|
![]() |
#2731 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Zašto TS? Mumlbe je free 24 slotova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Registered User
|
Ako uzimamo Mumble, 24 slota, onda svatko mora dati 45kn, ako uzimamo TS, onda svatko mora dati 48kn. Ali zašto bi uzimali TS sa 15 slotova, ako dobijem Mumble free sa 24 slota. Mislim isto je, a uštedimo 3 kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
Guest
|
je, samo ko ce ukljucit kutiju kad su svi sniperi ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Znao sam da je šala, a već se ponadao. ![]() Btw., idem uplatit za sebe i Neo-a, koliko sam skužio ide 100kn. EDIT: uplaceno! Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 01.04.2010. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Jucer mi u igri nesto aerendyl javio da bacim oko na forum, al do sad mi se nije dalo citat. Naravski da sam IN. 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann 10. Hrvoje 11.PointDexter - isto kao constantine i cyc 12.Veki-os -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 13. Nebbo - bitno da se gej-ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
aha,nisam skuzio,prvi put cujem za to,makar mislim da se isplati dat vise za TS. ja cu ti uplatit sutra ujutro,dok sam doso do grada banke nisu primale uplate. pa snajperi,odkud ti da snajperi mogu samo kempat,oni trebaju i plantat i unistavat tenkove,samo dođeš do objectiva,pobijes sve,plantas i paralelno postavis C4 na kutiju,stavis motion mine i pobjegnes sto brze,cim vidis da neko defuse na minimapu detoniras C4 i brze bolje trcis natrag da se jos neko ne pojavi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala Cartmanne, Bog će ti platiti! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2741 |
Registered User
|
Ok javim vam sutra ujutro tko mi je do sada sve uplatio. Meni je najgore što ne radi ova friend lista u BF-u. Ako nisam neke ovdje dodao 10 puta onda neznam stvarno. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
Registered User
|
Za mene može. Znaći svi uplatite 50 kn i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne znam.Ja vrlo vjerojatno šaljem lovu tek u ponedjeljak.Trenutno sam dekintiran,a i da nabavim novce,sutra opet iam šljaku cijeli dan,kao i zadnja tri. Danas sam online opet oko 23h,ima Europska Liga na HRT2. Tri,Veki i Aer,budite na msnu,ili nešto,pa da se uštekamo... De gle,ako netko ima MSN (pošto vas dosta nemam na frend listi u igri,jer ne šalje zahtjeve),dodajte me: mansky_hunt@live.com Sve samo da me ne silujete putem in-game chata da idem na forum editirat post.PiĆke. ![]() EDIT: De wtf,dodao me na msn neki: l_gabrilo@yahoo.com i u nicku ima moj msn: mansky_hunt@live.com lol ukucam taj mail u google i izbaci sljedeće: http://refs.magictraders.com/Cyclops.html lool,sve upućuje na Cycl0p$-a hahaha :P:P
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 01.04.2010. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 | |
Guest
|
Citiraj:
a kad dodjes na pub server i vidis ove sta "cuvaju ledja" i pritom ne ubiju nikoga pola partije, a objective ni kroz optiku ne vide. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2747 |
Premium
|
moze ovako? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
|
Trebali bi na stavit pass, evo baš igrali ja, Nebbo, Neo i Aerendyl i partija bila odlična (meni su takve najžešće, 2vs2 u rane jutarnje sate) dok nije u sekund navalilo 20 Bu.Rodgersa.. A i čisto sumnjam da ljudi plaćaju server ako ne misle igrat, tu je već 15tak igrača. Ali ok, amo sad rijesit ovo pa cemo lako kasnije odlučit što i kako, ovisno kakva bude navala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ništa pokušat ću ja onda sutra uplatit iako mi je lagana gužva s poslom i to. (Radim čak 6 slovima ŠEST sati na dan puf...... )
![]() |
#2751 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Premium
|
Možeš ako ti protivnički tim dopusti da 30-45 sekundi mirno šetaš po objectivu i plantaš mine, ali ovi moji u pravilu nahrupe dok engageam, a kamoli da još nakon toga bacam mine i motion. Bilo je slučajeva, ali rijetko. Mnogo češće me upucaju dok bacam mine pa radije u ruci držim pušku nego aktivator. ![]() Nebbo: imaš ip-eve tih servera pa možeš pingat, uzmimo onaj s najmanjim pingom. ![]() btw., što je ventrilo i kakva je razlika vs teamspeak ili mumble? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Registered User
|
Nemoj ventrilo. Zajebavanje sa postavkama, pa sa klijentom itd... užas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
imam problem, svaki puta kad na mapi nesto eksplodira (a stalno se to desi) meni nekakve proklete boje i sta ja znam jos ne pojave na ekranu, prvo sam mislio da je do mene i mog kompa, ali nije i frendu se to desava . Da li neko zna kako popraviti to ili je to tako kod svih?
![]() |
#2757 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: jan994. 01.04.2010. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Prvi koji se javi na pm dobiva torrenthr pozivnicu potpuno besplatno !!! Da dobro ste čuli potpuno besplatno !!! Ali to nije sve ako se javite odma sad. Onaj drugi iza vas dobiva također jednu!!!! Ovaj komplet može bit vaš za samo 0 kuna !!!! ( Nije prvi april imam dvije pozivnice i poklanjam :P ) EDIT: Uvjet = Morate bit član PCE bar od 1.1.2008 ![]()
![]() |
#2760 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da nisi falio topic možda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|