|
![]() |
#2731 | |
Axl Rose
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2732 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ljudi imam malu trilemu...imam opciju produžit ugovor u tele 2,i sad bih trebao i neki mob uzet...u opciji su mi ova tri,nekako najjeftiniji,jer mi se neda davat nekenovce velike: Samsung S3 Mini Alcatel Idol ili Lg P880 4X ---------------------------- najviše me privlači ovaj LG...iako mi npr Alcatel dođe dosta jeftinije,kao i samsung! koje su mi vaše preporuke... |
![]() |
![]() |
#2739 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne znam jel ovo namjerno ali ispada kao da su u pitanju mobiteli sa 32kb ram i 8086 procesorom ![]() Na izbor imaš uređaj sa quad core procesorom, velikim i kvalitetnim HD ekranom, 1GB RAM - Optimus 4x. Ja navijam za njega.
#2740 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
S3 mini nije blizu 4x-a. 4X je bolji u svim segmentima pogotovo nakon nekog vremena koristenja. IOma svoje musice naravno,ali s3 mini ih u usporedbi ima i vise. Nakon nekog vremena koristenja naravno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2742 |
Guest
|
onda bude kakva bonbon akcija ![]() |
![]() |
#2743 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima tko preporuku prijenosnog punjaca za mobitel? Imam Huawei G300, do nekih 100 kn pozeljno, plafon do 150 kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2744 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
O tome bi se dalo prodiskutirat, iako naravno izmedju ta dva mobitela navjerojatnije bi opet birao LG X4, ali ima puno nedostataka nazalost... Prednosti: jaci hardver moooozda future proof, veca dijagonala ekrana, veca reza ekrana, velik a opet neznam jesam li ikad u toj kategoriji oko 4.7 incha ekrana ugodnije baratao mobitelom, lakse sam se borio sa njim nego sa S2 npr ili htc sensationom i S3 (jednom rukom jel), tipkovnica mozda i najbolja koju sam koristio ukljucujuci i iphone, dobra podrska za video formate ukljucujuci iako izgledom niskobudetne slusalice ostavljale su jako dobar dojam... Mane: Pa pocevsi od toga jaceg hardvera odmah u startu TEGRA3 u kombinaciji sa LG-om softverskom podrskom bi moglo dovesti do neugodnih iznenadenja u korisnika koji su imali prije flagship modele, pogotovo ako je netko dosao sa S3 ili Htc one X-a, dok korisnici koji su dosli sa slabijih mobitela tj nizeg cjenovnoga ranga ostat ce iznenadeni ekranom brzinom itd da ce im nize navedene mane mozda biti manje primjetne kao i u mene... Kao prvo uzasno se grije, a cim se zagrije tegra ima neku toplisku blokadu tj tegra thermal control (softverski naravno) iz koje proizlazi da se rusi automatski clock procesora, javlja se ukoliko je spojen na punjac slow charging i cak sa vidio da je postotak baterije padao iako se punio a ja prckao po njemu ![]() ![]() Ujedno i u aplikacijama, tko se igra na mobu tipa igre Real Racing 3, Modern Combat 3 recimo zahtjevnije malo ili ako bi se usudio reci neoptimiziranije isti problem se javlja, zagrije se i rusi clock pa pocne trzuckat... Podosta losa sof podrska, dosta se kasni sa JB iako posto izgleda da su i HTC i LG napravili gresku odabravski tegru (mozda i vjerojatno zbog manje love) sumnjam da ce LG dugo drzati official updateove za LG x4 iako ajde konacno je comunity zazivio pa ce se tamo nastaviti ako nece od strane LG-a. Kvaliteta izrade pogotvo zadnje maske koja se cini da je gumirana zapravo nije, nego komad plastike koja ima neku naljepnicu tipa karbonske, nakon koristenja par dana vidio sam vec oko LG-logoa kako se mali plastificirani sloj na naljepnici ljusti, mogu misliti kako izgleda taj mob nakon godine dana u korisnika recimo kojih nije briga niti imaju nekakvu masku za njega i bacaju ga po stolu i ostalo... Takoder primjetih da bezel kako se to danas kaze sa svih strana oko ekrana viri kao iznad ekrana pola milimetra da ga se zastiti od stavljanja na stol OSIM u gornjem lijevom kutu gdje je moje oko uhvatilo da ekran viri izvan bezela ![]() I na kraju razocaranje kamerom, mislim laiku kojem i nije toliko niti cjepidlaci oko nekih stvari kao ja i nece vidjet razliku ali bi rekao da kamera od S2 sto se tice detalja na samoj slici svrstava ovu LG x4 medju mozda bolje 5mpix kamere ![]() Sve u svemu korisnicima koji negledaju toliko i necjepidlace i nekoriste puni potencijal moba nego traze nesto za jeftinu lovu i prelaze sa mobova tipa xperia miro, te recimo starijih generadija mobova, tipa prvi galaxy, desire itd i slicnih ce biti ugodno iznenadeni, prvenstveno ekranom, pa brzinom itd... Dok ako ih ima tu koji se rijesavaju S3-a ili iphonea 4s pa traze neku jeftiniji zamjenu ali ipak da je flagship iako proslogodisnji savjetovao bi vam da ostanete na njima ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
#2745 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
sve ovo gore mogu potvrditi, osim da je kamera jednako loša ko i na S2. ![]() Upravo zbog throttlinga sam i napisao svoj kernel, jer me to užasno nerviralo.
#2746 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne znam,ja nemam tih problema sto navodite,osim baterije i usporedbi sa minijem je miljama ispred i S2. Nisam fanboy,već sam sve prošao prije kupnje, dosadjivao po YouTube-u recenzentima i svi rekli O4X. A kamera je znatno poboljšana cm |
![]() |
![]() |
#2747 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2748 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nekoć sam tvrdio da je s2 bolji od optimusa 4x. Imao sam odličan rom na s2 i mob je letio. Međutim, 4x imam već 2 mjeseca i mogu reći da je odličan telefon. Nijednom mi se nije pregrijao, restirao, brightnes na suncu normalno radi. Jedino da ta tegra nema toliko curenje baterije na signal bio bi brutalan, iako i ovako mi traje baterija oko 3h screen on plus 20 min poziva. Kamera lošija po slabom osvjetljenju. Gumirana zadnja strana je odlična meni, nikakvih oštećenja. Ne znam kako bi s3 mini mogao doći u istu rečenicu s ovim telefonom
#2749 |
Lijep avatar, jel da?
Datum registracije: May 2007
|
Pozdrav. S obzirom da je ovaj moj drlog od mobitela već odavno na izmaku snaga, odlučio sam da kupim drugi mobitel, i to koji ispunjava slijedeće: 1. Ekran između 4 i 4,5 inča. 2. Android verzija najmanje ICS 3. Dobar community support što se tiće custom romova i tako toga 4. 1 GB RAM, 1 ghz dual core proc bi bili minimum 5. USB OTG support. -ovo mi je dost bitno, ovo koristim nonstop na tabletu koji imam, pa bi bilo poželjno da mi i mob to podržava, pa makar to bilo samo preko nekog custom roma. 6. Micro SD card slot je obvezatan. najviše bih potrošio 2500 kuna, mislim, imam da se rastegnem malo više ako moram ali ako mogu proći jeftinije.....e da. ciljam na kupnju u dučanu. eto to bi bilo to, hvala unaprijed na odgovorima. Zadnje izmijenjeno od: Desanka Šakić. 02.08.2013. u 23:53. Razlog: formatting |
![]() |
![]() |
#2750 |
Guest
|
mislim da je LG optimus 4x apsolutni kralj cjenovnog ranga od 2500 kn. |
![]() |
#2753 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2760 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako mozes pretrpit malo slabiju bateriju pikiraj Xperiu P. 1GB RAM-a, dvije jezgre, skoro pa unibody kuciste, a tu su za te pare. S2 tesko neki u dobrom stanju za 1200... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|