|
|||||||||||
|
|
#2731 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Syncaj kontakte sa kompom i prebaci(my phone explorer recimo) |
|
|
|
|
#2732 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma meni na HOX ima jedan app, zove se baš Transfer i nudi brdo starih mobitela koji imaju bluetooth za prijenos podataka, ali sync s kompom isto pali ![]() http://www.htc.com/www/why-htc/switc...enefits_detail |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2733 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Neki dan sam ga uhvatio u Karlovcu, potegao je 31 Mb/s. Moram van grada u Ozalj, tamo je odašiljač pa ću onda postati rezultate. Ne vjerujem da će prije vikenda to biti. Inače, meni je đaba u tarifi i aktivirao sam ga jer je đaba do 30.09., ali u gradu mi je konstantno na 3G, velim, samo sam jednom uhvatio i to ne u svom kvartu. Čuo sam od momka koji ima baš HTC One, da taj 4G ubija bateriju, da možeš gledati kako odbrojava postotke na bateriji ja nisam to primjerio na svom mobu jer nisam imao signal dulje od 5 minuta, samo sam probao skinuti nekaj na brzinu i to je to. |
|
|
|
|
#2740 |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#2741 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji je smisao 3Ga kad toliko cucla bateriju naspram 2G? Isti dik, očekivano. Valjda budu s vremenom poboljšali čipove u smislu potrošnje jer sama brzina mi ne znači ništa ako će mob krepat nakon 2 sata korištenja.. Danas je trend što više, to bolje, u bilo kojem pogledu i ako bar uspiju implementirat odnosno komercijalizirati ekrane koji služe kao solarni punjač na sve modele, bolit će nas svih kifla koliko mob troši dok ima sunca vani. |
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
)mislim, ko da je nekak drugacije surfati 3g vs LTE? jedino gdi onda trenutno LTE ima smisla su oni internet usb stickovi, ako nisi pokriven alternativnim operaterima Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
#2744 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni 3G nenormalno pojede bateriju,a i kopajuci po netu shvatio sam. Uvijek kad putujem na relaciji ZG-SB,znam da nema 3g signala,zaboravim staviti da mi samo pici na 2G i onda stalno trazi 3g signal pa prebaci na edge pa na gprs pa opet na 3G i koliko sam skuzio ne pocucla 3G sam bateriju vec stalno trazenje 3G signala... A i Tele2 ima odlicnu pokrivenost 3G signalom inace,ne vidim razlog zasto toliko mob trazi 3G signal,ocito je nesto do LG-a ![]() |
|
|
|
|
#2746 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
I naravno, klao je bateriju dok ga je tražio. Sad mi to sve skupa puno bolje radi. Ali kad vidim da je 3G nikakav, bacim mob na GSM only da ne guta u prazno i to je to. |
|
|
|
|
|
#2747 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Radi se na sim unlocku pomoću s-offa za sve varijante HTC One-a: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314824 I navodno od sutra (13.6.) počinju puštati 4.2.2. OTA |
|
|
|
|
#2748 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Može preporuka dobrog screen protectora za HOX, imao sam do sada protector koji je došao uz Nillkin maskicu i bio mi je odličan no već se sav izgrebao, a takav bez maske ne nalazim nigdje? Ako može baš link s eBaje ili sl. jer nije baš praktično čekat nešto 2-3 tjedna pa shvatiti da nije baš najbolje. |
|
|
|
|
#2750 | |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#2751 |
|
Guest
|
|
|
|
#2752 |
|
Guest
|
That awkward moment kad staviš novi ROM na mobitel i nazove te mama i veli da joj je pretplata istekla i da je uzela HTC One (rekao sam joj da pita koliko popusta dobiva) ![]() Niš, stavljanje touchwiza staroj na S2 i eto novog moba! |
|
|
#2753 |
|
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
|
|
#2754 |
|
Guest
|
A gle, zadnja 3 puta mi nije niš rekla za pretplatu i onda mi se pojavila doma i ponosno rekla da si je uzela neki cool mobitel "za kunu" na dvije godine, a ja bi se tukao po glavi ![]() Ja još imam pol godine pretplate na svom tak da je ovo big surprise. Oh well, onda sam set za sljedećih godinu i pol, dvije :P |
|
|
#2756 |
|
Antimićanin
|
|
|
|
|
|
#2757 | ||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nego vjerojatno skroz OT pitanje al kad se već spominju screen protectori dali postoji neki mob shop ili sl. u Zagrebu koji za neku sitnu paru stavlja savršeno te protectore na ekran? Na principu dođeš s mobitelom i protectorom i lik ti kroz par min to nakelji ravno, bez mjehurića i sl. |
||
|
|
|
|
#2758 |
|
Guest
|
Rekel bum samo. Zvučnik je strava! Taman dolazi ljeto, a puštanje zike uz neku "klupu" bu bilo konačno kak spada :P A kaj se tiče brzine. S2 mi je bio za praktički sve appove dovoljno brz. Ovo je samo sada izdr***nje. Anyway. Sa ovim quadom, next stop - Moram probati Fallout 2 (na S2 je štekal previše). |
|
|
#2759 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Znam da su to radili na standu nekom.u arena centru,.no ne znam da li je taj stand jos uvik tamo. Imas masu tutorijala kako to napraviti. Moj savjet: Odi u kupaonicu, otusiraj se, neka bude dosta vlage u wcu, i nakon tusiranja, koristeci karticu, nanesi foliju. Vlaga oteza prasinu pa ona padne na pod. Svaki put uspije.
|
|
#2760 | |
|
Antimićanin
|
Citiraj:
Obično zatvorim prozore i vrata od sobe, usišem sve i stol prebrišem mokrom krpom. Uvijek kupim 10+ najjeftinijieh SP-a i nekoliko skupljih kvalitetnijih. Kad se izvježbam, onda pičim sa kvalitetnijim. I ne dobivam mjehuriće niti prašinu ispod folije. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|