|
![]() |
#2671 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Naravno da ga nedaju ljudi ![]() http://www.ew.com/article/2015/03/11...eremy-clarkson Nema njega, nema top geara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2674 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ko' kad otvorim 24 ili dnevnik, pa se pojavljuju brutalni clanci jos brutalnijih novinara kako se Kim oblacila prije 15 godina ili seks negjde tamo gdje nema nitko pojma gdje je, ali je bitno jer je seks. vazno je privuci pozornost, nebitno sa kakvim sranjem, bitno je klik. kako god, osobno ne smatram da je Clarkson neka umisljenja pedercina od covjeka, prije bi rekao da je covjek. sa svojim jedinstvenim nacinom izrazavanja kojeg ima ono, puno desetljeca. nacin koji je humoristican, mozda i uvredljiv ako si tezi oblik zadrtog mozga, ali nikako rasisticki ili u bilo kojem slicnom obliku. ako ne mozes ili ako ne znas primiti salu na svoj racun, to je tvoj problem ![]() Meksiko se nasao uvrijeden, molim te, drzava koja ti odrubi glavu jer si se kandidirao za gradonacelnika, gdje odes i nestanes...... tip onih koji su se uvrijedili, pa se sada prozivaju. EDIT. treba fino otvorit svoj TV, kao sto je DaveTV iz RED DWARF-a. ok, bio bi budget puno manji, ali bi bili slobodniji 1000% nego sada po BBC-jem.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa u zadnjoj epizodi je nekog političara prozva idiotom... kralj. Kad bi takvih emisija bilo na HTVu, možda bi i plaća pretplatu ![]()
![]() |
#2677 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#2678 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Navodno je pravi problem u gledanosti i u tome da su ga glavešine s BBCa htjeli primirit i bacit cenzuru na njegove izjava pa je iz tog nastala svađa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2682 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Čak ga i premijer David Cameron brani. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Juice. 13.03.2015. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 | |
Premium
|
Quote iz današnje The Sun kolumne: Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | ||||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ovo su meni neke od njegovih najboljih izjava: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
The mighty pirate
|
Izgleda da je stvar jako ozbiljna i neće biti nastavka sezone, pa ni Top Geara kao takvog, a Clarkson vjerojatno odlazi s BBC-a... http://www.carscoops.com/2015/03/see...-punch-at.html
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 15.03.2015. u 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
May na Twitteru kuka zbog nezaposlenosti, a kad mu postane predosadno ode se provozati u Ferrariju. Ja se uopce ne bih bunio na takvu nezaposlenost. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja sam uz njega taman da je pogodio tog urednika, pa da meni na službenom putu ponude mezu umjesto ručka/večere, i ja bih nekog pogodio. Meza ide prije jela, ne umjesto jela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2693 |
Fresh Juice
|
I prestajemo gledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2696 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa TG je Clarkson bar 50% i to mu daje draž. Mogu oni dovesti super voditelja koji je zaljubljenik u aute ali ako će biti kamilica prema Clarksonu onda to nije TG nego Fifth Gear ili šta već, a takvih emisija ima more. To je kao da si iz Two and a Half Men maka Charlie Sheena, a svi znamo kako je to završilo nažalost
![]() |
#2697 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
neka to prenosi telegraph, al isti telegraph prenosi i ovo http://www.telegraph.co.uk/news/bbc/...dict-live.html 10:25 The BBC is still not ready to make the call. A BBC said: "No decision has been made. When we have an outcome, we will announce it." It is rumoured to be expected this afternoon. to su nagađanja telegrafa, koji je u rangu 24 sata al i ako se ispostavi da je istina, pa otic ce sva trojica na drugu televiziju, ja mislin da ce ih svi rado prihvatit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Masne pare će BBC izgubiti s ovime. Niš, čekamo da krenu s novom emisijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Bez njega ce TG bit samo jos jedna auto emisija, ala 5th Gear. Ne kazem da ce bit nuzno losa, sam May radi jako dobre i zanimljive dokumentarce, nastavio bi gledat samo zbog njega. Al to onda vise nece bit Top Gear. TG se ionako ne gleda zbog recenzija novih automobila, jel realno postoje puno bolje i aktualnije recenzije na YT od ekipe sa EVO, XCAR, CHoC, ... TG se gleda zbog "over the top" produkcije i zajebancije, koja bez Clarksona vise nece bit ista. ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 25.03.2015. u 14:27. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|