|
![]() |
#2731 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
City Maps 2Go by Ulmon GmbH https://itun.es/us/UozIt Evo jedna odlicna aplikacija koja inace kosta 2dolara a sada je free neko kratko vrijeme. Offline mape sa gps podrskom. Dobra stvar kad se nalazite u inozemstvu i ne koristite cellular data. |
![]() |
![]() |
#2732 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Settings\Mail, Contacts, Calendars\Accounts Ako imaš istovremeno Gmail i iCloud, onemogući jednog od njih. Ne nužno cijeli račun, nego samo kontakte. Usput, kako ti izgledaju Google kontakti? Jesu dupli? Možeš pregledati npr. u web sučelju Gmaila na PC-u. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Evo samo da uletim sa pitanjem jer neznam dali je vec spominjano negdje. Pa da pitam da li postoji kakva aplikacija za iphone 3gs da se ubrza rad (bude brzi malo)ili tako nesto? Trenutno sam na iOs 6.1 |
![]() |
![]() |
#2734 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
uglavnom, u gmail accountu na PC kad se logiram sam imoa isto sve duplo, ali u gmailu ima opcija, da pronađe duple i spoji ih što sam i napravio. no ako u itunesima ponovno syncam sa gmailom, onda mi baci upozorenje o duplim kontaktima, pa mislim da mi je čak bio bacio upozorenje da treba obrisati nešto... a kad vratim da synca sa windows contacts, i tamo su mi sad dupli jer je syncao valjda mob s njima pa povezao... za poludit... |
|
![]() |
![]() |
#2735 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nema nista takvo za iphone, imas nekih tweakova u cydia-i, ali samo ubrzavaju animacije, znaci ne ubrzava ucitavanje aplikacija itd... |
![]() |
![]() |
#2736 | |
interferometar
|
Citiraj:
Odi u mêni do opcije gdje su accounti i jednostavno obriši sve osim Gmail accounta. Na taj način će telefon samo i jedino imati kontakte koje imaš na Gmail/Google kontaktima. Eto, probaj pa javi kako je prošlo. |
|
![]() |
![]() |
#2739 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima ko iskustva s prepaid karticama i da li funkcioniraju s Apple IDom? Da li se mogu kod nas giftovi primat? Konkretno uzeo bi par aplikacija pa bi nekome da za app + uslugu, ili prepaid ako ide... Meni svejedno. |
![]() |
![]() |
#2740 |
Premium
|
Iphone 4 LCD zamjena problem sa bojom
Pozdrav ekipa Imam problema sa bojom nakon zamjene LCD displaya na iphone 4 GSM pa možda ako se tko susreo sa sličnim problemom da mi da možda savjet gdje bi mogao biti problem... Naime otišao mi je LCD ekran na iphone 4,naručio novi preko ebaya(LCD+digitajzer),sve uredno došlo u 2 tjedna.Rastavio,sastavio,sve 5,sve radi međutim boje onako kao da su malo bljedunjave,nije toliko strašno ali opet bode malo u oči. Jel moguće da je to do LCD ekrana ili možda sam nešto krivo napravio? |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2743 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Novi iOS i problemi s njime http://dnevnik.hr/vijesti/tech/koris...---274167.html
#2745 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a što se baterije tiče, imam neki osjećaj da mi traje duže nego na 5.1.1 ili koji god ios imal prije ![]() pročitani komentari ![]() zanimljivo da ima tolko hardkor apple hejtera a da nisu nit koristili iOS ![]() Zadnje izmijenjeno od: domis. 11.02.2013. u 11:44. |
|
![]() |
![]() |
#2747 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hoćemo li uz iPoda, iPada i iPhonea dobiti i iWatch? http://www.index.hr/black/clanak/sma...hu/661876.aspx
#2748 |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Ovo je bolesno ![]() Ubrzavanje iPhone-a ( ubijanje animacija ) http://www.youtube.com/watch?feature...&v=un2QoIfUEoE |
![]() |
![]() |
#2749 | ||
Premium
|
tutix Citiraj:
Citiraj:
Hvala dečki na pomoći |
||
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mitra, imaš sreće... Muči me još otkako sam bio kupio 4S, a sad i 5 užasno žutilo ekrana. Bijela je žućkasto-zelenkasta i to me užasno smeta. Ekran je dosta topliji, a ja preferiram hladniji sa bijelom bijelom. ALIIII! Postoji kalibracijska aplikacija za jailbreakan iUređaj. Color Profiles (više opcija) ili Springtomize 2 (manje opcija). Nisam jailbreakao već godinu dana i uopće mi nije bio važan jer sam uvijek updateao na najnoviji iOS, ali radi ovog se ne mičem sa 6.1., prevrijedno mi je. Ekran je konačno bijel!!! http://rpetri.ch/cydia/colorprofiles/ |
![]() |
![]() |
#2751 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ekipa, da li je tko naručivao sa ebay/DX novi ekran za iphone 4, ali neki kvalitetniji? Dobio sam jednog sa strganim staklom od ekrana pa bi to zamijenio. Vidio sam da ti zamjenski ekrani imaju dosta bljedunjav prikaz boja i da umjesto zaštitnog stakla imaju plastiku. Preporuka nekog sellera koji prodaje kvalitetniju staklenu izvedbu sa boljim ekranom bi mi dobro došla.. thx |
![]() |
![]() |
#2752 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Bojim se da je teško biti kompletno siguran da ćeš dobiti original sa eBaya. Koliko vidim 99% ih je kopija, a ovi originalni su dvaput, triput skuplji i šalju se samo u US. Na iFixit košta $95... ![]() Citiraj:
Možda ovaj? http://www.ebay.com/itm/A-iPhone-4-L...item23226e5947 Taj kao ima originalan LCD i visokokvalietnu kopiju digitizera i stakla. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 13.02.2013. u 23:17. |
|
![]() |
![]() |
#2753 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Jer moze neka preporuk za neku temu koja mijenja pozadinu u safari-u? Znaci da mi nije ona sivkasta nego crna npr ili da se moze rucno mijenjati. I ako bi netko napisao neke must have aplikacije za jb iPhone jer se bas nemogu snac u cydii? Tipa task menager itd. |
![]() |
![]() |
#2754 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Appcake
Zna li netko dali bi AppCake trebao raditi na iOS 5. Pokušavam nešto skinuti ali bezuspješno, što god da probam. Pa si mislim da nije do iOS-a,odnosno da to radi samo sa iOS6. Možda netko može nešto pametno reči o tome. |
![]() |
![]() |
#2755 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Valda nije bilo. iOS 6.1 Security Risk: Anyone Can Bypass Your iPhone’s Lock Screen ![]()
#2758 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
jedno pitanje kupio sam preko neta HDMI adapter za iphone 4 (HDMI & USB Adapter for iPad/iPad 2/iPhone 4/4S/iPod Touch 4) ali mi kada iphone 4 spojim za na LCD tv preko dakle HDMI kabela ima samo ZVUK slike nema,LCD se samo zacrni i to je to pa pitam da li to uopće radi na iphonu 4 ako da što moram namjestitiu postavkama da to radi http://imageshack.us/photo/my-images...8972small.jpg/ |
![]() |
![]() |
#2759 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2760 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ekipa, pitanjce jedno... iPhone 4 16GB, mobitel kad se upali traži da se spoji na iTunes, ali se ne može aktivirati i napiše da se obratim u najbliži servis. Što bi to moglo biti? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|