|
![]() |
#2731 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Syncaj kontakte sa kompom i prebaci(my phone explorer recimo) |
![]() |
![]() |
#2732 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma meni na HOX ima jedan app, zove se baš Transfer i nudi brdo starih mobitela koji imaju bluetooth za prijenos podataka, ali sync s kompom isto pali ![]() http://www.htc.com/www/why-htc/switc...enefits_detail |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2737 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Neki dan sam ga uhvatio u Karlovcu, potegao je 31 Mb/s. Moram van grada u Ozalj, tamo je odašiljač pa ću onda postati rezultate. Ne vjerujem da će prije vikenda to biti. Inače, meni je đaba u tarifi i aktivirao sam ga jer je đaba do 30.09., ali u gradu mi je konstantno na 3G, velim, samo sam jednom uhvatio i to ne u svom kvartu. Čuo sam od momka koji ima baš HTC One, da taj 4G ubija bateriju, da možeš gledati kako odbrojava postotke na bateriji ![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji je smisao 3Ga kad toliko cucla bateriju naspram 2G? Isti dik, očekivano. Valjda budu s vremenom poboljšali čipove u smislu potrošnje jer sama brzina mi ne znači ništa ako će mob krepat nakon 2 sata korištenja.. Danas je trend što više, to bolje, u bilo kojem pogledu i ako bar uspiju implementirat odnosno komercijalizirati ekrane koji služe kao solarni punjač na sve modele, bolit će nas svih kifla koliko mob troši dok ima sunca vani. |
![]() |
![]() |
#2742 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() mislim, ko da je nekak drugacije surfati 3g vs LTE? jedino gdi onda trenutno LTE ima smisla su oni internet usb stickovi, ako nisi pokriven alternativnim operaterima Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni 3G nenormalno pojede bateriju,a i kopajuci po netu shvatio sam. Uvijek kad putujem na relaciji ZG-SB,znam da nema 3g signala,zaboravim staviti da mi samo pici na 2G i onda stalno trazi 3g signal pa prebaci na edge pa na gprs pa opet na 3G i koliko sam skuzio ne pocucla 3G sam bateriju vec stalno trazenje 3G signala... A i Tele2 ima odlicnu pokrivenost 3G signalom inace,ne vidim razlog zasto toliko mob trazi 3G signal,ocito je nesto do LG-a ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
I naravno, klao je bateriju dok ga je tražio. Sad mi to sve skupa puno bolje radi. Ali kad vidim da je 3G nikakav, bacim mob na GSM only da ne guta u prazno i to je to. |
|
![]() |
![]() |
#2747 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Radi se na sim unlocku pomoću s-offa za sve varijante HTC One-a: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314824 I navodno od sutra (13.6.) počinju puštati 4.2.2. OTA |
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Može preporuka dobrog screen protectora za HOX, imao sam do sada protector koji je došao uz Nillkin maskicu i bio mi je odličan no već se sav izgrebao, a takav bez maske ne nalazim nigdje? Ako može baš link s eBaje ili sl. jer nije baš praktično čekat nešto 2-3 tjedna pa shvatiti da nije baš najbolje. |
![]() |
![]() |
#2750 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2751 |
Guest
|
|
![]() |
#2752 |
Guest
|
That awkward moment kad staviš novi ROM na mobitel i nazove te mama i veli da joj je pretplata istekla i da je uzela HTC One ![]() ![]() Niš, stavljanje touchwiza staroj na S2 i eto novog moba! |
![]() |
#2753 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
#2754 |
Guest
|
A gle, zadnja 3 puta mi nije niš rekla za pretplatu i onda mi se pojavila doma i ponosno rekla da si je uzela neki cool mobitel "za kunu" na dvije godine, a ja bi se tukao po glavi ![]() Ja još imam pol godine pretplate na svom tak da je ovo big surprise. Oh well, onda sam set za sljedećih godinu i pol, dvije :P |
![]() |
#2756 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2757 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nego vjerojatno skroz OT pitanje al kad se već spominju screen protectori dali postoji neki mob shop ili sl. u Zagrebu koji za neku sitnu paru stavlja savršeno te protectore na ekran? Na principu dođeš s mobitelom i protectorom i lik ti kroz par min to nakelji ravno, bez mjehurića i sl. |
||
![]() |
![]() |
#2758 |
Guest
|
Rekel bum samo. Zvučnik je strava! Taman dolazi ljeto, a puštanje zike uz neku "klupu" bu bilo konačno kak spada :P A kaj se tiče brzine. S2 mi je bio za praktički sve appove dovoljno brz. Ovo je samo sada izdr***nje. ![]() |
![]() |
#2759 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Znam da su to radili na standu nekom.u arena centru,.no ne znam da li je taj stand jos uvik tamo. Imas masu tutorijala kako to napraviti. Moj savjet: Odi u kupaonicu, otusiraj se, neka bude dosta vlage u wcu, i nakon tusiranja, koristeci karticu, nanesi foliju. Vlaga oteza prasinu pa ona padne na pod. Svaki put uspije.
#2760 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Obično zatvorim prozore i vrata od sobe, usišem sve i stol prebrišem mokrom krpom. Uvijek kupim 10+ najjeftinijieh SP-a i nekoliko skupljih kvalitetnijih. Kad se izvježbam, onda pičim sa kvalitetnijim. I ne dobivam mjehuriće niti prašinu ispod folije. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|