|
![]() |
#2671 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Podrzavam HC, ali nije uvjet, preživit ću i na SC-u. Idealna bi bila kombinacija SC + 30% kill da me na drugim serverima ne gledaju čudno dok bodem nožem leš koji se već usmrdio, pa moram objašnjavat da je to posljedica igranja na SC-u gdje moram ispucat dva šanžera u glavu, detonirat 4 paketa c4 i povrh svega toga pristupit s najvećim oprezom jer nisam siguran da je ovaj mrtav. Al nema veze, amo igrat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kako jeben post hh btw, kad kupim serial, i na mene možete zaračunat da platim server,ako ne bude previše, jer još za key štedim ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2673 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da bi se mogao spojiti sa nekim rcon toolom i nesto raditi na serveru trebas imati password (to imas), ip adresu (to imas) i administratorski port (to nemas), znaci nemozes nista.. uglavnom taj port nije port za igranje...on je dobio od supporta mail sa tim podacima, tako da ces trebati jos to...ali nemoj pisati okolo ni na forum...nego rjesi sa nekim od povjerenja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2674 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa napisao sam da sa ovim ne mogu baš ništa,jer nemam ni ip,ni port,ni login,zar nisam? ![]() Vjerojatno ću dobiti sve podatke do sutra ujutro,pa ćemo poraditi na passu za server i ostalome.
![]() |
![]() |
#2677 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Naravno samo za zapisnik kao i kolega gore podržavam i navijam max za hc server iako ako većina želi sc podnijet ću......
![]() |
#2678 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann Trenutno stanje: 1. Kod i3D.net, svatko bi morao dati 14€, točnije 100,80kn. 2. Kod Multiplay.co.uk, svatko bi morao dati 58kn, uz to dobijemo i free Mumble server (nešta tipa TS, koristimo mi iz klana i odličan je). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2679 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2680 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2681 |
Guest
|
ljudi di cemo igrat veceras? vidim PCE pun indijanaca... |
![]() |
![]() |
#2683 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2684 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemam nikakav req :/ , baš gledam... Ništa čudno sa obzirom da se radi o EA Offline ![]() Koji je tvoj nick na kraju da ja tebe probam dodati? Imam 4 lika u friends listi ![]() ![]() ![]() EDIT: Evo jedan req. Da ti nisi ovaj Pygm4li0n ili kak već ? ![]()
![]() |
#2686 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
-->
a da se jednostavno prosiri zmajev server na 24 slota ? naravno damo zmaju pare za to
i zakaj mi na staticomaticu ne otvara signature ? vidim vase signature al nemogu svoj staviti, kada stavim kod nista mi ne prikazuje tu je kod od siga ----> ![]() ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
Registered User
|
Imaju nekih problema, piše ti u crvenome: "Signatures will start updating themselves again very soon. Sorry about the delays, and thank you for your patience." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 |
Guest
|
majke ti koja kolicina imbecila na apsolutno svim serverima, cesto se pitam jel oni znaju uopce na koju stranu napadaju. cesce vidim neprijatelja nego svoje pa sam zaboravio za koga igram, onako dodjem rusu i dam mu medpack umjesto da ga zakoljem nozem. lik me pogleda i sprasi mi rafal ![]() definitivno trebamo svoj server. rush mod ne trpi ako imas pola tima sa specijalnim potrebama... |
![]() |
![]() |
#2689 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://www.hcl.hr/vijesti-dice-nece-...e-4046-27.html Tako treba, DLC mora biti free, a ne da se za to plača |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Niti jedan team u kojem sam bio večeras nije znao tko mu glavu nosi. Da ne pričam koliko je teamkillova bilo na bug-ovom serveru... ![]() Na PCE sam uspio uć samo jednom i dugo dominirali, i onda me izbacilo na desktop i više se nisam mogao spojit, sve 16/16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo, i ja krenuo igrat sa malim zakašnjenjem, ali samo SP. Zasad je prilično dobro, igra radi ko beba sa max postavkama (čak i V-Sync on), međutim grafika nije baš tako dobra kao što su neki tvrdili (neki rekoše da izgleda bolje nego Crysis što ni približno nije istina), ali to je manje bitno. Gameplay je na prvom mjestu a to se zasad čini A1. Ali prosudit ću kad ju završim. A glede MP, ako se odlučim zaigrat kupio bih negdje jeftiniji key pa samo downloadao client ako se može, vidim da je ovdje ekipa kupovala sa raznih mjesta i po 170 kn. Ne da mi se baš ispljunut 350 ćn u Algoritmu, a ionako je rasprodano. Gdje je najbolje i najsigunije nabavit key (inače zazirem od interent kupovine bilo čega pa nisam baš uber iskusan po tom pitanju te nisam ni upoznat sa takvim siteovima)? PS: Yahtzee je u pravu glede prašine. Previše je prokletog dima i prašine u igri nakon svake eksplozije ![]()
![]() |
#2694 |
Registered User
|
Znaći za one koji nisu pratili. Skupljamo ljude koji su voljni uplatiti <60kn za server (tri mjeseca). Sa time dobivate: - Rezervirani 24/7 slot na serveru - Admin prava - Pristup Mumbleu pa da možemo razgovarati i klati - Spomenik Za sada koji su za: 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann |
![]() |
![]() |
![]() |
#2696 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ima li još netko problema sa tim Bug-ovi(ti)m serverom? Meni se obavezno svaki put nakon 20-ak sekundi igranja zblesira igra, i javi mi onaj lost connection to EA. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja sam probao pitati support od hostinga, za logove od servera, restart i sl. koji se mogu slucajno dogoditi i takve stvari, kazu da je to zbog igre i bugova i da DICE neda da se mogu logovi gledat.. uglavnom ako dignete Mumble onda bu bilo koji squad mogo pricati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2698 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Za sada koji su za: 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann 10. Hrvoje 11.PointDexter - isto kao constantine i cyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
evo jos dvojica trojica i to je to,mozemo uzet odma Predlazem da se novci uplate na racun nekoga ko je sposoban to kupit odma i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
Registered User
|
Good, good, sve više i više nas je. ![]() 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann 10. Hrvoje 11.PointDexter - isto kao constantine i cyc Trenutno stanje: 1. Kod i3D.net, svatko bi morao dati 11€, točnije 82,60kn. 2. Kod Multiplay.co.uk, svatko bi morao dati 47kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|