|
![]() |
#2672 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Na kojem si FW-u? Meni stoji jedna na 4.51 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2673 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Otišao sam u SD-u, 2 djelatnika shopa nemaju pojma o tome. Ali budu zvali šefa. Šef zna nešto ipak o tome, i potvrdi, da, 23EUR dobijem. Ali samo za bijeli gamepad. Pitam da li mogu uzeti ovaj Ghost of Yotei, kaže on ne. I kaže mi, za BF bude jeftiji gamepad bez tih 22EUR, da mi se ne isplati. Tako da, eto, nisam ništ kupio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nemoj zezat, primaju bijele za 22 EUR? Imam dva kojima je baterija degradirala toliko da drže 3 minute. Vrijeme je za zamjenu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Premium
|
Tako je. Ali samo za kupnju novih, naravno. Doneseš stari, daju ti 22-23EUR popusta ako odmah uzmeš novi. 1 za 1 zamjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2677 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
EDIT: Imam još jedan bijeli koji drifta. Zamijenit ću i njega uskoro. Uzet ću opet bijeli ako nema ništ drugo, nema veze. Zadnje izmijenjeno od: Piksa. 29.09.2025. u 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Dakle jeftinije je uzet novi na popustu koji su ako se sjećam dosta česti i vrte se oko 40€, nego dat stari i kupit novi za 55€ ili što već. Ili sam ja neš krivo pokopčao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali sad vidim da su najavili V3 s većom baterijom, pa ću počekati taj. SD po novom prodaje samo gljive, pogledaj si to. 25EUR košta, vjerujem da je izi za zamjenit. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2681 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Da da, teško je nabaviti te LUA igre samo nema baš "normalnog" pokretanja igara kao na PS4 ni na jednom FW-u tak da dok ne dođe neki support za PKG igre kao na PS4 meni to nema neke svrhe.
![]() |
#2683 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Kak nema, preko LUA igre, modaš savegame ... Nakon toga ti učita hen, i imaš PKG installer u settingsu .... Možeš i BR disk spržiti koji, opet nakon LUA savegamea, pokreneš i gore imaš kompletan HEN, kstuff i sve kaj ti treba .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|