|
![]() |
#2702 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
kraj prvog poluvremena sa 0:3 hvala publiko ![]()
__________________ |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2706 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
#2707 |
Guest
|
komentator na sportlive je valjda pijan ![]() |
![]() |
#2709 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Vidi se da scum ima i 12. igrača na terenu ![]() Čisti penal kad je Jones dirao loptu rukom -.- Pff, ali opet s igračem manje su im uvalili 2 komada! Ajmo dalje Tity
![]() |
#2710 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
united je prelos, bit ce veselo do kraja premier lige, nek se samo jos chelsea i recimo totenham malo trgnu i da vidis veselja ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2711 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#2712 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2713 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Sramota, kakve sudače oduke, al 90% odluka preloše, užas (neovisno bilo to dosuđivanje/ ne dosuđivanje faula za ove ili one, kartoni ... ma užas) Sudac je jednostavno uništio utakmicu . Al meni je drago što se City drugo polovrijeme koncentrirao na igru i uspio zabiti 2 pogotka s igracem manje, cak imati prilike i postici 3. , u svakom slučaju hrabra borba, ravnopravna, i ono što je najbotnije, nisu dopustili da ih se osramoti, štoviše izašli su kao moralni pobjednici definitivno! |
|
![]() |
![]() |
#2714 | |
Premium
|
Ma da reci ti kaj god hoćeš samo da ti bude lakše. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2715 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sucu nije lako, a bome ni svim timovima koji ce se susretat s takvim sucima koji upropaštavaju utakmice, i oštečuju timove ... Ja sam vec gore napomenio da je sudac upropastio utakmicu, nisam reko samo jer je nepravedno dosudio crceni karton za city ili zato jer njima nije dosudio penal. To što sam rekao se odnosi na sve odluke (nebitno koji tim) i cijelu utakmicu. (a pošto je predmet rasprave bio dvoboj kolarova i valencije> ja sam samo dao svoj sud o tome!) |
|
![]() |
![]() |
#2717 |
Registered User
|
Tako ne pucaju noge momak, I ja sam protiv neopreznih startova, i slažem se da ih treba kažnjavati, ali ovo je jednostavno bilo krivo ocjenjeno kao iznimno opasan start (odnosno izravni crveni karton)... Vidi se u usporenom snimku da su to bile klasične "škare" , da je prvo išao desnom a onda dodao lijevu nogu, pri tome odjeo loptu, a niti jedna noga nije bila previsoko podignuta ... Ugl, ajd necemo više o tom konju (ionako " Svi mrze Chrisa " ![]() Nego, bilo je lijepih golova, ruku na srce (iako sam navijač City-a) > 1. i 2. utd-ov + 1. city-ev , sve u skladu s derbijem ! |
![]() |
![]() |
#2718 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
bullshit oko toga... uostalom, još jednom ponavljam, City im je s igračem manje uvalio 2 komada, da je bila fer igra vjerujem da bi bilo drugačije crveni karton gdje su Kompanijeve noge ostale na zemlji. Nakon nekoliko minuta giggs ulijeće sa leđa Agueru sa dvije noge i prolazi bez kartona. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...18158187_n.jpg
![]() |
![]() |
#2719 |
|
#2720 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Nije istinito. Pogledaj u to vrijeme Arsenal i Chelsea. Ai ne zaboravi i Liverpool. Vodili su oni dok United bude drugi -treći na kraju. Očito da nisi dobro pratio utakmice punih 19 godina kao ja onda vidim što se dešava kad fanboy Liverpool piše mržnju protiv Uniteda.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#2721 |
|
NIje ovo nikakav Liverpool vs United hate speech, zadnjih godina naočigled svima se pogoduje Unitedu. Da se razumijemo, pogodovalo bi se svakome da na kormilu ima tog pijanog crveno-nosog škota, koji u šaci ima ljude iz FA i njihove suce, i to samo kako ti kažeš "fanboy" Uniteda ne vidi. GOvori bez dlake na jeziku protiv svih, čim to pokuša netko drugi pokuša, popuši kaznu, injury time nazvan "untill we score", penali na domačem terenu su bili posebno impresivni itd... Itekako sam dobro pratio Premiership, možda ne 20 godina, ali 15 sigurno, još dok smo svi bez interneta preko satelita pokušavali nešto pratiti.
#2722 |
Extrema Thule
|
Pa zato govorim bez dlake. Ali tipično na strani Uniteda u svaki post stalno spominjaš guranje. Ama baš u svaki post. Ako ti smeta i šuti samo. Mogu ja vajnati protiv Liverpoola pa i zato šutim.
__________________ |
![]() |
![]() |
#2723 |
Premium
|
Hmm... zanimljivo. Pa onda daj te podatke koje posjeduješ nadležnim institucijama da ispitaju SAF-a. To city fans http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...23041476_n.jpg |
![]() |
![]() |
#2724 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#2725 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Sutra Arsenal- Leeds. E vo će biti jedan veliki X. Arsenal favoriziran bez potrebe ovdje. Pobjeda Leedsa ili neriješeno. Inače ..u FA kupu kod Liverpoola u gostima. Livči you are going down Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 08.01.2012. u 19:09. |
|
![]() |
#2726 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Znaci na Anfieldu cemo rutinski protiv Man Utd u sljedece kolo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2727 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Evo i golova. ![]() http://www.sportyhub.com/fa/chelsea-...1c65fcde9.html |
|
![]() |
![]() |
#2728 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
#2729 |
Registered User