|
![]() |
#2671 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Još jedan bug vezan za gmail. Kad mi dođe mail o otvorim ga putem notificationa, notificationa ostane dok ga drugi put ne otvoriš opet iako je mail već pročitan.
![]() |
#2672 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2674 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2675 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#2677 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
S7.. nakon update na Nougat ne svijetle kapacitivne tipke ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2678 | |
Premium
|
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2683 |
Premium
|
Nakon puuuuno vremena ( i para . 22 case-a i 11 stakala) sam našao masku i staklo koje savršeno pokrivaju s7 bez da je ono kod zvučnika otvoreno ili da mi se prašina uvlači Većina caseova mi je dizala ovo full cover staklo a ovo savršeno odgovara CAFELE Original Case for Samsung Galaxy S7 Anti-knock Back Cover Luxury Phone case for Galaxy S7 edge Shockproof Armor Shell http://s.aliexpress.com/raAvYjUb (from AliExpress Android) I staklo crno http://www.ebay.com.au/itm/222339180849 Poslano iz mikrovalne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2684 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Mene osobno case ne zanima, jer Nillkin odlicno obavlja taj posa. Samo problem je naci kvalitetno edge-to-edge staklo. Kako je to tvoje naleglo jer pretpostavljam da je ljepilo naneseno samo po rubovima, dal imas problema sa touchom, dali je kontrast ekrana osta isti, jer sa svim takvim staklima na mom mobu crna vise nije licila na crnu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ozbiljno? pa to su onda odlične vijesti, budem naručio to transparent full/curved staklo, ali mi se ne sviđa ne-transparent case, dali postoji isti takav negdje po - preferiram eBayu, ali transparentno?
![]() |
#2686 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ali meni bas ne ulijeva povjerenje to staklo, em zbog smijesno niske cijene, em zbog natpisa koji me bode u oci: "Curved 3D Tempered Glass Screen Protector cover For Samsung Galaxy S7 Pones" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Izdrzalo nekih 10 dana i pocelo se odljepljivat. Silikonska maska ga je digla. Sad sam na obicnoj foliji koja pokriva sve. Silikonsku masku imam s-line koja pokriva 1-2mm ruba ekrana,taman preko folije ide malo. Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#2690 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
Premium
|
vava, znači moja omiljena S LINE case neće ići sa full curved kaljenim staklom, jel tako? ili S LINE case sa kaljenim staklom koji ne pokriva cijeli mobitel ili pak full curved kaljeno staklo + neki drugi case koji nije do "vrha" ruba mobitela
![]() |
#2692 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Poslano iz mikrovalne |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Priključim jutros S7 (VIP) na SmartSwitch, a ono i dalje kajla od upgradea. 15min kasnije uključim wifi da skinem update aplikacija i bezveze pokrenem da provjerim ima li updatea sistema. A on počne skidati 1,2Gb! Čekam pogodni moment da pokrenem izvršenje updatea. EDIT: kako ovdje piše, S8 i S8+ će imati isti hardver. Jedina razlika će biti veličina ekrana i baterije. https://www.technobuffalo.com/2017/0...pecs-revealed/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 24.02.2017. u 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Dečki, imam S5 razbijenog LCD-a i mogu ga prodati za 50€ ali ga ne bi prodavao dok ne odradim kompletan wipe . Ima li itko ideju kako to odraditi s obzirom da je ekran neupotrebljiv? Ili bi ga ostavio sebi da glumi TV box ali ne mogu naći MHL/OTG adapter koji u isto vrijeme odrađuje obe te funkcije. Zna netko jel' može S5 uopće to, poprilično sam siguran da je S4 mogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | |
Premium
|
Citiraj:
Push carefully down three times on the volume down button. Then press the power button. Next press down 7 times on the volume down button. Press the power button. Phone will reset. Wait two mins when complete, then press the power button. Device will vibrate and start up. If phone doesn't vibrate or make a sound. Repeat the steps.* Poslano iz mikrovalne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Hvala buljaka ali sam zaboravio reći da kod mene nije stock recovery ![]() Probat ću kroz Odin flashat stock, koliko se sjećam i nema diranja po ekranu kad se ubaci u download mode? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|