|
![]() |
#241 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Eto...sad ima lijepo tjedan dana da razmisli da li se na PCE razgovara o pirateriji i pročita: http://forum.pcekspert.com/faq.php
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kakva bljuvotina od igre (molim admine da dodaju smajlija rigotinu pod "Više") ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ipak cu nekaj napisati da nebi ljudili mislili da je bilo piratizacije ovdje u postu. Igrica je teski šit ,realnost je na cistoj 0 ![]() ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 04.11.2007. u 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sta reci kad su svi vec rekli sve prije mene pa cu samo quote-ati postove koji prikazuju i moje dojmove ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 04.11.2007. u 07:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto, ja sam zadovoljan. Graficki jako lijepo, nije zahtjevna kao neke trenutne igre, samo me jedna stvar zivcira - mrdanje kamere u voznji. Nadam se da ce biti mogucnosti iskljucenja tog shita u cijeloj igri. Instalirajte High Stakes pa se zabavljajte. Ne moze se niti ocekivati od svakog iduceg nastavka da bude bolje ili isto kao i prije jer je to sve vec vidjeno. I jos pogotovo sto je vidjeno vec 8 puta ili koji je vec ovo nastavak, a na temu ProStreeta od Undergrounda. @Vejita Realnost? ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Rambus 3xtr1m
|
Ako će bit podrška za mrežnu igru kao u U2 onda nemam beda sa ovim nastavkom. U svakom slučaju je napredak od posljednja 2. Da tražim realnu vožnju vozio bi GT, ali meni je drago voziti i vidjeti lijepo sređene američke muscle cars makar se oni loše upravljali i igu ću sigurno proć. Nakon test drive što sam odvozio bit će mi veliki minus što svaki auto nema pojedinačno oblikovane kazaljke. EA ne bi izbacivao ovakve nastavke da ih ljudi ne kupuju, valjda ima uspjeha negdje i valjda za neku generaciju ljudi ovi nastavci su uspjeh. Očito kod nas se traži možda malo realniji pristup, ali to je možda u našoj sceni koja je malo više sklona igrama. Naša subkultura gejmanja je prešla na višu razinu i ne igramo više na easy, vidi se da je igra 10+ rating, dakle klinci koji tek počinju sa gejmanje vjerojatno vide to zahtjevnim i na njima se baziraju novi proizvodi koji EA izbaciju. Dakle "manje iskusni" gejmeri će vjerojatno cijeniti ovakav nastavak, koji je već 3 po redu sa "prelaganim" upravljanjem iako se svi assisti maknu. Npr. ja sam odrasato uz "Hacker" i imam sve brojeve do 100 ali ja sam se razvijao, ali hacker i ljudi koji su ga radili su ostali na istoj razini, dakle eminentno je da razvijemo naš ukus i specijaliziramo ga uz naše potrebe. Dok EA kao i hacker (koji mislim ni ne postoji više, šta ne?) je ostao na toj razini i za tu iskustvenu razinu i dobnu grupu vjerojatno radi igre. Ali pratite malo kako se nfs razvijao 2 pizode istoga tipa utrka. 2x je bio Hot pursuit, 2x je Underground zaredom i onda 2x arkadice zaredom carbon i mw i sada vjerojatno će bit 2x utrke zaredom. Ali U2 ostaje kralj LAN play-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ljudi ovo je demo mislim mene je najvise razocaralo sto auto ne mogu savit prepolovit itd.... u colinu su to lijepo rijesili ali stvarno igra ima cudnu fiziku u najmanju ruku ja na tipkovnici drzim tipku za lijevo ovaj vrag nece skrenut pa bila bi fora da hoce skrenut i da kad drzim previse dugo da ga on skrene previse pa da se pocne kotrljat... joooj taj NFS ajd jos mi je fora bio MW carbon odigrao radi ostalih nastavaka tako ce biti i sa ovim ako ne poludim i jednostavno ne odigram... sigurno cu pogledat cijelu igru jer me zanima.... ajde ljudi recite mi koja je dobra simulacija auta u zadnje vrijeme? dirt zeznuli nfs ako ovako ostane zeznuli ?! toca bila dobra nekad jakoo davno.... to sa simulacijama auto je stvarno najgora slika FPS-ovi napreduju naprijed bioshock ove god pa sad crysis RPG-ovi idu naprijed evo zadnji je witcher (makar ne igram taj zanr) RTS-ovi hmm starcraft 2 dolazi tiberium wars su zanimljivi ma ima dobrih RTS-ova.... a simulacije pate !!!! jos jedan zanr je jako zapostavljen a meni je krivo a to su avanture... rijetko koja izade a sad se svi furaju na sherlock homlesa tj poirota i eventualno neka replika monkey islanda.... di im je nestala kreativnost? mislim da ih je pojeo kapitalizam svi rade ziheraske naslove za malu djecu...... al dobro tako je kako je FPS-ovi me drze za sada.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
igra je weird lose kontrole sa nelogicnim krsenjem auta i stihom ko gran turismo sve u svemu ocekivo sam puno vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Apsurdno je govoriti o realnosti jer NFS je oduvijek arkadna voznja i to ga je i proslavilo. Mozda sam (i neki drugi koji su postali) ostao neshvacen pa da pojasnim. Meni je NFS bila jedna od najdrazih igra skroz do pocetka lutanja, odnosno izlaska porschea. Znaci od 1994 do 2000. Porsche mi se isto svidio ali ga nikad nisam smatrao "pravim NFS-om". Znalo se sto je NFS i sto on sadrzi, a sa high stakesom je imho bio na vrhuncu. Oni koji do tada nisu igrali NFS i bili fanovi serijala se pitaju o cemu mi to pricamo no NFS je tada bio takoder arkadna utrka no nesto sasvim drugo. Bilo je i tada boljih i losijih nastavaka no sve u duhu NFS sa nekim neponovljivim stazama i trenutcima... Zatim je dosao Underground za koji sam iz prve mislio ajde donosi nesto novo ali nakon igranja shvatio sam da to nije vise to...nastavilo se do carbona sa stancanjem NFS-a kao porta s konzole sa (pre)sarenom grafikom i imo glupostima tipa drift , drag i sl. i tog furanja na fast and furious. Sto se tice Pro streeta iz naslova se moglo vidjeti da ostaje na "ulici" i dosta mi je da vidim onu krunu i ideju igre "budi kralj ulice" da znam na cemu sam. Dakle, NFS je serijal presjecen na pola "kontroverznim" Porsche-om. Prvo je bilo razdoblje mastovitih i prekrasnih staza; hot pursuit, high stakes i klasicnih tipova utrka sa autima raznih kategorija; kupovanjem automobila i sredivanjem njihovih voznih osobina...drugo je razdoblje street racing kulture i vizualnog ukrasavanja auta, drifta i draga ... Eto mi (u pravilu) stariji znamo koiko su dobri bili stari naslovi i i imamo osjecaj da je sa novim konceptom iznavjeren duh orginalnog nfs i ove naslove uopce ne smatramo nfs-om. Najlakse je tu transformaciju objasniti na primjeru NBA. Zamislite da sljedeci NBA izade kao NBA street i igra se ulicna kosarka. Ubacili su nove tipove igre i to 1 na 1 te 2 na 2 na jedan kos, a izbacili klasicnu igru na 2 kosa ... Laik ce reci ok pa to je isto...slicno se igra samo sto vise nije u dvorani nego na cesti, te su makli jedan kos no nama ce uvijek faliti te dvorane i taj kos... ovo danas je nfs za nove generacije koje su ostale uskracene za orginal ali ak ih ovo zabavlja nek uzivaju... Kao sto i cijenjeni kolege vele ukusi su razliciti... nfs je posljednjih godina nasao svoje novo trziste i sretno mu bilo a ja bum potrazio neki drugi naslov, po mogucnosti bez driftanja. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
GT Legends GTR GTR2 rFactor + pun k modova Race Race07 nKar Pro Richard Burns Rally pa ono imas materijala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Odigrah 2-3 trke i vec mi je dosadila (kao i svaki drugi nfs). Najbolji mi je bio U2 pošto sam se ionak samo vozao po gradu, a da nije bilo murje.... ![]()
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Još nisam isprobao (gle grafu ![]() ali namjeravam uskoro inače te arkadne trkalice ako nisu barem po nekom zanimljivom prostoru (gradu, divljini) su mi užasno dosadne, ono 99 krugova gran turismo.. imho po meni najbolja/najzabavnija trkalica za pc/xbox/ps2 Flatout2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Eh super, sad barem znam unaprijed da ni ne nabavljam novi NFS, umjesto njega cu probat nac NFS:Porsche Unleashed i malo igrat jedini NFS koji je kod mene ostavio dobar dojam. A sto se tice nastavaka, ako budu radili novi nastavak NFS-a, jedina sansa za uspjeh na trzistu ima je promjenit temu igre, dosta vise sa tuningom auta i street racingom, trebali bi se u novom nastavku usmjerit na recimo cisto muscle aute, recimo nazvat novi nastavak NFS: Outworld pa napravit da se muscle auti voze po blatu i prasini, napravit neku hebenu grafiku i zabavit ljude necim novim. A jesam pustio mastu s lanca ![]()
![]() |
#259 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
nadam se da sama igra nebu ko ovaj demo! grafika ok ALI... upravljanje automobila i fizika ostavlja malo gorak okus,loše nekako mi se čini da je bilo lakše kontrolirat auto u prijašnjim nastavcima(iako mi MW i Carbon nisu bili baš najdraži)! govorim za upravljanje volanom! i kakva im je ono spika sa ograničenim N2O? vozim i vozim i proklizujem al se nitro ne puni! čini mi se (kao i skoro svima) da je pravi NFS zapeo na Porscheu! kak zgleda,nakraju bum nabavio Juiced2!
![]() |
#260 | |
Premium
|
Citiraj:
Zalis se na realnost a pitas zasto ti se ne puni nitro kad klizes po fradu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
hmmmmm vozio sam dosta NFSa starijih na PS one i nisu mi bili bas nesto..... toliko su mi bili losi da me frend morao 2 dana nagovarati da uopce probam NFSU ![]() e sad NFSU nije imao free ride sto mi je nedostajalo jako,,,, onda je NFSU2 imao sto je bilo cool pogotovo sto si se i u tome mogao utrkivati s drugim autima,,,,,, sve nakon ta dva totalni uzhas.... anyway nedavno sam skinuo i NFS Porche i ono strasno cak i nije toliko "arkadno" kao ovi novi nastavci i cak ima realniju stetu od ProStreeta a igra je prastara,,, __________________________________________________________________________ vidim komentara da je nekima NFSU2 bio odlican za LAN play...... ja sam pokusao par puta ali je upravljivost bila totalno drugacija od single play full neralno (cak i za arkadu) auto kao da se "klizao" cestom,,,,, imao jos tko takav "problem"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() da nesto kazem orginalni NFS a igrao sam sve nastavke NFS od pocetk kad sam bio pican u osnovnoj do sada... najbolji nastavci su bili do NFS porschea.... porsche je izrod na neku ruku od orginalne ideje igre.... onda par godina stanke i sad ovo... mislim samo me zanima koliko ce jos nastavaka izbacit na istu temu sa malim varijacijama.... e to je ono sto me smeta.... zasto neuvedu neke kante od carova i onda da moras sredit porsche gt da se moras trudit ko konj da namjestis da imas jedan auto kroz igru da skupljas za djelove itd... ma ima tu milion stvari... da da da znam reci ce te mi uveli su to... zamislite da mozete u NFS mjenjat gume na autu i sipt razlicita goriva sa raznim svojstvima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
hmm... prvo ne žalim se,nego sam napisao svoj dojam jer u usporedbi sa prijašnjim nastavcima vožnja i upravljanje je bilo "lakše" Arkada,ne? ![]() znači ne očekujem neku veliku realnost! a što se tiče N2O,to je ostala navika da ga se uvjek ima, pa mi je čudno! nekako mi se ne sviđa ograničena količina nitra,a pogotovo kad izlazim iz zavoja pa malo piknem a ono,potroši se cijela "doza"!može se malo i za kasnije ostaviti,ne?
![]() |
#265 |
Hurr durr
|
Ja sam upravo igrao kod frenda sve na full i vidim da fali ono kada očešeš ^^ zid da ti odpadne retrovizor itd... tako da jos ima neke 0.00001 sanse da ce biti nestandard NFS-a ali u to cisto sumljam.
![]() |
#266 |
Premium
|
hmmmmmm a sa si ti to radio pa ti nije otpao retrovizor,,,,,,, jucer kad sam igrao fino su retrovizori na sve strane letjeli i malo nesto s boka se kao "osteti" ali sve je to previse slabo i naravno da u full nece biti nista drugacije,,,,,,,sve ce biti isto,,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
NFS će mene, bez obzira na ove novije nastavke, uvijek asocirati na laku jurnjavu Ferrarijem otvorenim cestama i predivnim krajolicima. Onima koji nisu igrali stare nastavke, to je nešto poput onog malog brdovitog šumskog dijela iz Most Wanteda, sa drvećem između dvije ceste. Mada bilo je u MW još takvih dobrih otvorenih cesta (odličan mi je dio kada juriš zavojitom uzbrdicom i s lijeve strane se vrte ogromne vjetrenjače , a HDR stvara efekt sunca koje se otkriva kako izlaziš iz zavoja) gdje možeš razvući auto bez nitra i tih pizdarija za malu djecu.
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Na BMW-u nisam jos uspio nis drugo sa strane ostetiti, ali na GT-R jesam... Malo pomalo sam se sudarao ocekujuci totaled, ali samo su stakla pocela pucati i cijeli auto se "skrcio" - vrata su se svinula, sva stakla gotova, sve je visjelo... meni je izgledalo super, a jos mi je bolje bilo kad znam ne moram platiti popravak ![]() e a sto se tice grafike... i ja bi rado na full detaljima... prije par dana sam se tu zalio da mi trza jako i na skroz min detaljima, ali s clockom graficke (15-20% boost frekvencije jezgre i memorije) i RAM boosterom radi na 1024*768, 75Hz, high dmg, high car effect, medium car detail, ostalo sve off ![]() ali to ne trza na onoj speed stazi, na grip eventu trza ko ludo, ali nelogicno.... kad krenem trza, bacim pogled unatrag i vise ne trza... prodjem prvi zavoj "na slijepo" i pocne trzati pogled unatrag... pustim tipku "b" i gledam naprijed, vise ne trza... i tako se izmjenjuje svakih 10-20sec... a mislim ono - WTF?! na speed stazi mi trza najprije, kad svi auti krenu i odvoje se od mene, jos mi trza, probam se ja pomaknuti, pogled iza i naprijed, jos trza pa krenem ja normalno, prodjem prvi zavoj i dalje sve ide ko po loju... nakon toga mogu tu istu stazu odigrati beskonacno mnogo puta bez trzanja... mislim da je RAM kriv za to, a ne grafa... e da, kolko vam je maksimalan rezultat na speed stazi? ja sam nabio 1305km/h sve skupa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni Hot Pršut 2 nije bio loš, a dalje od undergrounda nisam ni probao, gadilo mi se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|