Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.05.2013., 21:13   #2701
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Decki dali znate koji se file u flashu odnosi na trenutni rezultat u meču,dakle onaj tocno na sredini gore. Stavi sam neki mod za ciljanje i nestane mi taj rezultat.
http://forum.worldoftanks.eu/index.p...7#entry4598717

probaj ovo ili novu verziju moda.
tole_ je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2013., 21:16   #2702
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
uletim u igru nakon tjedan dana 5 tankova 5 poraza. vidimo se za tjedna dana hahaha

i jos poberem ban jer sam usao u raspravu sa nekim cheatercinama na "balkanskom" forumu..
ne znam zakaj citam to smece uopce.
Ti imaš problema, i to opakih, kaj se tiče ove igre. Vrlo često pobireš te banove, i nikad ti nisi kriv.
Oglas

Oglas
Staro 16.05.2013., 21:19   #2703
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ako za 'sranje' dobiješ ban onda...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.05.2013. u 22:52.
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2013., 21:27   #2704
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
prije 2 tjedna sma popil ban od onog big bad vuka jr sma u topicu napisal S R A N J E, pardon napisal sma HRPETINA SRANJA ovdje ispod sam i kopirao cijeli post;

Pisi kuci propalo rekli bi neki..al da je bezobrazno tvrditi jedno, omalovazavati ljudsku inteligenciju u stilu kako su sve to bezazleni modovi i kako je njihova mehanika "nepeprobojna".. itd nastavi niz..i to sve onda jos i bezobrazno dobro naplatiti..sto reci.
hrpetina sranja ako se mene pita.
cista prevara

psovanje i vulgarnost, nevjerojatno....

dans sma popil ban od TBovog kolege iz klana koji mozda i cita ovaj forum zato jer sam usao u raspravu sa cheatercinom na balkanskom forumu.
reko sma i samom hunteru da je bilo bolje da sma ga poslao u tri pm nego ovak tjeral pravdu legalnim putem i na kraju popsuio foru.

nema pravde da ga jebes.

ima topic tam zalockan na forumu pa ak neko ne vjeruje nek cita.
smao sto su od majmuna postove editirali jer je bilo svakavih gnjusarija..moji nisu dirani, a imam i screenshotove za svaki slucaj.

od sad majmuncine stavljma na ignore jer ocito ni danas nisam naucio lekciju da sa sovjetima i njihovim slugama nema rasprave.

p.s. pocel bum igrat Scarlet Blade s onim golim azijatkinjama..
igra je rated mature i mogu psovat kolko hocu.. LOL

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 16.05.2013. u 21:38.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2013., 23:16   #2705
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ajd da pitam jedno blesavo pitanje: Kako povecati minimapu ? onu u desnom kutu, da je makar duplo vece nego po defaultu ? Ako tko zna neka javi, molio bih ljepo.

edit:
Biser .. Ctrl + -
Staro 16.05.2013., 23:28   #2706
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Napokon dogrindao Jumbo Shermana do T20 mediuma s krasnom partijom u kojoj sam zaradio Ace Tanker značku

Peršine stižem
T20, jakooo dobar medium tenk, jako pozitivna iskustva s njim sam imao, Pershing ... mila majko, sto prije prodati sam ga cekao, sad u garazi M46 Patton i on ok, ali Pershing, meni nikako pasao nije....
Staro 16.05.2013., 23:31   #2707
Nybelung
Guest

Meni je Pershing bio duplo bolji od M46 Pattona, nakon što je nerfovan zbog M48.
  Reply With Quote
Staro 17.05.2013., 06:47   #2708
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
@CK još od COD-a uvjek si volio biti na strani Amerikanaca i Britanaca.
Ne lazi ovaj napaceni narod . Imam tenkove svih nacija (ovo zvuci tako krivo ). Najdalje sam dogurao sa svabama u Porsche liniji (4502A).

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
T20, jakooo dobar medium tenk, jako pozitivna iskustva s njim sam imao, Pershing ... mila majko, sto prije prodati sam ga cekao, sad u garazi M46 Patton i on ok, ali Pershing, meni nikako pasao nije....

Mislim da ce mi T20 dobro sjesti jednom kad nagrindam tih 1350000. Po stilu bi mogao biti jako slican T49 TDu s kojim imam skoro 80% WR. Brz, Niska silueta, dobar camo i view range, probojan top. Zauzeti dobru poziciju, ispalim "pozdrave" i premjestim se. Kako mi se scoutevi suicidaju na početku partije, vjerojatno ću uzeti Binos i koristit ga kao TD/bush ninju s blitzkrieg izletima.

Pershing... nisam ga probao (osim Supera), ali svaki put kad ih vidim u partiji nakupe po 2-3 killa i bas su pain in the ass. Čini mi se kao zahtjevan tenk za vožnju, ali se na kraju muka ispati.
Staro 18.05.2013., 13:31   #2709
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Kakav je ovo muk nastupio ovdje? 5 odigranih,5 poraza

Barem 14 poraza minusa u 20 bitki,ovaj replay točno prikazuje kakve kretene imam u teamu danas,razlika u expu između mene i drugog je bila 700! Zanimljivo je kako sam odmah na početku počeo vrijeđat kretene,"hello weekend noobs",itd...upravo tako je i bilo,sam morao branit bazu dok se idioti vozikaju...i onda mi još na kraju kaže majmum pa vodimo! Ma daj kretenu,zbog mene smo i dobili.

Team apsolutna KATASTROFA

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 18.05.2013. u 14:54.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2013., 15:49   #2710
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Naravno da je muk kad si svi čupamo kosu sa kakvim sve teamovima igramo. Tražim ZEN u svojem unutarnjem "ja".
Oglas

Oglas
Staro 18.05.2013., 17:12   #2711
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Jedno brzo gaženje tier 8 i 9 tenkova

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2013., 17:34   #2712
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Pershing... nisam ga probao (osim Supera), ali svaki put kad ih vidim u partiji nakupe po 2-3 killa i bas su pain in the ass. Čini mi se kao zahtjevan tenk za vožnju, ali se na kraju muka ispati.
Ako si dobar sa T20 bit ćeš i sa Pershingom. Jednostavno flanking i uzet poziciju na mapi gdje možeš pucat po opoziciji sa dvije strane. Prohorovka,hull down u sredini i nema partije ispod 50-60 iljada
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2013., 21:43   #2713
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Staro 19.05.2013., 01:23   #2714
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Čestitam. Prekrasna medaljica. Nadam se da ćeš uskoro dobiti i ovu moju.
"Ubojica zvijeri".
Kek, tek sada vidim da imam 2 takve.

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 10:32   #2715
windfucker
Guest

Eto na, budale obične...
Napraviti će takvo sranje sa ovime da to nije istina.
Ako ostanu isti parametri i povećaju overall accuracy, Ruski tenkovi će otići u OP- predviđam novo zlatno doba IS-7.
A porastom income-a i kumulativnog učinka sa camo pattern-om, svi TD-ovi odoše u OP.
Fantazija za peglanje statsa... Nađeš najjači top po alpha dmg, accuracy ionako ode gore, i deri Miki....
  Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 11:53   #2716
Nybelung
Guest

Ti si sve pobrkao.
1) S manjim random faktorom pri ciljanju (manje granata pada na sami rub ciljnika) više će do izražaja doći skill.
2) Rusi nemaju najjači top po alfa dmg-u.
3) TD-ovi su trenutno u prednosti jer samo na njima camo ima smisla. Sad će konačno i drugi tenkovi, koji nemaju visok početni camo value, osjetiti camo opremu i posadu.

Ovo bi mogao biti najbolji patch ikad, samo se nadam da WG neće biti previše blag. I da neće dirati ekonomiju.
  Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 12:22   #2717
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Nisam sve u detalje, ali mi je ovo zapelo za oko.

Citiraj:
We will also add an assistance bonus for keeping enemies tracked. If you track an enemy and your allies then damage it or even destroy it, you will receive a bonus in credits and XP. The mechanics will be similar to the way the bonus for spotting currently works.
Napokon da se to gleda, masu puta detrackam neki tenk kojem ne mogu nista osim toga i stojim iza zida i cekam da ga netko ubije...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 19.05.2013., 12:35   #2718
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova

Ovo bi mogao biti najbolji patch ikad,
Moguce.
Jos da sibnu pravi MM.
Mozda i zaigram.
Staro 19.05.2013., 12:54   #2719
malba
schwere panzerspitze

malba's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Veliki plus za vise xp za tdove i bolju preciznost, ali papir svasta trpi, a svi tenkovi i topovi imaju masu hidden statsa pa to u konacnici ne mora nista znaciti. Vidjet cemo na testu..

Ja pravi pozitivan pomak ocekujem kad izadje kopneni war thunder krajem godine. Na nacin da cu reci laku noc WOT.
malba je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 13:04   #2720
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor malba Pregled postova

Ja pravi pozitivan pomak ocekujem kad izadje kopneni war thunder krajem godine. Na nacin da cu reci laku noc WOT.
nadam se da ce gaijin to realizirati.
Staro 19.05.2013., 14:08   #2721
windfucker
Guest

Citiraj:
Ti si sve pobrkao.
1) S manjim random faktorom pri ciljanju (manje granata pada na sami rub ciljnika) više će do izražaja doći skill.
2) Rusi nemaju najjači top po alfa dmg-u.
3) TD-ovi su trenutno u prednosti jer samo na njima camo ima smisla. Sad će konačno i drugi tenkovi, koji nemaju visok početni camo value, osjetiti camo opremu i posadu.

Ovo bi mogao biti najbolji patch ikad, samo se nadam da WG neće biti previše blag. I da neće dirati ekonomiju.

Hm.

1)Veličina ciljnika određuje rasap streljiva/preciznost topa, jel' tako?
Precizni će ionako biti još precizniji, no neprecizni topovi će sada puno češće gađati u/blizu centra ciljnika.

2)Nisam ni rekao da Rusi imaju najjači top po alfa-dmg. Naveo sam IS-7 kao primjer, jer ako taj tenk počne slati više granata "oko centra", a pogotovo sa sadašnjim komparativnim prednostima (brzina, "ding-ding" faktor...)

Alfa dmg se odnosio na sve raspoložive nacije...u smislu veliki alfa+bolja preciznost+"camo na base camo"...TD-ovima dodaj porast income-a, i svaka budala će ih voziti sa goldom jer će se itekako isplatiti.

I dalje mislim da je ovo totalni bullshit koji će značajno odvesti igru u disbalans, evo sada sam dvaput to rekao
Živi bili pa vidjeli, no imam špurijus da ću samoga sebe kvotati koji dan nakon što izađe patch

Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 14:52   #2722
Nybelung
Guest

Ali distribucija nije jednaka po čitavoj površini ciljnika. Trebala bi postojati jednaka šansa za pogoditi bilo koju točku unutar kruga, a trenutno svako peta granata pada ravno na rub. Zar to nije glupo?
Konkretan primjer:
Nedavno sam uhvatio nooba u zasjedu. Imao sam bolju poziciju, imao sam više HP-a, bolji tenk, bolji sam igrač i prvi sam pucao sa full aimom. A opet sam izgubio zato što su mi dvije granate pale na rub i pukle ga u gusjenice (0dmg) i top (0dmg).
Jednostavno nije pošteno, prema boljim igračima, da je 20% hitaca zagarantirano debel promašaj. To je previše random i pomaže samo idiotima da duže prežive.

A što će biti kada T110E5 počne gađati oko centra? Taj tenk niti je Ruski, niti je TD, niti ima veliku alfu, a dominira u klanskim bitkama i dominirati će i nakon idućeg patcha.

Što se tiče camo promjena tu TD-ovi ne dobivaju buff nego obrnuto. Dobivaju nerf, a u najboljem slučaju ostaje im sve po starom. I ako ti to ne vidiš treba ti ubrzani tečaj matematike.
Sad, npr., Foch 155 ima 17% stat. camo, a T110E5 ima 8%.
Mreža im trenutno daje obojici +25%. Što znači da Foch s njom ima 21,25% (+4,25), a T110E5 ima 10% (+2,00).
Ako uvedu da svi tenkovi s mrežom dobiju fiksnu vrijednost npr. +3,00. Je li to buff za TD-ove ili za sve ostale?
  Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 15:35   #2723
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Iako pise da ce taj cammo net bonus biti fiksan to ne znaci da ce za sve tenkove biti isti. TD ce imati najveci bonus. Ako jos uzmemo da ce tree/bush efekt dobiti nerf i da na heavy ili med tenka nitko ne stavlja cammo net jasno je kao dan da je ovo najgore doslo bas toj klasi tenkova. Pogotovo teskasima koji najcesce ni view range nemaju...No ajd, s obzirom da su ove novosti tako sturo objasnili moguce da sam u krivu

Ono sto se meni jako svidja je ovaj bonus xp/kredit za trackanje. Fala svevisnjem da su se napokon to sjetili uvestii. Koliko vam se puta desilo da ste npr. s Panterom trekali nekog do besvjesti s onom dugom 75icom, a za to vrijeme vas tim punio tog jadnika? Naravno onaj koji treka nije dobio nista, a mozda je i najzasluzniji za sav dmg...
tole_ je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 15:49   #2724
Nybelung
Guest

Pa i ako TD-ovi dobiju duplo više, u što sumnjam, opet dolazimo na isto kao što sad imamo.
U svakom slučaju najviše će profitirati oni tenkovi koji imaju najmanji osnovni camo faktor u klasi, a to su sve redom njemački tenkovi tako da nema govora o russian bias developerima.

A konačno se skida i 33% penalty na XP za TD-ove. Ne razumijem ni zašto je postojao. Jučer sam bio najbolji igrač u timu sa SU-85, a dobio sam manje expa od KV-a koji se jedva pomakao iz baze. To stvarno više nema smisla.
  Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 16:06   #2725
windfucker
Guest

Citiraj:
Pa i ako TD-ovi dobiju duplo više, u što sumnjam, opet dolazimo na isto kao što sad imamo.
U svakom slučaju najviše će profitirati oni tenkovi koji imaju najmanji osnovni camo faktor u klasi, a to su sve redom njemački tenkovi tako da nema govora o russian bias developerima.

A konačno se skida i 33% penalty na XP za TD-ove. Ne razumijem ni zašto je postojao. Jučer sam bio najbolji igrač u timu sa SU-85, a dobio sam manje expa od KV-a koji se jedva pomakao iz baze. To stvarno više nema smisla.

O, hebote, "Glavni", o'ladi malo
Spomenem IS-7 jedanput i ti k'o bik na crvenu maramu: "Rusi pa Rusi...."

Nitko ne spominje Ruse generalno (ajd kvotaj di to piše).
Ukenjati će balans igre, i to totalno, više camo-a (po bilo kakvoj matematici) jamči više kempanja, i da se sve drugo uklopi čarobno od prve sa tim patch-om (već čujem svisca...), meni je to dovoljan razlog da tvrdim to što tvrdim: ne-va-lja.
A ti ako to ne uviđaš, treba ti ubrzani tečaj- logike.

EOD od mene
  Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 16:14   #2726
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
više camo-a
Znači više živciranja zbog pucanja nedljivih tenkova na tebe, isto tako i nestajanje tenka koji je na čistini 30 m ispred tebe a kud li sreće uvijek se to dogodi u to vrijeme kad je top reloadan i tenk aiman

žmnpp
Staro 19.05.2013., 16:32   #2727
Nybelung
Guest

Zašto će biti više kampiranja? Samo će malo podignuti camo bonuse za sve non-TD-ove (trenutno je camo na njima beskorisan skill i oprema), a i smanjit će camo vrijednosti grmlja. A 99% populacije će ionako igrati kako su igrali i dosad, ne čitaju oni patch notes.
Citiraj:
- according to Storm, Jagdpanzer IV (tenk s 25% base camo) and other such vehicles will be affected by the camo changes only slightly
- huge vehicles won't get a big camo bonus in 0.8.6
I tko ne spominje Ruske tenkove?
Citiraj:
Ruski tenkovi će otići u OP- predviđam novo zlatno doba IS-7.
To si TI napisao. Možda sam glup, ali nisam slijep.

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
isto tako i nestajanje tenka koji je na čistini 30 m ispred tebe a kud li sreće uvijek se to dogodi u to vrijeme kad je top reloadan i tenk aiman
Pa pucaj na njega. Tu je on i ako ga ne vidiš, ta nije se teleportirao...

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 19.05.2013. u 16:46.
  Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 17:42   #2728
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Pucam al u 90% slučajeva ispadne ding, zato sam to i napisao.

žmnpp
Staro 19.05.2013., 22:13   #2729
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Grafički prikaz promjena preciznosti u 8.6, meni izgleda kao poštelavanje šarafa na nišanskim spravama!

Vragoder je offline   Reply With Quote
Staro 19.05.2013., 23:14   #2730
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ovako sad izgleda razlika između njemaca i rusa

pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas