|
![]() |
#2701 | |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Uzeo bi Z9 Neo ali mi je van cjenovnog ranga, nekak sam ostao oduševljen kantom kad sam je vidio uživo, pogotovo bijela varijanta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.thermaltake.com/Chassis/A...le/design.htm# Jedino je pitanje fiksiranja grafe u tvom kejsu, jer koliko vidim Thermaltake zasebno prodaje samo kabel, ali ne i onaj metalni dio (na koji se montira grafa). Taj dio dolazi samo sa tim Gull-Wing kejsom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2703 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Monazata mi nije problem samo sad vidim da je ovo samo 22cm kable, to mi nebi koristilo u sadasnjem caseu, trebami 60-70cm minimum. Vidim neki tajvanci prave 650mm 16x to 16x shielded a cekam odgovor na e-mail kolko $$$.
![]() |
![]() |
#2704 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Haj ol Isao bih na mini itx konfu, trazim i gledam kucista, htio bih da je sto manje ali mora stati 1x240 ili 2x120 radijatora za vodeno. Phanteksa i bitfeniksa sam vec proucio normalno, ali mozda imate vi jos koju zanimljivu ideju. Puknite stogod pa da pogledam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Fractal define s nano |
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Premium
|
Gledao sam i njega, jedino u koje stane 2x240 , definitivno u uzem izboru ako me nađem manje nesto. Parvum bi bio taman samo ne znam kakvi su za dostavu, a i ona mala kantica od caselabsa je isto fora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Radije ulij vodu u taj kejs i baci mrtvu ribu unutra, bilo bi više sexa ![]()
![]() |
![]() |
#2708 | |
Asshole
|
Citiraj:
https://www.amazon.de/dp/B00KF7NGUE/...I1VHYPPM4H0QI8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Split resist itself!
|
E pa imaju i šarene bombone ![]() http://www.pcekspert.com/clanak/noct...oske-i-nosaci/ Svakako preporuka kupit u Oprić informatike, zastupaju ih, dobra cijena, full gara od 6 god. ..... Ja preferiram drugačije ventove, jeftinije (od Noctue) ball bearing, ili još bolje dual ball bearing (eventualno FDB, ali "japanski" tipa Sony) Npr. Scythe DB serija ima 350.000 MTBF - in your face "Noktija"! http://www.scythe-eu.com/en/products...20-db-pwm.html
![]() |
#2710 | |
Asshole
|
Citiraj:
Ne izgledaju lose zi scythovi, doduse briga me koja marka dok god je ispod 20 db i ne izgledaju infantilno |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2711 |
Split resist itself!
|
Imam socijalniju (Kama Flow 2) FDB verziju Scythea s deklariranih 120.000MTBF već dugi niz godina. Nepoderivo - naguta se prašine, često je je stajao naopako orijentiran i nikako da crkne ![]() Kad ga uzmeš u ruku osjetiš težinu, kvaliteta plastike na razini, malo ga zavrtiš rukom on se 5-6 sek. još uvik vrti - doduše oko 27dBa mu je deklarirana buka, ali u Fractalu mi se svi ventovi slabije čuju za razliku od onog CM690 usisavača http://www.scythe-eu.com/en/products...low-2-120.html
![]() |
#2712 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ekipa molim hitnu preporuku za kućište Nešto u stilu Fractal Nodea 202 ali da nije toliko skupo? s Mini tower konfe zbog nedostatka prostora prelazim na mini ITX no s obzirom da imam G3250 procesor koji ne može tjerati UHD rezu trebam si zadržati postojeću grafičku ... uvjet je da stane 1xSSD i 1x3,5" disk, ako još stane grafa dužeg formata, ja sretan ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ziga. 12.09.2016. u 11:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Premium
|
Nakon sto sam pregledao sva moguca itx kucista, skoro uzmem nano s i onda skuzim da asus max impact ima onu plocu koja strši i da necu moci strpat 240 rad gore ![]() A s obzirom da ide i5 ili 7 plus 980ti malo mi je čupavo staviti samo jedan 240. Razmisljam da ga uzmem svejedno i stavim 240 + 120 . S druge strane , u phantex phenom idu 2 bez problema al me hebe duzina napajanja , moj cors je taman 16cm pa bi mogla bit guzva u njemu. Ugl nista mi ne odgovara ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam li ti već preporučio da baciš oko na Zalman T seriju? Na zadnjoj strani na vrhu čak imaju i rupe za cijevi, a možda bi radijator mogao stati i naprijed jer je kavez za disk visoko.
![]() |
#2716 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Moram priznati da sam iznenaden Zalmanom T5. Za 190kn ovo kuciste je bagatela. Mini, sa solidnim cable managmentom (svidaju mi se rupe iznad proca za 4pin i ventove, a ne da kabel ide od napajanja po cijeloj maticnoj do vrha.) Hdd je nezgodno postaviti ali malo za promjenu je ok dizajn. Takoder plus su rupe za vodeno. Iako je mini atx ugurao sam 28cm grafu bez problema. Uz to usb 3.0 i predinstalirani vent (doduse 92mm). Takoder ima i male spuzvaste krugice na dnu napajanja za smanjenje buke i vibracije. Jedina mana je kaj nema na vrhu izrezan prostor za vetlntove i kaj sastrane nije fino prozor nego mjesto za ventove pa se nis ne vidi unutra. Ali za 190kn odlicno za mini atx konfe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2718 | |
Premium
|
Citiraj:
43 litre case. Preveliko. Nije to za teglit. I jos ne stane sve unutra a npr u caselabs bullet od 20 litara stane. Samo sto je to 200baksa plus hrvatistan porezi case. Phenom je izvrstan jedino sto cu mozda psu morati mijenjati hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
To bi zadovoljio Sharkoon + dodatni kavezi za diskove. Samo da znaš, za ozbiljan server treba pošten pci-e raid kontroler i dobar kabel. Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ekipa, trazi se kuciste za izbirljivog frenda koji mi je dao slijedece uvjete: -bijelo s prozorom -RGB rasvjeta s mogucnoscu biranja boje -mogucnost montiranja 2 SSD-a sa straznje strane (kao na Define R4/5) -prima graficke duzine 330mm -ima barem 8 slotova za ekspanziju Eto, to bi bilo to ako nesto nisam zaboravio. Gledao NZXT Phantom 820 ali nema slotove odozada za montazu SSD-a, gledao neke druge pa nemaju LED rasvjetu... pa naletim na neko koje sve ima ali nije bijelo... svaka pomoc u trazenju dobrodosla! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Evo: http://phanteks.com/Enthoo-Primo.html Sad čekam kukanje kako je preskupo.
![]() |
![]() |
#2726 | |
Uptime freak
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Pardon, izgleda da ju nema - onaj "controllable LED" se odnosi na vanjsku traku (mislim?). Ali zašto je problem naknadno dodati osvjetljenje, ako sve ostalo štima? Ovako nešto, npr. Inzistirajući na baš svim tim stavkama si drastično smanjuje izbor (ako uopće nađe odgovarajuće kućište). EDIT: Luxe model bi izgleda imao sve što traži.
![]() |
#2728 |
Uptime freak
|
Luxe izgleda da ima sve, mada Primo puno bolje izgleda... Luxe ima one vidljive plastične poklopce na 5.25" slotovima sto meni ne izgleda baš dobro... možda se ovom svidi. Ali Primo + LED traka s daljinskim izgleda sasvim ok, čak i bolje nego Luxe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Uptime freak
|
A trenutno je na Define R5 pa sumnjam da ce se jako brzo uzimati kuciste "koje na slici ne izgleda dobro" a objasniti covjeku da su LED trake moguce je... znanstvena fantastika... ali ne bi me cudilo i da se i to dogodi u dogledno vrijeme... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|