|
![]() |
#242 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#245 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa za očekivat je da nakon povećanja brzine ide povećanje paketa. bar je takva praksa bila do sada. A kada će to bit nitko sa sigurnošću ne može tvrdit makar mu ćaća bija direktor HT-a ![]()
#246 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
koliko se meni cini s prošlim povečanjima kad god su nešto povecavali islo je postupno samo upload ili download a ne komplet dl i ul ? Možda nakon par mj promjene i ul? |
![]() |
![]() |
#248 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
lil boyz jok jok atha is da man. ako kaze onda je tako i nema druge. |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a ja sam svoje reko a sad vi kritizirajte kolko hocete, ja sa sebe znam da sam u pravu a vi kak hocete |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
#252 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() on topic Ma gle ekipe, fakat mi je svejedno vjerovali ili ne. U par drugih tema ste pitali kada ce kakve T-Com akcije, dobili ste informaciju i sada whine-ate. Sacekajte deseti mjesec, ionako povecanje brzina nije od zivotne vaznosti.
![]() |
#257 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#258 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Imam ADSL1 router a povečati će mi na brzinu ADSL2. Privatni je i davno nije pod garancijom, a o pingovima da ne govorim. Ne downloadam previše i ne znači mi previše brzina. A kako browser ionako ne guta ništa brže na većoj brzini... Jedino mi je drago što Atha održava prisne odnose sa muškim dijelom T-com zaposlenika. Čujem da je lagano prešao i na Iskon i Metronet. Daleko se momak odmakao od Danaca, ponosnih potomaka vikinga i ostalih hrabrih moreplovaca.
![]() |
#259 |
Premium
|
Ako je istina ovo sto atha govori onda mi nije jasno kako nezna za upload?? ako vec daje neke informacije neka da sve a ne reci upload sutra ili prekosutra a vec je proslo skoro tjedan dana i nista lol...i meni se cini kao sto je vec neko rekao da upload ide gore 1.10.2010 |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Bilo bi sumljivo odmah nakon prve noći pitat montera i za upload ali evo do 1.10 ima pun kup vremana te češ bit obavješten na vrijeme kakav će upload bit. I tko si ti da sumljaš u athu sa samo 13 postova
#261 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
on je zlo
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() Imam prvo biti sumnjicav koliko god ocu sve dok nevidim sluzbenu potvrdu. ![]() btw cini mi se kako je i on sam rekao kako mu tih 16mbita sumnjivo. |
![]() |
![]() |
#266 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Atha hvala za trud, ako bude bude ako ne sta sad ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Full si me ubio sa gramatikom al dobro neka ti je Hrvatski mi nikad nije išao dobro dok se za čakavski ne može kazati isto. A sad da kažem da svaki put kad atha nešto navede se pojavljuje neki tipovi sa dva tri posta i sumljaju čovjeka koji još nikad nije pogriješio što se t-coma. I sad na kraju samo da kažem da "nevidim" razloga da tih 16mbita nije moguća brzina pošto sam osobno radio i na puno večim
#270 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Atha ima špagu nutra,imam i ja neku,podmažite torente,nauljite flešget,promjenite lagere na HDD-jima...oni sa Fljatom narafski... mig,miiig..... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|