|
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Poznat problemčić zbog HR znakovlja. Upali - ugasi mob i problem nestaje (tj isprazni se kopirani međuspremnik). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2704 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Imao 950 a sestra ima s7e i meni je lumia ipak bolja . S7e ima savrsenu kameru,da se razumijemo ali kao da mi je lumija imala ostriju sliku sa vise detalja. Iako normalnom useru obadvije kamere su savrsene |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://nokiamob.me/2016/03/20/aawp-m...axyja-s7-edge/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
950 je malo bolja kamera ali naglasak na malo. Jer imao sam oba u ruci par dana. S druge strane WP store je za k***. A kamere na mobovima još nisu a dugo niti neće, zamijeniti kamere na fotićima. Pogotovo se tu misli na optički zoom, pa i vjernost boja. Solidan kompakt sa OISom ubije 99% kamera na mobitelima, ne samo u slici već i zbog optičkog zuma i veličine senzora. Naravno, mob je puno praktičniji. Samo velim, kamera ne bi tebala bit glavni razlog kod kupnje jer već kamera na 640 će dati sliku upotrebljivu za fejs ili ovak za zajebanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://m.gsmarena.com/microsoft_sold...news-17897.php Rast prodaje nikad veci, evo samo sto nisu iza Samsunga i Applea
![]() |
#2708 |
Sremium
|
Nemam više WP ali mi nije drago zbog toga...to je imalo itekakvu perspektivu...ali što ćeš...šteta. Super kamere, fluidan i nezahtjevan OS...i onda sjebu s here drive podrškom i općenito sa storeom i podrškom za appove....kao da im je odsjek sa telefonima samo tu da postoji...Da ne spominjem cijene novih lumija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sad se slobodno može reći da je Lumia 950 fijasko, neuvjerljiv hardver i nedovršen softver po premium cijeni. Ne znam gdje je MS-u bila pamet. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2712 |
Banned
|
prvo trebaju napravit WM10 kako spada a uredjaj ce vec netko napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam 3 lumie u uredu za testiranje aplikacije, (550/650 i 950 sa onim Continuum Display Dock-om.) Gade mi se ti uređaji, sa svakim sam proveo neko vrijeme i jednostavno ne vidim scenario zašto bi netko kupio windows platformu pored androida. Istina, nisam ništa pametno napisao ali toliko je toga što mi se ne sviđa (osim izgleda i hardvera), jednostavno sam osjetio snažnu potrebu pa nešto napišem uz malo truda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Mada OS ko OS, nije loš baš tak... Ima tu još dost posla da srede OS i da bude na visini zadatka, ovo sve sad je, srednja žalost, govorim u ime lumije 550.. Skoro dva mjeseca se natežem s lumijom 550, znatnijih pomaka neće bit, dok god ne srede OS... Mislim da ću uskoro slavit dan povratka na android ![]() ![]() Čak razmišljam i na servis ju vozit, al ne znam kak bi mi oni pomogli, osim ponovnog flešanja firmware.. Trenutačno se maksimalno ograničavam na što jednostavnije radnje na 550tki, pošto ni softver ni hardver ne dozvoljavaju neke teže radnje.. Pošto razlike između slow i fast su male, skinuo zadnji build prek fast ringa, pa bumo vidli, iskreno, ne očekujem čuda, osim u slučaju dok MS ne veli, to je to, a sve ovo je jedno veliko beta testiranje korisnika i njihovih živaca! Ili nisu trebali izbacivat Desetku dok ju ne srede, a većina vozi 8.1 (na ženinoj lumiji 520, 8.1 radi odlično). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Sremium
|
Izgleda da smo dobili all in one program kojim se može flsahti mob jednostavno http://pcsuite.mi.com/ tutorial http://en.miui.com/thread-95630-1-1.html E sad, tamo pod update im opcija za flash update al mi nije jasno koji ROM vuče i jel će to radit sa multilaguage ROMom koji su mi kinezi skuhali... Hoće neko probat? Meni mob još nije stigao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Što to nije beskorisno na lumia forumu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Povlačim se sa teme WP. Jednostavno mi se zgadio način korištenja i neažuriranosti aplikacije. Nakon L920 posljednji čavao u lijes. WP10 dovoljno govori o neoptimiziranosti. Nisam ni prilično zadovoljan sa svih WP telefona.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno daleko od savršenstva, kao android i ios.. Al WM je još i daleko do razine koje radi potonji dvojac. Trebali su ostat na 8.1 i izbacit OS tek onda dok bude spreman za korištenje, pošto ovo "beta testiranje" već traje dost vremena a i potrajat će još neko vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2721 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Isto zadovoljan, iako se korištenje kamere na 1520 dosta usporilo u odnosu na 8.1. Neko vrijeme radi ok, a onda odjednom napiše saving i to traje sve dok se kamera ručno ne ugasi i ponovno pokrene. Ubili su Lumia Camera aplikaciju koja je radila savršeno na 8.1 i stavili ovo sranje...
![]() |
#2723 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja se i dalje nadam da će Windowsi nekako se dokopati barem djelomičnoj podršci i da će to jednom proraditi. Naivno, ali istinito. Da W10M dobijem 50% podrške Androida isti dan bih se vratio natrag na njega.
![]() |
#2725 |
Banned
|
Kruže glasine da će od sutra MS uz kupnju Lumije 950 XL davat 950 gratis! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Banned