|
![]() |
#2671 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ja ludim vec 2 dana...stalno me zovu tube noob i hacker...a ono gamad kemperska ,dvoje troje ih se zakempa i sad fala qurcu da cu ih sa tube-om kresnut i onda sam noob...pa neki dan sam bio i hacker,jer sam napravio isto sto i drugi rade,zakempo se i rafal na vrata,a jedan za drugim prolaze na ista vrata...preludo...da se nemoram hvalit svojim hackerskim skillom,lvl mi je 37 tek ![]() ![]() ps. kill death ratio mi je jos bolji... duplo vise ginem nego sta ubijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2672 |
Banned
Datum registracije: Apr 2010
|
Na gamesplanetu je igra 30 funti (dobiva se download i product key) Ako ju kupim tu jel je mogu aktivirat na steamu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2673 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Mislim da ne možeš,mislim da mora biti steam product key kada kupuješ da bi mogao igru aktivirati/skinuti putem Steam-a.Ne znam zbilja,znam da je tako za BFBC2. ![]()
![]() |
![]() |
#2677 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
ima i ovdje, keyevi su 180 kn na ruskom, al to se lako prepravi na engleski http://www.eplati.com/?page_id=64
![]() |
#2679 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2680 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2682 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2683 |
Bazinga
|
Ista procedura kada kupuješ preko Xfire-a, uplatiš, oni ti pošalju na mail linkove i key (svaki link možeš skinut 6 puta, a ukoliko potreba traži dodatno, moraš im poslat broj narudžbe da bi ti omogućili dodatni download.), skineš, raspakiraš i instaliraš. Raspakirane fajlove lijepo spržiš i dođe ti isto ko da imaš originalni box.(samo što nije ![]()
![]() |
#2684 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
Bazinga
|
Nije istina. Prije ![]() Imaš u ovoj temi samo malo potraži, a ako si ljen pitaj kolegu Gabre-a, on je kupil ruski key.
![]() |
#2686 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Mozete key kupiti na bilokojoj stranici pa aktivirati putem steama i igrati... jeftinije je u svakom slucaju, ja sam uzeo preko enabave nekih 10-15 dana nakon izlaska i platio 290kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2687 |
|
![]() |
#2688 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Neka obara, 24 miljuna ljudi su ti 8-9-12 godišnjaci, i ispod, kojima je to vrhunac svih igara...meni igra nije sjela i gotovo, da ima server i mod support, da se maknu sve te gluposti, i da ima lean bila bi druga priča...nije meni fora se ubijat s air strikeovima etc, pa kad mi se neki pacijenat nađe i hvali sa scorom, tamo 50-70 ili koliko killova, a od toga 80% mu helić, ili šta ja znam tko napravio -.- (to je sad gameplay mišljenje bilo, ne tehničko) Nekome dobra nekome nije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
A gle, svakome nešto odgovara... Ista situacija je bila i kod prelaska sa CoD2 na CoD4. Oni kojima je odgovarala igra u kojoj netreba skilla i modern warfare su išli na CoD4, a svi ostali su bili na CoD2. Tako da, ako ti ne odgovara nemoj igrat. Meni je recimo igra sasvim ok za malo napucavanja, ali za ništa ozbiljno. Sve nakon CoD2 je za random napucavanje i zajebanciju, to je i tak jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 |
|
![]() |
#2692 |
Bazinga
|
Igru igraju ljudi razne životne dobi, samo iz različih "ciljeva" (neki da bi se u školi, parku, birtiji k*rčili sa skorom i kolko su njukova imali, a neki da bi se opustili i zabavili). Samo što u velkom broju slučajeva ova prva grupa pokvari igru drugoj grupi. A što se tiče ovog server supporta, to je sve prožvakano i ispljuvano u nekoliko stotina navrata, tako da bi bilo već i vrijeme da se pomirimo s time. Ja osobno s jedne strane žalim što sam ju kupio iz razloga što je nakon patcha .175 postala praktički neigriva (to sam već objasnio). A do onda nisam nijednom požalio jer se sve dalo pretrpit (lagy host, cheateri i sl.) Pošto je se nemogu riješit ![]()
![]() |
#2693 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2695 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Možeš staviti link, DeadMan? Može i na PM da ne radimo daljnji off topic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2697 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
event je open, svi mogu slati pozivnice, evo link: Facebook Event: Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Free Weekend (btw. jos se nitko nije odazvao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|