jel ima neko link za podjeliti: 3.0 od Fundowsky, znaci ne CLEAN. Na blogu nema down link ( http://fundowsky.blogspot.com/2012/0...rbo-v3_20.html ). Ako ima poseban razlog zasto se ne moze skinuti bas taj ROM ili se ne smije podjeliti u temi - moze slobodno na PP. Hvala! Vise nisam lijen - PRONASAO SAM down link ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kaiserrex. 07.04.2012. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zvuk radi je**no na ovom 7.2 RC1 od Kanga sa ovim fixom od Rusa. Čujem sve dobro i drugi me čuju dobro. Definitivno ostajem na njemu jedno vrijeme. Stvarno su iz drugog svemira CM ROM-ovi, natrpo sam ga sa svim aplikacijama koje koristim i imam još 90MB + što je 70 MB ostalo slobodno na sistemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 | |
Registered User
|
Citiraj:
i jos jedna stvar osto sam bez svih kontakata jer mi nece napravit restore one defoltne all backup huaweieve aplikacije..pa ak neko ima jel mi moze stavit link
![]() |
![]() |
#2750 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Mozeš li stavit screenshot antutu benchmarka (na stock frekvenciji) sa tim KANG ROMom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Registered User
|
ljudi molio bih pomoc!.. imam 4.0 clean od fundowskog! i vidio sam da je tu netko napisao rjesenje za ono: kod scrolanja da slika treperi... al nisam shvatio.. jel bi mi mogli pojasniti kak to rjesit? jer rom je stvarno po mom ukusu ali mi to smeta.. poprilicnO! :S inace ostalo sve pohvale fundowskom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 | |
Premium
|
Citiraj:
Na svim forumima koji pisu o u8650 velika većina korisnika se žalila na zvuk u slušalici. Ovaj fix je to popravija tako da je sad zvuk jako sličan stock-u. Ako kod tebe to nije bilo izraženo, onda ti imaš izvrstan sluh i na tome ti ja čestitam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Registered User
|
jel mi moze ko rec di da na cyanu podesim da mi se kad ga ugasim tj zakljucam normalno ugasi a ne onak ko dok telku gasim? i zadovoljan sam cayanom jedino ima li neki fix za bateriju u not. baru da je u postocima a ne slicica baterije? jos sam to i ja sretan ![]() btw normalno mi je dok pricam..i cuje me se ![]()
![]() |
#2757 | |
Premium
|
Citiraj:
Interface Status bar tweaks Battery status style |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |