|
![]() |
#2731 |
Guest
|
Učini si uslugu i ako ti je bio dobar Seinfeld, počni sa "necenzuriranim" Seinfeldom, a to je "Curb Your Enthusiasm" ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
definitivno... osobni top. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
the it crowd, the office uk, californication, scrubs, hung, shameless, It's Always Sunny in Philadelphia, Curb Your Enthusiasm... ove san vise manje gleda. Neznan zasto al big bang theory mi je bolja od svih tih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2734 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Evo nakon što završim ovaj post idem pogledati finale S04. Ono što me oduševilo je (ok mislim ipak je to malo specifična serija odnosno moraš voljeti takav tip serije ono polu horror demoni pakao i sl.) priča koja se proteže od prve epizode prve sezone ja sam stigao do kraja 4. sezone i priča mi sde još nije razvodnila.. Pregenijalno. Rijetke su serije koje uspiju tako nešto, npr. ST DS9 je uspio nešto tako, Fringe se još koliko toliko drži... PS nisam pročitao što je pisalo pod spoilerom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Za one koji ne znaju, a zanima ih: Merlin Igra na HTV 2 u stabilnom terminu 8:45, i nestabilnom terminu poslije podne od 13-16 ili nikada. Ja si snimam ove ujutro, poslije podne ih češće ne uhvatite nego uhvatite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sherlock. Za ljubitelje krimića i Sherlocka Holmesa prava poslastica. BBC je majstorski napravio seriju. Isti likovi, iste karakteristike kao u romanima, ali prenešeno u današnje doba. Odlična gluma, odlična režija, odlični zapleti. Svaka epizoda traje 1h30min.
![]() |
#2740 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@coconut jedini minus sto ih ima premalo po sezoni ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Premium
|
To stoji. Ja sam pogledao sve 4 do sada izašle epizode (3 iz sezone 1 i prvu iz sezone 2) i oduševljen sam. U nedjelju se prikazuje S2 E02 na BBC One. Mogu reći da su i prijevodi vrlo solidni i brzo izlaze. S2 E1 mi je prva liga. Posebno krvav mi je zvuk koji mu je Žena stavila za SMS. Umro sam od smijeha svaki put kad ja dobio SMS. ![]()
![]() |
#2742 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sherlock je odličan. Sad refresham svako malo za s02e02. Tek sam skužio da i Shamelsss (US) počinje s drugom sezonom, al to tek sutra. Ne idem spavat dok ne pogledam novog Sherlocka, makar se moram dignut u 6. edit: taman dok sam postao došao :P
![]() |
#2743 |
Guest
|
Ima nešto novo da dolazi, a da je potencijalno dobro sada nakon praznika? (od novih serija)? Neka preporuka jer mi je sad zatišje, a od većine serija sam pogledao leakane prve epizode pa je još gore! Onak, gledam Nindza Kornjace http://www.youtube.com/watch?v=SzmHojDCJhQ |
![]() |
![]() |
#2744 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Odgledao i ja tri epizode Šerloka iz prve sezone. Dobro, iako mi je glavni glumac malo iritantan. Počeo gledati Mike & Molly. Još jedan uradak iz pera Chucka Lorrea (Two & a Half Man, The Big Bang Theory, nekad davno Dharma i Greg) Uvjerljivo slabije od THM i TBBT, ali solidno, isplati se pogledat ![]() @Duke, Alcatraz bi trebao biti dobar http://www.imdb.com/title/tt1728102/ Hvale se unaprijed i Awake, Touch te Apartment 23. Dobar bi mogao biti i Unsupervised (crtić ekipe koja je radila Uvijek je sunčano u Philadelphiji), a nisam siguran što očekivati od novog uratka iz Spielbergove producentske tvornice - The River. Falling Skies i Terra Nova nisu vrhunski, mada ih pratim.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.01.2012. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 | |
Premium
|
Citiraj:
Za g33kove. Počela je s prikazivanjem 5. sezona Chucka. Do sada je prikazano 9 epizoda. Ako niste gledali prethodne 4 sezone, nemojte ni pokušavati gledati ovu jer vam ništa neće biti jasno. Najiskrenije mišljenje nakon tih 9 epizoda: ova sezona im nije trebala. Trebali su stati nakon happy enda u 4 sezoni. Nije toliko loša, ali je sve previše nategnuto kao da scenaristi nisu imali previše volje pisati radnju.
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
decki jel netko pogledao seriju V (ovu novu, 2 sezone). je to cemu da ne gubim vrijeme. pogledao sam pilot i nije me odusevilo pa me interesira jel postane bolje s vremenom ili je srot i dalje. ![]()
![]() |
#2753 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ja sam gledao V.. Ako ti se svidio trailer, serija će ti se svidjeti još više, svakako ti preporučujem za gledanje... Najgore će ti biti kad dođeš do kraja druge sezone i shvatiš da nema dalje a akcija tek treba početi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Samo da updateam za Sherlocka... Pogledo S1 i 2x01, 2x02 u S2 = zakon. Bilo bi idealno da ima 6 epizoda po sezoni, ali ne zelim rec nis lose jer je serija fenomenalna. Likovi su spot on, prica je vec poznata ako ste citali knjige, ali u modernom settingu je kao sa dodatnim zacinima. I jucer izisla 2x03, pogledao sam malo nabrzaka ocjene od rulje po forumima i siteovima, svi zaljepili 10/10. Malo mi je falilo da se prehladim i ne moram na posao ![]() I ko god je rekao da je Sherlock iritantan, to i je poanta. Iritantno-briljantni seronja. ![]()
![]() |
#2755 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nije to bila neka vrhunska serija, ali taman se u drugoj sezoni razvila do jedne zanimljive dimenzije, i onda šipak ![]() Citiraj:
![]() Tražim prije par dana kad kreće Memphis beat i saznam da je serija otkazana ![]() Zanimljiva serija s fantastičnom glazbenom pozadinom i izvrsnom atmosferom američkog juga. Šteta da su ju ukinuli, smalo boljim scenarijem serija je mogla biti još bolja. Sutra kreće White Collar, drugi dio 4. sezone. Taman je i ova serija postala prilično zanimljiva, a već sam htio odustati od praćenja ![]()
![]() |
![]() |
#2756 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() !!! Jedna od najboljih serija IKAD!!! Preporuka na desetu. Dobro da postoji ovaj topic , nisam mislioda ce izaci novi sherlock, a pogotovo Hustle.. ![]() Inace , da pohvalim onoga tko je na ovom topiku predstavio seriju Shadow line.Na imdbu nema bas nekih informacija , ali IMO , serija je genijalna, napeta, zanimljiva, britanska neka tečnost..jako dobro. Isto tako, dosta dobra serija How to make it in America - isplati se gledati.Zanimljivi decki.Zbog njih sam i ja dobio hoodia za Božić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 | |||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Šta se tiče samih epizoda meni je možda još najbolja prva epizoda prve sezone ![]() ![]() Citiraj:
Di je zapelo, ne znan...
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 16.01.2012. u 19:47. Razlog: edit |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Na netu pronalazim samo engleske, a rado bi je pogledao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Guest
|
Californication u svom stilu isto kao odlični Shameless
![]() ![]() EDIT: I kaj mislite da se dogodilo sa Sherlockom? Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 17.01.2012. u 02:09. |
![]() |
![]() |
#2760 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
ljepo je cuti koju dobru recenicu o nama..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|