|
![]() |
#2701 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
AJmo ko da vise njegova je.. od 100k + ![]() Ima i speed i crit., puno snage i 33% dmg. Dmg je malo iznad tog DPSa. battle log moj je roki977#2528 Ova komb me danas isprebijala na prepad. Ja u jako slabom gearu za magic iteme a oni nema sta nemaju. Dve vrste traga(vatra i to zeleno), jos budu imunu i jos me na kraju i zalede. Moro sam se presvuc.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 12.06.2012. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 12.06.2012. u 22:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2704 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Imam i ja nešto itema s inferna pa ono.. Inače sutra radim pa u 12 mi nije opcija baš. Jedino poslije 15 h Moj je Ulfsaar#2848 Zadnje izmijenjeno od: burmuz. 12.06.2012. u 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
opremih svog Monka (lvl56) sa jeftinom opremom (gold find koji iznosi 179%) i krećem na gold farmanje... sad sam malo isprobao ugl gold od 200-500 pada + item-i koje budem skupljao i prodavao... Zadnje izmijenjeno od: lateralus_eye. 13.06.2012. u 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2707 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Kaze Cain : ' It has...begun!' http://www.youtube.com/watch?v=18zmW...eature=g-all-u Presmjesno ljudi nabili cijene 250$ a jos smjesnije/tuznije sto su neki itemi i prodani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Slažem se, ingame gold i tako nemaš na što drugo potrošit nego ili kraftanje ili AH, trgovci po gradu osim za kupovanje health potiona nisu ni vrijedni spomena ali da plaćam real money za iteme u nekoj igri - i dont think so hombre...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2711 |
Premium
|
A to je samo u Americi ili kak ? Jer meni još uvijek piše da će bit dostupno 15/6 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 |
Guest
|
ja ću stavit neka smeća za 10-5$ pa ako naleti ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Ali kako god njima je to free money kolko god da ga je malo/puno. Citiraj:
![]() Ja isto necu koristi rmah ono sta dao bi 5-10 kn(kava/pivo) da bas kupim neki item sto bas nemogu naci a upotpunjuje bild al za euro-dva ces moci kupit sipak tak da nis od tog.A da se uhvatim da dajem 20 eura na item vlastorucno bi se kastrirao ![]() Nego jeste li culi novu semu blizza protiv botera i ovih sto farmaju cijeli dan kao da ces imat cooldown na ulazenje i izlazenje iz igre. Tak da nema vise 2 min goblin runova i raznih quest ponavljanja. Kao bili su uveli pa disejblali jer hoce naci balans da nebude predug, da se jos moze 'normalno' farmat. E sad da sam neki panicar reko bi hm dropovi su...takvi kakvi jesu(a panicari tvrde da s izlaskom rmah su ghostali to jos malo),pa ovaj cd,pa rmah i odlazak 'epica' tamo....reko bi da nas ko ovce usmjeravaju rmahu. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2714 |
Premium
|
Isprike ako je malo glupo pitanje, ili je već bilo, morat će se stavit paypal account jel ?? A će bit i neki drugi naćini isplate toga ili ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2716 | |
Registered User
|
Citiraj:
E sad ako ides s autentikatorom 'pare' idu na tvoj blizz racun ko blizz credit i njega mos koristit u blizz trgovini i nema onog 15% od paypala. Ak ides paypalom moras imat no paypal acc i registrirat se na blizz sms neki shit. Tu dobijas prave pare ali ti paypal uzima jos 15%. Onaj sms, ces dobit sms za svaku transakciju kod kojeg ces morat unijeti da bi se provela(sto ne zvuci lose jer onda jedino te mogu hakat ak to zaobidu ili ti mogu vidjet poruke na mobu a ako je to slucaj imas vecih problema sinko) A mos ici 'all out' i imat oboje Zasad osim paypala nema alternative. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Real-Money Auction House Reminders by Blizzard Entertainment http://eu.battle.net/d3/en/blog/5153...1_06_2012#blog |
![]() |
![]() |
![]() |
#2720 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Cudno.. moj barb je puno jaci pa nemogu igrati act2.. act1 igram bez ikakvih problema, cak ne potrosim nijedan potion a act2 su nevidjeni problemi.. Da ne govorim kad mi se netko pridruzi pa se tezina monstera pomnozi sa 7.. Koje pasivne skilove koristis? Mozda tu fulam nest.. Opcenito su veliki fail napravili sa barbarom.. Imam duplo slabijeg W.doctora koji se igra po drugom actu.. @n@meless Za dobiti +200 rezista ti treba jako puno love i jako puno igranja.. ![]() EDIT: Evo slika... https://www.dropbox.com/s/qbhl3bmjxaqtkir/Barb.jpg Zadnje izmijenjeno od: dean225. 13.06.2012. u 19:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2722 |
Guest
|
odkuda svima po 40 k vitality?? Sve kužim ali max. skupim 11 k vitality, kupujem resistence iteme i s time je sve ok ali vitality nikako |
![]() |
![]() |
#2724 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Opet i da imas toliko resita, bez zdravlja kojeg imas jako malo i bez ostalih stavki koji ili nemas ili su slabije ni nemozes igrat drugi act. Barb mora eliti bit non stop u faci i non stop si vracat izgubljeno zdravlje na xx nacina. Imas 0 life per hit recimo. Ja sa beserkom napunim dve trecine globea. Sad ima novi gem na swordu i 300+, sve skupa skoro 800. Revenge + charge sluze i za napad i za obranu i za vracanje zdravlja. Tu je jos i stomp itd... Nije lik jos 100%. Jebe ga laser i neke podloge, psiho napadi i kad ga zalede. Ima nedostataka ali se sa vecinom elite moze nosit, cak i sam u co-opu.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.06.2012. u 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Jel vi to govorite o infernu s ovakvim statsima?! Moj wizz sa 14k DPS i 35k HP svi resi 250 nemoze meda :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Fail je blizz napravio sa barbarom, Ali vjerujem da ce se to ispravit.. barb treba biti bar 40% jači od npr wizza da bi imao bilo kakve sanse za igrati.. Skuzio sam gdje mi je lik tanak.. imam malo lifea i ničim ne punim life.. e sada, pametnije mi je mučiti se u actu2 i graditi lik za act3, nego potrošiti sada hrpu love za ništ.. Magarac jel praviš gemove ili kupujes? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2730 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj kako kod mene 45k skace gore dolje i kako izvlacim sa slabijom elitom u 2 actu. Di tek sa 30 ili manje nema sansi na Infernu. Mrzim ove psiho fore u drugom actu na to treba isto vodit raucna,, http://www.youtube.com/watch?v=NiKCh...ature=youtu.be Dobio sam za 100k ove zadnje od "frienda".,.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|