Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.07.2013., 22:05   #2701
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Dujo Pregled postova
Ja sam umro Prejak je lik

Btw Vedrane jesi na EUW serveru? Nisam čitao sve postove koji si pisao.

Dodao sam te, nickname: iMogy (euw)
Jebiga trenutno nemam account jer sam sve prodao ALI ako mi neko može nabavit neki level 30 + mi uz to dati original mail mogu mu platiti do 100 kuna.

@Udyr: ja ga igram top i dosta je dobar sa runama tipa =

1) Flat Damage crvene
2) Quintovi Life Steal
3) Armor zute
4) Plave MR ili nešto po volji

maxaš mu Q i jedeš
Vedranicio je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2013., 23:18   #2702
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
A za jungle?
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.07.2013., 23:33   #2703
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
A za jungle?
Pa isto tako nešto slično samo od Quinta staviš 1 armor 1 ad i 1 mr ili opet armor (ovisi kakav tim imaju) i maxaš Q ili R. Ja inače u jungleu maxam R jer je brži cleanup radi AoE-a.
Staro 06.07.2013., 00:42   #2704
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Vedranicio Pregled postova
Jebiga trenutno nemam account jer sam sve prodao ALI ako mi neko može nabavit neki level 30 + mi uz to dati original mail mogu mu platiti do 100 kuna.
Je problem pitati za koliko si ga prodao? Osobno me zanima, može i na PM ako ne želiš ovdje, curious
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2013., 10:47   #2705
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Je problem pitati za koliko si ga prodao? Osobno me zanima, može i na PM ako ne želiš ovdje, curious
2400 ^^ ne Hrvatima jer mi nemamo za biber inače već jednom Njemcu
Staro 06.07.2013., 15:07   #2706
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Evo samo da tu napišem da smo se ja i xGame trejdali, on meni acc a ja njemu skin od Ez-a + malo ga gurnem iz Silvera :P
Staro 06.07.2013., 15:10   #2707
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Vedranicio Pregled postova
Evo samo da tu napišem da smo se ja i xGame trejdali, on meni acc a ja njemu skin od Ez-a + malo ga gurnem iz Silvera :P
Pošten trgovac, nema šta
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2013., 16:56   #2708
TomoRI
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2010
Pozdrav svima, ja sam trenutno zapeo u silver 1 i nikako dalje, nema šanse. Ako je neko zainteresiran za duo ranked ili neki 5 premade ranked ili normal neka se javi na acc: TomoRI

Igram sve laneove a mainam mid i top.
Staro 06.07.2013., 20:22   #2709
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Obično napišeš EUNE ili EUW, ali evo da pomognem svima, njegov account se nalazi na EUNE.

Inače, hoće netko danas oko 00 trollati malo samnom EUW? Level 5, ali majke mi igram kao veliki!
Staro 07.07.2013., 12:59   #2710
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

evo da javim ja i xGame razaramo i širimo kaos po neprijateljskim prostorima na Solo Qju xD
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.07.2013., 13:28   #2711
Busola29
Guest

Stari sam igrač DOTA-e (one prave ne ovog smeća za šta mi se ne da trošiti vrijeme...) Vratio sam se LOL-u i igram ga zadnja 2 mjeseca i stvarno nije fora prvo su me spustili dolje za cijelu jednu ligu (silver sam...) i sada imam pozitivan skor (pola golda nema zamislite pozitivan skor , a ispred su daleko od mene...) koji polako dižem uz ipak previše diskonekta suigrača. 3-4 puta mi se desilo da gotov game smo izgubili zbog dc-a , a najgore je što imam osjećaj da je još gori odnos među igračima.

Problem igre je što ljudi imaju 1-2 builda (u biti prilagođavanje protivniku je najvažnije u igri...) na manjim rejtinzima (nekad davno ja sam imao 1600-1700 rating prije ovih divizija...) a i mnogi na višim imaju jedan te isti build te kada ja dođem sa sonom sa claritijem to je takvo flejmanje da je to strašno... JOš gore nekada je bolje pustiti da protivnik pobjegne nego ubiti sa supportom jer loši ADC grme od prvog tvog ubojstva. Da se igrati i vjerujem podići ću skor , samo me izrazito smeta kada ti netko (većinom ludi mladi igrači...) flejma kada uzmeš clarity ili clairvoince... (nekada se to igralo stalno...). Da ne pričam ja imam posve drugačiji build kod SONE, SORAKE i sličnih support heroja koji uz wardowe idem na ability power i life (ili kod Alistara , Taric na što manji cooldown i LIFE...) što nosi puno veći damage kojim ko od šale skidam ad-carry i mid heroje.

ELO HELL postoji i uvijek je postojao samo je pitanje koliko ste smireni i opušteni da bi iz njega izašli (svi bolji igrači to mogu , tako da vjerujem i ja ću se vratiti u GOLD...) . Kada Vas netko naživcira najbolje igrajte tek sutra...

http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401

Pogledajte i recite da nisam jedan od rjeđih koji posve drugačije shvaća lol , a to je možda zbog toga što sam stari DOTA old igrač...

Igram samo ranked , jer normal znam da igra mnogo djece (imam ukupno odigranih normala 300-tinjak..) , a i nije mi zanimljivo pobjeđivati sa ekipom iz golda ili platinuma u 15 minuti (netko to voli meni je to gubljenje vremena i iživljavanje...) .. Možda nekoga i vidim odavdje pa slobodno pozovite odigrati ću koju kada imam vremena...
  Reply With Quote
Staro 07.07.2013., 13:39   #2712
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

A čuj, kad pogledam tvoje buildove ne mogu reći da nebi rejđo :P

Btw. Vedran, ovo ti je još jedan TOP HR igrač: http://www.lolking.net/summoner/eune/20627360#history

Samo je dosta pao jer je prestao igrat.
Staro 07.07.2013., 14:26   #2713
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Citiraj:

Btw. Vedran, ovo ti je još jedan TOP HR igrač: http://www.lolking.net/summoner/eune/20627360#history

On je bio d2 max koliko se sjećam, top su ti trenutno ovako:

Challenger -> Lifestalker i eventualno BBQ Brane
Diamond 1 - Cro Assasin, Dacocro, UndertakerST, Horvaify, Karikirum, Chermaa, K1G0D (ja al neigram). Ima ih još ali eto par sam ih naveo.
Staro 07.07.2013., 16:21   #2714
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2013., 16:47   #2715
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
Gledajte jedino ako vam se sluša random mjuza i želite gledat 10 sekundi lol-a svakih 5 min.
Staro 07.07.2013., 20:22   #2716
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Za taj EXP turnir već znam finaliste (mislim barem po mojoj prognozi).
Staro 07.07.2013., 20:28   #2717
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Stari sam igrač DOTA-e (one prave ne ovog smeća za šta mi se ne da trošiti vrijeme...) Vratio sam se LOL-u i igram ga zadnja 2 mjeseca i stvarno nije fora prvo su me spustili dolje za cijelu jednu ligu (silver sam...) i sada imam pozitivan skor (pola golda nema zamislite pozitivan skor , a ispred su daleko od mene...) koji polako dižem uz ipak previše diskonekta suigrača. 3-4 puta mi se desilo da gotov game smo izgubili zbog dc-a , a najgore je što imam osjećaj da je još gori odnos među igračima.

Problem igre je što ljudi imaju 1-2 builda (u biti prilagođavanje protivniku je najvažnije u igri...) na manjim rejtinzima (nekad davno ja sam imao 1600-1700 rating prije ovih divizija...) a i mnogi na višim imaju jedan te isti build te kada ja dođem sa sonom sa claritijem to je takvo flejmanje da je to strašno... JOš gore nekada je bolje pustiti da protivnik pobjegne nego ubiti sa supportom jer loši ADC grme od prvog tvog ubojstva. Da se igrati i vjerujem podići ću skor , samo me izrazito smeta kada ti netko (većinom ludi mladi igrači...) flejma kada uzmeš clarity ili clairvoince... (nekada se to igralo stalno...). Da ne pričam ja imam posve drugačiji build kod SONE, SORAKE i sličnih support heroja koji uz wardowe idem na ability power i life (ili kod Alistara , Taric na što manji cooldown i LIFE...) što nosi puno veći damage kojim ko od šale skidam ad-carry i mid heroje.

ELO HELL postoji i uvijek je postojao samo je pitanje koliko ste smireni i opušteni da bi iz njega izašli (svi bolji igrači to mogu , tako da vjerujem i ja ću se vratiti u GOLD...) . Kada Vas netko naživcira najbolje igrajte tek sutra...

http://www.lolking.net/summoner/eune/31246401

Pogledajte i recite da nisam jedan od rjeđih koji posve drugačije shvaća lol , a to je možda zbog toga što sam stari DOTA old igrač...

Igram samo ranked , jer normal znam da igra mnogo djece (imam ukupno odigranih normala 300-tinjak..) , a i nije mi zanimljivo pobjeđivati sa ekipom iz golda ili platinuma u 15 minuti (netko to voli meni je to gubljenje vremena i iživljavanje...) .. Možda nekoga i vidim odavdje pa slobodno pozovite odigrati ću koju kada imam vremena...

Nisi probao nikada Bulwark/Locket? Ljudi tako podcijenjuju ta 2 itema, posebno ovaj drugi koji odnese dosta često prevagu u mid gejmu.
Staro 07.07.2013., 21:34   #2718
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
znači odigram partiju života sa Draven-om i izgubimo radi noob-ova

http://www.pohrani.com/f/j/v6/1PigDw1D/draven-1.jpg

http://www.pohrani.com/f/1s/9S/vHn6iD1/draven-2.jpg
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2013., 22:02   #2719
Busola29
Guest

Citiraj:

Samo me pogledaj kroz 2-3 tjedna gdje ću biti ... (uzeo sam se malo zabaviti i malo imam odmora od posla, a neće igrati prijatelji mlađi iz igraone...)

Problem ljudi u LOL je što rijetko koji igrač LOL-a istražuje i isprobava svoj build (većinom su to pregledani filmići najboljih igrača... ) . Davno prije 2 godine ko nije igrao npr. YI-a na damage je bio noob, pa ko je igrao PAntheon na midu je bio noob , pa je Alistar jungle bio truba (strašan CC...) , da ne pričam o MAokaiu...

Djeca i malo stariji ne shvaćaju da svaki heroj ima neku svoju caku i većinom se mogu u daleko više buildova izgraditi. Zato se svi čude korejcima kada dođu sa push herojima i late game-u razbiju na laneove protivničku ekipu, a ne kuže da ekipa mora prilagoditi se protivniku. Neću sada o DOTA-i , ali slično je u LOL-u... Uglavnom kada pogledate suporta to su većinom ISTI itemi... I šta se dogodi on ima ARMORA brdo i HP regen , a preko puta 3 ap Heroja... Kakve koristi od supporta onda... ?

Većina partija koju sam igrao prije sa suportima su bile da ja završim u plusu najmanje od 4k na neprijateljskog supporta ... (iako je rezultat tu negdje...) a to VAm je nebo i zemlja razlika. Npr. sa sorakom skupite 50-100 kripova (što je sasvim moguće kada vaš ADC ode u bazu ili mid bude potjeran ...) i napraviti ćete ako izgradite blagi AP najmanje 600-800 štete po fightu a to je PUNO !
build prvom.

Malo ću VAs popratiti , a i javiti ću se ako BUDEM DOBAR ILI LOŠ !
  Reply With Quote
Staro 07.07.2013., 22:58   #2720
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Nisi probao nikada Bulwark/Locket? Ljudi tako podcijenjuju ta 2 itema, posebno ovaj drugi koji odnese dosta često prevagu u mid gejmu.
Oba dva itema su dobra opet sve zavisi protiv koga i kako , npr. preko je Trynda koja zna biti gadna ako je se zna igrati. I ako support ne makne je iz fighta (smanjenje atack speeda i slow... ili STUN obavezno...) , a ostatak ekipe nema jak CC to je gotovo.

Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 07.07.2013. u 23:08.
  Reply With Quote
Staro 07.07.2013., 23:08   #2721
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
Samo me pogledaj kroz 2-3 tjedna gdje ću biti ... (uzeo sam se malo zabaviti i malo imam odmora od posla, a neće igrati prijatelji mlađi iz igraone...)

Problem ljudi u LOL je što rijetko koji igrač LOL-a istražuje i isprobava svoj build (većinom su to pregledani filmići najboljih igrača... ) . Davno prije 2 godine ko nije igrao npr. YI-a na damage je bio noob, pa ko je igrao PAntheon na midu je bio noob , pa je Alistar jungle bio truba (strašan CC...) , da ne pričam o MAokaiu...

Djeca i malo stariji ne shvaćaju da svaki heroj ima neku svoju caku i većinom se mogu u daleko više buildova izgraditi. Zato se svi čude korejcima kada dođu sa push herojima i late game-u razbiju na laneove protivničku ekipu, a ne kuže da ekipa mora prilagoditi se protivniku. Neću sada o DOTA-i , ali slično je u LOL-u... Uglavnom kada pogledate suporta to su većinom ISTI itemi... I šta se dogodi on ima ARMORA brdo i HP regen , a preko puta 3 ap Heroja... Kakve koristi od supporta onda... ?

Većina partija koju sam igrao prije sa suportima su bile da ja završim u plusu najmanje od 4k na neprijateljskog supporta ... (iako je rezultat tu negdje...) a to VAm je nebo i zemlja razlika. Npr. sa sorakom skupite 50-100 kripova (što je sasvim moguće kada vaš ADC ode u bazu ili mid bude potjeran ...) i napraviti ćete ako izgradite blagi AP najmanje 600-800 štete po fightu a to je PUNO !
build prvom.

Malo ću VAs popratiti , a i javiti ću se ako BUDEM DOBAR ILI LOŠ !
Uz to da kvalitetno pišeš svisoka (ali fino prikriveno), više-manje nazivajući svakog tko se ne slaže sa tvojim mišljenjem dijetetom, ovaj post je više manje besmislica i pun gluposti. Neznam na koji način bi netko sa takvim pristupom igri trebao i mogao biti više od Bronze 15 lige.

Samo da lagano rasčlanim, da ne ispadne da pišem bezveze:

Meta se mijenja, pa tako i championi koji zasluženo ili nezasluženo odlaze na neke pozicije ili odlaze u "mirovinu", jer jednostavno nemaju smisla u trenutnoj meti, što opet ne znači da se neće pojaviti ponovo u nekom drugom izdanju, tj. poziciji i da će postati viable sa nekim novim buildom. Tu spada ova priča o Master Yi-u, Alistairu, Maokaiu, itd. Trenutna rotacija champova na pro levelu mi se čini iznimno dobra, a s obzirom na to da Korejanci konstantno prilagođavaju meta game i smišljaju nove "trikove" kako pobijediti protivnika, te s obzirom na to kakve champove izdaje Riot vidjeti ćemo još brdo promjena prije nego što LOL ode u vražju mater i na njegovo mjesto zasjedne neka druga MOBA. Sasvim normalan i prirodan ciklus, tj. ništa novoga i ne znači otkrivanje tople vode.

Više manje drugi dio tvog posta se svodi na laprdanje o igranju supporta i to su toliko u krivu da jednostavno nitko tko počinje sa igrom nebi trebao uzeti ono što si napisao kao ozbiljno. Najlakši način za objasniti ovo je u par natuknica:

- Support je naziv za champione koji pružaju podršku svom timu, to što ti gradiš Armor i HP znači da igraš u potpunosti krivo, jer sa takvim buildom zapravno ne pridonosiš svom timu na niti jedan način.

- Pogledao sam par tvojih buildova na lolkingu (da budem precizniji radi se o Taric i Sona buildu), i ti buildovi da nisu smiješni bili bi žalosni za nekog tko igra support i tvrdi da je bio na cca 1700 ratinga. Dakle imaš nekakav kvazi AP build, nemaš uopće wardova (osim sightstonea koji je malo reći nedovoljan) i najvažnije nemaš niti jedan item koji pridonosi tvom timu na ikoji način.

- Uloga supporta nije da napravi "600-800" dmg-a u teamfightu (jer je to ionako ništa), već ona zavisi od toga kakav support igraš - peel, heavy cc, engage, disengage, itd. Itemi za support su ionako više-manje univerzalni, a najčešće služe za sprečavanje dmg-a i za davanje podrške svom tipu u vidu wardova, oraclea, aura itd.

- Ukoliko kupiš 50 do 100 last hitova po gameu sa supportom nešto radiš apsolutno krivo. Zašto tvoj ADC ide nazad, a ti si ostao farmati u laneu? Ako kupiš toliko last hitova, da li zapravo pushas lane za svog ADC-a koji je vrlo vjerojatno već u banani?! Zašto odlaziš na mid lane, ukoliko to nije posao supporta nikada?

- Clarity i Clairvoyance su bezvezni spellovi, koji se nikako nemogu mjeriti sa Exhaustom ili Ignitemo koji će večina ljudi danas uzeti na supportu. Drugim riječima imaš Ignite koji ti daje dobar kill potencijal u laneu ili Exhaust koji je od presudne važnost protiv raznih champova (npr. Vayne), a tebi je bolji spell koji ti daje malo beskorisne mane ili otkriva dio mape na 4 sekunde...

Sorry ako te moj post vrijeđa, ali napisao si realno hrpu besmislica.

Zadnje izmijenjeno od: HAL. 07.07.2013. u 23:16.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2013., 23:17   #2722
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Tu spada ova priča o Master Yi-u, Alistairu, Maokaiu, itd. Trenutna rotacija champova na pro levelu mi se čini iznimno dobra, a s obzirom na to da Korejanci konstantno prilagođavaju meta game i smišljaju nove "trikove" kako pobijediti protivnika, t

Sorry ako te moj post vrijeđa, ali napisao si realno hrpu besmislica.
Ne smeta me uopće (to je igra , a i ovo je normalna diskusija ) , a ispričavam se ako sam "svisoka" pisao... Ugledati se u likove kojima je život LOL (Korejci , neke europske ekipe...) i pokušavat ih kopirati je teško jedino ako hoćeš provesti po 10 sati na dan u LOL-u... Njihovi buildovi nisu za gold pa čak ni platinum...

Supporta sam igrao i odigrati ću namjerno što više partija sa sonom i linkati ću Vam. Samo za napomenu sa claritijem imaš punu manu , a npr. kod sone ti drugi spell daje armor i heal, a treći pravilno kombiniran daje slow neprijateju , a tebi i tvojem suigraču haste... Imaš stalno mane i samo pravilno temiraš spellove..., na kraju je to završavalo većinom da sam samo lupao po tipkovnici jer budem malo op sa sonom...
  Reply With Quote
Staro 08.07.2013., 00:36   #2723
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Trenutačno sam na 1800 ELO, a prvi put kada sam se dovukao na 1500 u predsezoni bilo je s Leonom, tako da nisam neki njubara support, tj. s Blitz i Leonom ću činiti čuda. Mogu ok odigrati i s Lulu, makar je ne igram baš.

Htio sam ti odgovoriti, ali vidim da je HAL odgovorio ono što ja mislim. Ako ja u laneu vidim da support ne radi nikakav armor/hp, to je free kill za mene, i zbog toga ću se u većini slučajeva nafidati kvalitetno.

A što se tiče toga da ljudi ne isprobavaju svoj build, ja po championu u prosjeku imam 2-4 buildova koje mogu izmjenjivati, ali to je općenito 2-3 item core i zadnje ovisi o tome što mi treba. Tako to svi rade.

Primjer game koji smo sada pobijedili u 17:58 min (iako lolking kaže 25) na 1800+ ELO. Mislio sam da ćemo popušiti ogromno.

Njihov tim: 4x Platinum V, 1x GOLD IV
Naš tim: 1x Platinum IV, 1x Platinum V, 2x Gold 1, 1x Gold IV (mislim

Ezreal, Soraka, Evelynn, Veigar, Renekton
vs
Ashe, Leona, Nautilus, Karthus, Kennen

(ADC, SUPPORT, JUNGLER, MID, TOP)

Tu smo ja i Soraka odmah započeli 2/0/0 za mene, ona je uzela Doran Ring, i kasnije išla na AP jer smo snowballali. To je jedan od primjera gdje je support išao na AP i dobro je završilo. Ako vi ne ownate bot, a ideš na AP biti ćeš useless protiv bilo kojeg dobrog tima.

Odigrao sam oko 2000 gejmova, pa ne govorim bezveze.

Btw, smijao sam se kada bi dobivali 1-5 LP po pobjedi, sada pišam krv u Gold I za sitne bodove, na 48 LP sam trenutačno
Staro 08.07.2013., 11:20   #2724
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ponedjeljak je valjda dan retarda, već 3. put quit-am champ select jer idioti idu double jungle, Shaco top, Udyr mid...
Staro 08.07.2013., 11:24   #2725
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Pls dont, pusti neka ide, go with the flow. Bit će uvijek čudnih pickova, no to ne znači da je automatski izgubljen lane. Ja sam znao viđati kako nekakvi Sioni deru razne APC na midu, ili double jungle koji su radili strašan pritisak na lejnove + counter jungle. Da, nije to viable, ali svejedno možeš winati gejm jer s druge strane isto imaš nekakve ljude koji nemaju bajan skill pa da znaju iskoristiti vaše kikseve.

Samo opušteno, cigara piva vino svejedno, i laganini. LoL mora biti odmor za mozak, ne napor.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2013., 11:48   #2726
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Mah, uvijek si kažem da neću takve game-ove igrat jer se živciram bezveze i opet ih igram. Ali danas ne, evo 4. put quit-am champ select jer lik želi ić Brand jungle. Ok, vidio sam već Brand jungle i nije za bacit ali jednostavno neću igrat ako pickovi nisu kako treba.
Staro 08.07.2013., 11:54   #2727
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

A onda ne znam, dođi k meni doma na pivu pa ćemo igrat skupa, ja brand jungle, ti morgana support I vidjet ćeš da se nećeš živcirati

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2013., 11:57   #2728
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Brand jungle, hah!
Dokle god nije Nidalee jungle je ok
Staro 08.07.2013., 12:01   #2729
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
A onda ne znam, dođi k meni doma na pivu pa ćemo igrat skupa, ja brand jungle, ti morgana support I vidjet ćeš da se nećeš živcirati
Heimer jungle kume, uz to što stvarno radi, fun je.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2013., 12:20   #2730
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Ja naprosto obožavam Heimera ♥ Ali jungle ga se zbilja ne bi usudio igrati.

Dok Nidalee, a jbg, nju bi igrao i na wc-u

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270