Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.06.2016., 15:09   #2671
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2013
Ima li još netko problema sa perfomansama nakon 0.5.6 patcha?
Sada mi FPS pada ispod 30 a prije je bio lockan na 60.
Istina,taman sam i bio upgraedao na FX6300 sa Phenoma II 955,no mislim da FX 6300 i 280X ne bi smjeli imati problema jer WOT ide na preko 100 FPS-a
robimarko-bug je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2016., 15:45   #2672
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Nisam palio igru 2 dana, jel to stiglo danas i kod nas? Ili samo na druge servere jer ne vidim najavu na službenim EU stranicama... U svakom slučaju neobično brz popravak Hipstera.
Ak nisam nešto krivo shvatio to je već aktualno a dobivamo i par novih portova...mislim, samo za premium accove.

Citiraj:
Autor robimarko-bug Pregled postova
Ima li još netko problema sa perfomansama nakon 0.5.6 patcha?
Sada mi FPS pada ispod 30 a prije je bio lockan na 60.
Istina,taman sam i bio upgraedao na FX6300 sa Phenoma II 955,no mislim da FX 6300 i 280X ne bi smjeli imati problema jer WOT ide na preko 100 FPS-a
Kod mene sve ok. Vidi jel te kolje neki firewall, antivirus ili TS overlay itd...u driverima od grafe namjestiti pod Power managment mode na optimized for best performance jel ako je na adaptive onda nekad grafe spuštaju taktove...sad pucam u prazno ali vrijedi provjeriti...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.06.2016., 15:53   #2673
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2013
Pogledat ću,no sumnjam jer je prije sve radilo fino.
U driverima nema takve opcije.
robimarko-bug je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2016., 19:11   #2674
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Runda je pocela retarirano, 1dd, 2 bba i ja sami na flanku. Nas jedan DD nece da scouta (zasto i bi, mogao bi i poginit), ja i bb naravno kormilo put ostatka flote i bjegana, drugi BB je, naravno, AFK i ostao sam.

Odem skroz na drugu stranu putem radeci rostilj od NCa u dometu, vidim da sa flanka koji je full sam probija 1dd, 2-3 CA i mozda jos sta... nazad na drugu stranu, carrieri su obavili svoje i obranili flank u medjuvremenu...sigh, vec mislim da ce ovo opet bit ona runda gdje sa Zao ne napravim ni 40k jer nema meta. Idem kroz sredinu, lozim opet NC al sad i Izuma, drugi ih dovrse...jer zasto bi ja imao last hit. Suicide proboj je urodio plodom, izmedju sam 2 carriera, imam 2 Bba u dometu, i samo rostiljada na sve strane, spalim jedan CV posteno al ostatak flote je blizu, pa pustam njima kill (citaj okrecem na drugi full CV da faram dmg). Putem me tlaci jedan khabarovsk, al prezivljavam, potopim CVa u samome kutu, a DD se sakrije iza proklete olupine, da je bilo jos 15ak sec runde i njega bi rijesio. Od totalno smece runde na startu, zavrsi sa rekordom...

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 02.06.2016. u 19:53.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2016., 20:12   #2675
Juhica2
Registered User
Moj komp

Juhica2's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Runda je pocela retarirano, 1dd, 2 bba i ja sami na flanku. Nas jedan DD nece da scouta (zasto i bi, mogao bi i poginit), ja i bb naravno kormilo put ostatka flote i bjegana, drugi BB je, naravno, AFK i ostao sam.

Odem skroz na drugu stranu putem radeci rostilj od NCa u dometu, vidim da sa flanka koji je full sam probija 1dd, 2-3 CA i mozda jos sta... nazad na drugu stranu, carrieri su obavili svoje i obranili flank u medjuvremenu...sigh, vec mislim da ce ovo opet bit ona runda gdje sa Zao ne napravim ni 40k jer nema meta. Idem kroz sredinu, lozim opet NC al sad i Izuma, drugi ih dovrse...jer zasto bi ja imao last hit. Suicide proboj je urodio plodom, izmedju sam 2 carriera, imam 2 Bba u dometu, i samo rostiljada na sve strane, spalim jedan CV posteno al ostatak flote je blizu, pa pustam njima kill (citaj okrecem na drugi full CV da faram dmg). Putem me tlaci jedan khabarovsk, al prezivljavam, potopim CVa u samome kutu, a DD se sakrije iza proklete olupine, da je bilo jos 15ak sec runde i njega bi rijesio. Od totalno smece runde na startu, zavrsi sa rekordom...

Jeben rezultat, pogotovo za high tier tekme čestitam... ja sam malčice probao high tier sa Mogamijem neki dan i brzo skužio da je taj brodić vrlo neadekvatan za nekakav ozbiljan brawl u višim levelima...prodao ga nakon par dana i razmišljam o vraćanju na Myoko koji mi je onako bio dobar i bolji matchmaking.

Gubio sam samo pare sa mogamijem bez premiuma...
Juhica2 je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2016., 20:29   #2676
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Juhica2 Pregled postova
Jeben rezultat, pogotovo za high tier tekme čestitam... ja sam malčice probao high tier sa Mogamijem neki dan i brzo skužio da je taj brodić vrlo neadekvatan za nekakav ozbiljan brawl u višim levelima...prodao ga nakon par dana i razmišljam o vraćanju na Myoko koji mi je onako bio dobar i bolji matchmaking.

Gubio sam samo pare sa mogamijem bez premiuma...
T8 cruiseri općenito su najlošiji tier za cruiere. T8 često popunjava rupe T10 ekipi dok je T7 puno ćešće top tier. Evo sad kad sam se malo vratio u T7 sa Indianapolisom od 11 partija sam 10 bio top tier.

Da bi ti cruiser bio konkurentan uopće na T8 moraš imat kapetana s 15 bodova i CE skillom za najmanji mogući concealment. Jedino onda se može. A i u tom slučaju su samo Kutuzov radi dometa i Atago radi 9,1 km concealmenta i Heala stvarna prijetnja. Yes, ja mogu dosta napraviti s radarom i NO ali to je objektivno težak brod za igrati. Mogami i Hipper su tu negdje - prosječni za svoj tier u odnosu koju ekipu imaju u partiji sa sobom. Da je T8 plafon, e onda bi bila druga priča.

Drastično se mijenja CA gameplay od T8 pa do T10. T7 je po meni zlatna sredina jer možeš dosta ali nisi svemoguć kao sa cruiserom na T5 gdje se još lako nose partije. Općenito što se tiče utjecaja na partiju cruiseri imaju najviše efekta na T5 i T10. T7 je najbolje balansirani tier po meni općenito.

Ukratko, uživam s Indianapolisom kao malo dijete. Vrijedio je svake lipe.

@ Blade: nadam se da je replay u igri / spremljen i možeš ga podijeliti s nama?

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2016., 20:29   #2677
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Mogami je bio super brod. Naglasak na "bio".

Prvo je bio tier 7, a Myoko t8, pa je overperformao i zamjenise im mjesta. Tako dodje Mogami sa smece dometom u T8, al sealclubbing igraci su jos sa njomra dili cuda, pa nerf topova, pa nerf HEa pa nerf AFTa, sta je rezultiralo sa nikakvim dometom, katastrofa sporim turetama i opcenito brodom koji je sad ZANISTA.

Ibuki iza je vec puno bolji, sa domet upgradeom pucas na 18km+, a Zao iza Ibukija? Isplati se sva govna pojest dok je izgrindas, onda krece klaona. 18.8km domet, 11.3km detection bez 5og skilla (jos radim na tome) i 13 sec reload.

Glede love, da, tu je krstaricama problem, lako te svak citadela, a IJN brodovi su plovece citdele, sav gameplay na T8+ ti je opali i vrti kormilo i nadaj se da te incoming salvo od BBa nece odma izbrisat. Retardirano al sta je tu je.

@Thor, nasao sam ga, barem mislim. I zaboravio se logirat kad sam uploadao replay, a nema nacina da ga maknem...figures.
http://wowreplays.com/Replay/8321-BladeRy-Mountain-Range

Edit #2:

Potvrdjeno je...nagrada za 12m dijamanata je............ 10 kamuflaza. Ono sta su rekli da je placeholder i da ce to ekipa dobit radi zajeba, ispala je glavna nagrada. 10 kamuflaza... Pa od svih nagrada su moglis vima dat 3 dana premiuma, il 5m love il whatever da ekipa ima osjecaj da je grindala za nesto, a ne skin sta stavi na brod i za 10-15minuta ga izgubi kao da ga nikad nije ni imala. Govnarski do kraja.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 02.06.2016. u 23:10.
Staro 03.06.2016., 10:12   #2678
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
@Thor, nasao sam ga, barem mislim. I zaboravio se logirat kad sam uploadao replay, a nema nacina da ga maknem...figures.
http://wowreplays.com/Replay/8321-BladeRy-Mountain-Range
Ovo nisu istine koliko vatre loži taj Zao. Strava. Malo previše broadside vožnje ako se mene pita, ali nitko nije skoro pucao po tebi pa imaš izgovor. A ono maltretiranje Izuma je bilo odlično za gledat. Lik je praktički stajao na mjestu.

Staro 03.06.2016., 10:21   #2679
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Ovo nisu istine koliko vatre loži taj Zao. Strava. Malo previše broadside vožnje ako se mene pita, ali nitko nije skoro pucao po tebi pa imaš izgovor. A ono maltretiranje Izuma je bilo odlično za gledat. Lik je praktički stajao na mjestu.
Zao je flejmer ultimate. Pogotovo opasnost za BBove. Treba ga što prije citadelirat. Ali naravno, opet se vraćamo na staru priču. Bitno je ko upravlja brodom. Ja s Atagom (što je low tier Zao, po meni) pržim ko životinja BBove..u biti BB skoro više pa i ne igram. Jednostavno iznad t7 BB koliko god dmga bio sposoban napraviti - prže ga svi ko blesavi..glavna je meta...Nemrem nabrojat koliko smo Tirpitza, Karolini pa i Yamata spalili u roku keks. Jednostavno kad ih vidiš rokaš konstantno po njima s HE pa makar crko. U t7 Schors je idealan za to sa svojim odličnim HE i rate of fire prži ko majmun...
Staro 03.06.2016., 10:39   #2680
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Sad znaš zašto ja imam Basics of Survivability & DCM II na svim BB-ima, plus po mogućnosti zastavicu za vatru itd. BB je jedino jak ako ekipa ide s tobom da tenkiraš štetu. Vatra ti je problem jedino ako imaš dvije, jednu ni ne gasim više. Može se, samo treba znat što i kako. S druge strane, alternativa je složit BB kao max concealment - 12 km detection na Iowi ili NC-u radi nered drugim cruiserima.

Blade, stavi neku kamuflažu. Vozit goli Senjo ovako...

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.06.2016., 10:43   #2681
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Sad znaš zašto ja imam Basics of Survivability & DCM II na svim BB-ima, plus po mogućnosti zastavicu za vatru itd. BB je jedino jak ako ekipa ide s tobom da tenkiraš štetu. Vatra ti je problem jedino ako imaš dvije, jednu ni ne gasim više. Može se, samo treba znat što i kako. S druge strane, alternativa je složit BB kao max concealment - 12 km detection na Iowi ili NC-u radi nered drugim cruiserima.

Blade, stavi neku kamuflažu. Vozit goli Senjo ovako...
Sve je to lijepo ali kad te često ne prate kad si u BBu. I onda recimo samo ja skurim 3 vatre nekom Tirpitzu a di su tek ostali, kad ga pinpointamo. Može gasit do sutra. E nemože. A spor je (mislim generalno, BBovi), reload spor, nije okretan. Jedina mu prednost dmg koji mu naoružanje radi.
Staro 03.06.2016., 10:49   #2682
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ima trikova ali može se. I zato opet ponavljam - najbolja divizija je CV/BB sa CA ili DD - jer se međusobno pokrivate i možete vodit push.

Staro 03.06.2016., 11:02   #2683
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@Thor

Broadsidao sam jer nisam bio u opasnosti, da je bila paljba na mene, onda je druga stvar, ovako dok nisam primarna meta, iskoristavam sve topove dok mogu. Nije da radi toga ne najebam ko zuti (pun intended) ponekad, al glavno se zabavit.

Izumo je stajao na mjestu jer je brod takav, ako da broad gotov je, nemoze anglat i vozit ko drugi i pucat, pa kad sam vidio da on stoji, zasto da ja idem naprijed Mogu i ja stat i pucat.

DM moze radi brzine pucanja stavit nos prema neprijateljima i pucat svako par sec i efektivno izbacit vise shellova od mene sa svim topovima, ovdje 6 shelova svako 13 sec nije nesto osim ako ne lovis DDa pa bas moras ic na nos jer je broad magnet za torpeda.

Glede kamuflaze, imam skin na brodu, a kamuflaza ga upropasti, sad moram stavljat no camo mod za sve brodove al onda i Atago izgubi svoj skin, pa me zivcira

Za vatre, imam zastavice za koji extra %, a znalo je bit i po 150 hitova i 2-3 vatre cijelu rundu, a nekad i po 25. Cisti RNG. Al poslije Zaoa prec na Atago i drugu putanju shelova je uzas

Jucer jedna od zadnjih borbi na Okinawi, kolega Zao i ja uzeli zadatak da ubijemo 2 Yamata na drugoj strani, i plovimo u formaciji, spalimo Iowu, ode NC, jedan Yama na 10% hpa se sakrio iza otoka i drsce od straha, drugi Yama + moskva + Balti vs 2 Zaoa i mi dobijamo. I dobili smo prijave od budale sta je prva poginila jer plovimo kraj naseg spawna kad su yama und jaranen na 15km i idu na nas...noob Zaos, uninstall.... noob napravio 175k dmga i nas 2 zaoa bili carry cijele runde... i report. Koji je kreten izmislio taj karma sistem, dabogda mu djeca izgledala ko karamarko.

Za ARP misije, jos 650k dmga za misiju 3 i onda 3k hitsa za kraj, onda jos farmat premium za dignit kapetana dok ne istekne i pauza od WoWsa

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 03.06.2016. u 11:13.
Staro 03.06.2016., 11:21   #2684
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Jao pa ti imaš sve japance u luci. Hahaha, jebeno. Jesi li što plovio s Yamatom. Koja su iskustva?

Citiraj:
I zato opet ponavljam - najbolja divizija je
Da to je ok za one koji mogu, stignu ili žele igrati diviziju. Solo BB drajveri su osuđeni na random debilčeke.
Staro 03.06.2016., 11:43   #2685
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Yup, isao sam na IJN granu. DDi mi idu na zivce sa gameplayem, hocu se napucavat a ne cloak srat torpeda. A carrieri se ne napucavaju nikako, tako da ih nisam ni grindao.

Glede Yamata, nakon nerfa APa i overpena svega i svacega, igranje T10 BBova je teska lutrija. Dovoljno mi se vrte streamovi na drugom monitoru dok nesto radim da cujem kako bjesne jer bas kad ti treba hit, on pogodi 8 shelova i napravi 4k dmga...i sad nemoj popizdit. Taj min-max sistem je sad toliko izrazen da u 1v1 borbi cruiser ima vece shanse za pobjedu.
Jucer sam toliko jednu montanu izivcirao da me sa 10km na nos nemoze pogodit, vrtim lijevo-desno-uspori, ubrzaj i palim ga non stop, da ga nije dovrsio neki nas BB, bio bi torpedo #driveby. Naravno nekad te i pogode pa ti pometu a nekad ne naprave nista dmga.
Yama je u garazi ko ukras dok se nesto ne promjeni

Staro 03.06.2016., 14:51   #2686
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ranked počinje za koji dan. Koje brodove ćete ploviti? Ja ću Schorsa, Bljesku i Mahana (grind za Bensona).
Staro 03.06.2016., 15:07   #2687
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Nemam pojma da li ću igrati jer mi na T7 brodovi baš nisu napeti. Bljeskalicu, Mexico ili Molotov najvjerojatnije, ako će funkcionirati
Staro 03.06.2016., 15:17   #2688
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Koja runda...ajme. Kako netko dodje do midwaya i ovako igra...
Imat 3 yamata i +1 dd vise od nas i izgubit....

http://wowreplays.com/Replay/8385

I jel ono midway bacio 2 auto dropa torpeda na mene, jer da me netko ubije ne razumjem kako je u T10 sa carrierom uspio tako lose odigrat...

Staro 03.06.2016., 16:05   #2689
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Blade, kad to stigneš igrat? Jel si ti na faxu pa to između učenja za ispite ili? Malo sam zavidan hehehe
Staro 03.06.2016., 16:20   #2690
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Vjeruj mi, T10 i T9 je pun kriminalno loših CVa. Što se tiče Ranked - Indiana i opet Indiana. Uz Arp Myoko jedine T7 koje imam. Indiana je brutalna u pravim rukama i ima radar.

Tko ima Pljesku to je D DD za uzet u novu sezonu. Saipan isto radi drukčijeg meta gamea.

Od BBa definitivno Colorado.

Sent using Tapatalk.

Staro 03.06.2016., 17:43   #2691
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Nisam mogao da ne potrazim lika da mu vidim statse... ovo neznam zasto je uopce u T10...i kako je uopce dosao tamo.

https://warships.today/player/530139462/eu/JackDsieben

@Tvrdi
Igram kad uhvatim vremena i dok me ne zovu radit

Staro 04.06.2016., 08:44   #2692
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Jutarnja misija. Mi imamo Yamata oni t8 BBove. Imamo i Zao imamo i Shimu...ja u Roonu roknuo 2cu i skinuo 70% HPa Carolini....ali nije dosta jel imam team debila. I sad izgubimo i ode 100% XP vikend bonus a s onom 100% XP zastavicom skupio bi skoro 10 somova XPa...ovako niti 4 soma...Što reći i koju poruku poslati? hehe
Staro 04.06.2016., 10:36   #2693
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

20 partija pod pojasom sa Indianom. Obožavam brod. Ne znam dal je sreća ili namjerno, ali u tih 20 partija sam samo 2 puta vidio T8 i T9. Sve ostale partije top tier. Dosta njih i u diviziji.

Jučer navečer igrali Roy i ja, on Pensa ja Indinana. Redovito prvi na timu i kad se gubilo. Kome god je legla Pensa toplo preporučam Indianu jer je brod odličan. Na nos tenkira skoro kao NO a topovi deru sve u 16. Ono što je najsmješnije je da sam najviše puta bio potopljen od proklete Atlante koja mi se približila previše i DPSom / HE granatama mi pojela HP.

Moram složit filmić kako sam jučer pwnao jednog Kamikazu s Indinanom. Prvo radar a onda slalom među torpedima (torpdobeat!).

@ Tvrdi: što se tiče loših timova. Jučer sa Shokakuom završio u T10 partiji. Na drugoj strani Roon, 2 x Hindi, Iowa, Montana i Lexington... jedno gore od drugoga za napasti sa CV-om jer su svi ploveće AA tvrđave. Izgubili partiju na sitne bodove ali unatoč tome sam s CV-om bio prvi u timu. Najslađe (najslanije) suze bile su od Montane koja je jurila prema našem capu. Uspio grupirat avione i prvo mu malo smekšat AA sa obje grupe. Nakon toga su ga moji spustili na nekih 20-30% i tu sam uletio s torpedašima za napad - poskinuo mi je 3 prije nego su izbacili teret i ostale na izlasku ali sam ga potopio. Odmah u chatu "prokleta PL kurwa" i slične gluposti.

Staro 04.06.2016., 11:23   #2694
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Meni je jucer opet zaredala serija poraza. Jedan dan ide, jedan nikako. Dobijemo MM za anale povjesti.

Ekipa se odma bacila u depresiju....a kako i nece kad vide sta je sa druge strane. Al pametnom igrom i izbjegavanjem sukoba sa Yamama smo dobili.

Kako ti ekipa zna dignit tlak, jucer mi je win rate bio 30%, al WTR 1450. Average dmg preko 99k, cak sam i na porazima zaradjivao...al sam poludio. Win rate sa Zao mi je katastrofa..

Staro 04.06.2016., 11:36   #2695
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Yup. Koliko god je T10 zabavan zna bit i kriminalno loš radi MM-a kad te neće. Zato i toliko uživam s Indianom na T7 jer svo znanje s T10 tamo zlata vrijedi. Pogotovo s tim brodom. Da ne velim kako farma lovu samo tako - potopim 4 broda, izgubimo i potonem (oko 70k dmg) i 550 soma srebra, od toga preko 450 čista zarada.

Jedino što moram spomenuti da nije toliko okretan kao Pensa iako se tako čini na papiru. 2s dulji rudder shift ipak ima razliku u tome koliko možeš izbjegavat stvari.

A ovo s 3xYama divizijama još nisam vidio jednu partiju gdje takva divizija dobiva. Jer cijela flota ide na suprotnu stranu od njih i tamo se bori s ostatkom. Yama s drugim tipovima brodova - e to već da.

Staro 04.06.2016., 11:47   #2696
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Jučer navečer igrali Roy i ja, on Pensa ja Indinana.
Ma da sada....a di sam ja, moram tamo valjati Krakene kako bi Vam spasio guzu i sad me i ne spomenes :P dobro dobro
Staro 04.06.2016., 11:49   #2697
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Ma da sada....a di sam ja, moram tamo valjati Krakene kako bi Vam spasio guzu i sad me i ne spomenes :P dobro dobro
S obzirom koliko si ti posla odradio u toj partiji nas kao da nije ni bilo. Tako da tu ne računam.

Definitivno za stavit na stranicu sa replay-ima ako si spremio.

Staro 04.06.2016., 11:57   #2698
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ipak ne razumjem ove statse, wtf radim krivo sa Zao. Imam above average dmg, kill ratio i survivability. Al WTR pada li pada.

Koliko sam shvatio, najvise se farma WTR sa manjim brodovima, tj, dok sam igrao sa Atago WTR je isao gore ludjacki. Sjedni u T10 i odjednom je druga prica. Ako sam ja toliko los sa Zao, sta drugi onda rade jebemu?

Zao overall WR je 53% (tu nemam srece), average dmg je 73k a ja imam 93k, average xp 1800 a ja imam 1980, average ship kills 1.0 a ja imam 1.2, survivability je overall 54% ja na 64%, average WTR sa Zao je 1022 a ja sam na 1221 (hence sta pada).

Gledam tebi sa DMom, imas above average sve statse i 1200 WTR, sa baltijem isto tako i 1360 WTR, tier 7 Pensa i Indy 1480 i 1320. Ispada da sta igras visi tier manje WTRa dobijas iako si debelo above average od prosjeka.
Samo za usporedbu, sa Atago mi je overall WTR 1709, a u zadnjih 7 dana je samo 1600 (nisam je puno igrao).

Zakljucak, T10 brodovi (namely Zao) su ubojice drugih brodova i vlastitih statsa (u losem smislu).

Staro 04.06.2016., 12:11   #2699
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Negdje sam pročitao da T10 brodovi dobivaju više XP-a što više T10 brodova kokneš. To možda vrijedi i za ostale ali nisam siguran, u svakom slučaju potapanje T10 broda vrijedi više od T9 iste klase. Dal to isto utječe na WTR nisam siguran... Iskreno nisam se nikad ni informirao kako se definira WTR i što je glavni faktor na to bodovanje.

Što se tiče mojih DM statova bili su u rangu sa Balmerom. Do jedne večeri kad sam pod gasom odlučio igrati do 4 ujutro, em ja nisam svoj em kriplijada u timu samnom - sa 60% WR sam se spustio na 47%. Sad sam na konstantnih 53% ali daleko je to od Balmera i uživancije koju sam imao s tim brodom. Od Balmera nitko ne očekuje puno pa te ne fokusiraju. Za DM se zna što može i ako te vide prva si meta drugih. Da ne velim kako imaš lošiji concealment od Balmera i manje si okretan. I ne mogu se oteti dojmu kako DM iako na papiru ima bolji u stvarnosti ima lošiji oklop od Balmera koji je po meni najbolje oklopljeni CA u igri, pogotovo kod Amera. DM prima citadelu kroz onaj hangar na krmi samo tako - najviše od 16" plunging fire.

Ako te brine WR sa Zao, a sudeći prema dmg koji radiš (podosta viši od mojeg sa DM) - pitanje je dal se fokusiraš na štetu ili sve pomalo? Recimo meni je fokus na cap baza prvo i support DD-a u capu. Yes, zna bit riskantno ali više se isplati nego pržit BB jer to dobiva partije. Rješavanje njihovih DD-a ili ih barem držat na lancu jer znaju da imaš radar pa ne prilaze kad te vide u kojem si području isto puno toga pridonosi partiji. DD & capanje = win. Tako da i sa CV-om i sa CA igram u tom vidu.

Staro 04.06.2016., 12:27   #2700
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
TIL da ljudi vode računa o win postotcima
Lun je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas