|
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
hammer, kako ti imas tako "detaljan" prikaz pinga? ja imam samo 4 one debele crtice -.- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2703 |
Bazinga
|
Stavi, tj editiraj u config.mp cg_ScoresPing_MaxBars "10". Po defaultu je 4 Config ti se nalazi: X:\xxxx\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players
![]() |
#2705 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2706 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo i ja rekoh sebi aj da probam opet modern warfare 2 skinem sve lijepo i krecu iskakati errori prvo localization.txt problem,skinem ga stavim u steam mapu i onda neki zone_gfx error googlao no nista konkretno nisam nasao,jel moze mala pomoc? ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Bazinga
|
Naravno, ni prvi ni zadnji s tim problemom. Tu je bio problem rješen nekoliko puta, samo prolistaj par stranica.
![]() |
#2709 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
okay sada vidim ali ja nisam dobio kljuc to je besplatan vikend na steamu i rekoh sebi da probam steam je valjda sve to obavio,nisam nikakve keyeve moram upisivati ![]() jel moze tko uploadati zone folder i localization.txt... Zadnje izmijenjeno od: blava. 09.04.2010. u 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
"> ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2711 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
evo vec duže vremena pratim i čitam teme na pcekspertu i danas sam konačno postao user. ![]() igram cod mw2...kako mogu postati clan grupe da bi zajedno igrao sa clanovima foruma? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2713 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2714 | |
LateralusX
|
Citiraj:
"> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2717 |
|
![]() |
#2718 | |
Bazinga
|
Citiraj:
@hammer Kak uspiješ nać hostove di imaš tak visok ping? ![]() Samo nastavi tak, ja prekjučer opet počeo igrat nakon mjesec i pol pauze. Jedna mapa privikavanja, a kasnije opet po starom. Danas trebao dobit nuke, ali naravno opet ga nisam stavio xD ![]()
![]() |
![]() |
#2720 |
Bazinga
|
Hehe i ja danas naletio na dvojicu. E sad sam se sjetio, danas su se neki ljudi žalili na host pa su mu rekli nekom liku da promijeni ime. Naime svaki put kad se promijeni host usred runde, piše da je neki tip promijenio ime. Čemu to?
![]() |
#2721 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Registered User
|
Jel ima neko objasnjenje za Killstreak Rewards |
![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Registered User
|
ac-130? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2724 |
|
Na kakvim si ti drogama i čemu 3 posta zaredom u 2 minute? Ne vidiš opciju edit? ![]() Šta uopćepokušavaš reći? Oooooo da ![]() Taman svježe krvi što igra besplatno preko vikenda da još levelam, 4 lvl Prestigea trenutno ![]() The hunt is on! Enivej, mogli bi nabaciti sada zajedno?
![]() |
#2725 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Joj, nikako taj 10. prestige! Sad sam 9. i ideee ![]() Inace, ako se kome igra S&D ili demolition, slobodno nek se javi, pa da bacimo 6vs6...
![]() |
#2726 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imam malih problema sa ruskom inačicom. Lijepo sam sve instalirao tj napravio restore ruske i na nju stavio main zone i localization english. Do sad je to najnormalnije funkcioniralo al sad mi nakon svakog updatea počne ponovo skidati igru. Što se može popraviti po tom pitanju?
![]() |
#2727 |
Premium
|
Kad aktiviraš na steamu igru i kad pocne skidat moras kliknut desnim klikom na SP i MP pa properties pa odabrat ruski jezik i onda ispočetka skidat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2728 |
Premium
|
To sve stoji. Tak sam i skinuo igru i napravio sam backup ruske verzije baš da ne moram stalno skidati. Međutim u nazad tjedan dana sam morao već tri puta raditi reinstalaciju jer mi je steam pobrisao autorizacijske filove (valjda se tak zovu). Radio sam na principu da sam restorao backup ruske verzije i onda presnimio preko nje englesku verziju. Znači pasteao sam u stemapps/common/ CODMW2 main, zone i localization od engleske verzije. Do sad mi je to najnormalnije radilo. Al eto već dva dana se zahebavam i ne radi. Počne skidati ispočetka.
![]() |
#2729 |
Premium
|
![]() |
#2730 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Taj error ti je radi zakrcenosti servera,probaj za par minuta ponovo i trebalo bi raditi. Osobno nisam iskusan u steamu,inace jucer sam kupio acc s MW2,ruski key. Sto sam napravio,dakle: Obrisao od starog acc sve iz common mape. To se napravi desnim klikom u steamu i delete local content. Krenuo sam ponovo skidati. Samo MP sam skinuo,znaci oznaci se MP i fino Install. Kad se skinu 4GB (tolko ima MP) i ako probate pokrenuti javljat ce se "Could not find localization.txt" Tada uzmite iz zone foldera (s vaseg originalnog diska MW2 ili od "gusara") sve fajlove i kopirajte ih u stemapps/common/codmw2/zone/ . Ako pita zelite li kopirati jer ima istih fajlova stisnite ne (mozete i stisnut da,al ko zna sto moze poc po zlu). Tada kopirajte u main od steama,znaci: stemapps/common/codmw2/main/ sve localization_english fajlove (oni se nalaze u main mapi od originalnog diska MW2 ili od "gusara"). I sada vam ostaje da iz originalnog diska MW2 ili od "gusara" uzmete fajl ime "localization.txt" te ga kopirate u stemapps/common/codmw2/. Pokrenete igru. Ako vam javi error "patch _mp.ff is different from the server" (tako nesto) onda morate skinuti patch_mp.ff s neta. To je fajl koji je vezan za patchanje igre pa se moze desiti da na originalnom dvdu imate stariji patch,odnosno da igra nije updateana. Taj patch_mp.ff mozete na ovom linku skinuti OVDJE Uglavnom taj fajl kopirate u stemapps/common/codmw2/zone/,kad vas pita da zelite prekopirati preko starog fajla,stisnite da. I sve bi trebalo ok raditi.Vjerojatno vam se nece javiti patch_mp.ff problem no za svaki slucaj neka bude tu rjesenje,jer se cesto desava. Ovaj postupak gore meni radi s ruskim keyom. Tako da Matt,moze biti da si nesto zaribao,prekopirao krivi fajl i ovaj naide na konflikt ili neslaganje i odma shvaca kao da nije instalana igra. Ne znam drugi razlog,probaj ovako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|