|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Bio na novoj lokacija, bolja mi je nego stara, veći prostor, veći servis i sve. Ja jako zadovoljan s njima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
i ja i ja
Citiraj:
NEgo, ostavio stvar na sevisu a stvar onda isporučena servisu Microline. Jel zna netko kako ovaj servis funkcionira i kako ste bili zadovoljni? Naime radi se o komponenti koja je koštala nekoliko tisućica pa me muči što će biti ako ne mogu popraviti što je gotovo sigurno? poz
![]() |
![]() |
#247 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
planiram kod njih uzet skoro cijeli komp narudžbom preko neta,valjda sve bude dobro proslo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
eto frend neki dan imao lose iskustvo u ADM-u. Ploca riknula nakon godinu i pol (garancija 2 god) i posto nemaju zamjensku (niti slicnu) frajer mu poceo prodavati spike o "amortizaciji" i da za plocu, karikiram 1200 kn, moze dobiti 800. I kad je frend pitao, na jedvite jade mu je ponudio da uzme nesto iz ducana u toj vrijednosti sa racuna. Pa kad sam cuo opet to s amortizacijom, po***dio sam, pa tamo bi mu svasta rekao. Ma necu vise u ADM tako brzo (nije da sam previse kupovao, ali sam isao dosta puta), a bome necu niti preporuciti ducan za kupovinu. Na kraju krajeva, frend nije niti tako zalostan, uzeo je drugu plocu (drugi socket) i nesto nadoplatio, ali stvar je principa i te hebene "Amortizacije". Cisti lopovluk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Adm :(
Uglavnom su svi puni riječi hvale, pa reko da odem i ja do njih. Namjeravao sam kupiti Corsair CX400, ujutro poslao mailom upit o raspoloživosti i dobio ovaj odgovor: <table class="cf gJ" cellpadding="0"><tbody><tr><td class="gF gK"><table class="cf ix" cellpadding="0"><tbody><tr><td>Danko@ADM za mene </td></tr></tbody></table></td><td class="gH">pokaži detalje 12:13 (Prije 6 h) </td><td class="gH"> </td></tr></tbody></table>Poštovani Imamo ih dovoljno, i danas dolazi još Nakon što sam prošao Heinzelovu i isfrustriran krenuo prema Jordanovcu, čekao 5-10min dok su 2 mamlaza ispred mene odlučila što žele u konfama, pa ne prođe kartica, pa ovo, pa ono, dođem napokon na red. ja: dobar dan prodavač: dobar dan ja: molim vas corsaira cx400 i termalnu pastu. p: nemamo, zeznuli nas. ja:kako zeznuli, pa poslao sam mail i rekli ste da imate i da će još doć... nisam čuo nikakvu ispriku, samo da nemaju. tu sam već kipio i izletio van sa kratkim doviđenja. da sumiramo: kratka i jasna informacija da imaju na lageru dovoljno komada i da će još doć, ja dođem, zeznuli ih... Svaka čast ADM, izgubili ste me kao kupca prije nego sam to i postao.
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Možda su ih prodali u međuvremenu jer ih vjerovatno ekipa uzima masovno za u konfe Ja sam danas zvao ujutro za TX650W rekli su da ima, došao kupio i to je to. Usluga ok jedino je veselo sa parkingom, ili one dvije uličice iza ili ispred samog dućana pod 4 žmige |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
i da, fakat je parking banana, ja stao u sporednu, nekak se ugurao kraj rizola i sva 4. ![]() EDIT: dobio mail da će mi dostavit PSU (valjda besplatno). ![]() Nije loš način za iskupit se, keep up the good work.
![]() |
![]() |
#255 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Može li mi itko reći koliko otprilike sada treba autom od Linksa do "novog" ADM-a Netreba u minutu procjena, već otprilike, dali treba 3 dana jahanja ili su sad te 2 trgovine bliže?
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Uglavnom, parkinga ima u neposrednoj blizini i naplaćuje se (2. zona). Postoji mogućnost parkiranja na nogostupu ili u onoj pokrajnjoj ulici, ali ne znam kako stanari i ZGparking gledaju na to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni su relativno ok. Kupio novu konfiguraciju i lijepo mi odgovorili na upite. Jedino što su mi dali krivo kučište. ![]() Mislim, isti proizvođač i cijena- ali drugačije izgleda. Nije neka greška, pošto mi izgled ionako nije bio bitan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
posto sam dobio mail o tome kako je narudžba poslana oveseasom danas oko 7 navecer,jel bi ja to mogao očekivat sutra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Banned
|
Danas sam bio u ADM-u kupit monitor,zvao ih par puta da provjerim dostupnost,ispalo je da nemaju 22 incni koji sam htio pa sam uzeo 23 incni ![]() Covjek je lijepo popricao samnom,rekao da ako bude dead piksela da pricekam da ih se pojavi preko 4 i da saljem na reklamaciju,nisam nista cekao,sve u svemu,izvrstan ducan(danas sam bio prvi put kod njih). Preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
hahaha da pricekas da ih se pojavi preko 4 ![]() moram i ja neki dan do adm-a, riknuo canon mp190. nadam se da ne zajebavaju oko pakiranja i slicnog jer u kutiji od printera drzim neke gluposti i ne da mi se vaditi ih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ne bas, ne pojavljuju se samo tako. ako imas kojeg, zapeo si s njima, vjerojatno ih nece jos krepati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Kolko za sada mene iskustvo služi najmanje dead pixela sam primjetio kod LG monitor (i ne nikog ne reklamiram). A i ionako kad kupujem monitor zamolim ili dadem 50kn prodavacu da zajedno pogledamo da ih nebi slučajno imao. Ono bolje 50kn u vjetar nego 4 bad pixela na ekranu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Banned
|
U admu sam pitao da ga pregledamo i odbili su me,sto mi je i logicno. Mislim da nikakvih 50 kn tu ne bi pomogli |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|