|
![]() |
#241 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
e ljudi ja imam cijel game ali neide konfka slaba inace vidio sam igru kod bratice i igra ide grafika ok rezolucija 1600x1440 sve na hight i da ako vas zanimaju slike igre znate gdje ih mozete naci ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Meni nije apsolutno NIŠTA trzalo na 1280x1024 na High, doslovno je letilo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Konačno se odlučio krenuti igrat igru...imam je cca 6 mjeseci...za sad super,trebalo mi je dugo da se naviknem nakon COD-a 4...ali sad je ok,igra za sad super.tek 3. misija,nizozemska...
![]() |
#248 |
Premium
|
igra je prepuna bugova...puške u zraku,protivnici koje ne možeš ubit (u nizozemskoj sam se popeo na vrh katedrale i gađao s nje sve živo,neki protivnici su "čekali" da bi postali "aktivni",iako sam ih ja gađao...nemoguće ih je ubit)
![]() |
#250 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#252 |
Premium
|
Tipično,politika se bazira na "staroj slavi",poznat slučaj i s filmovima...bitno je prodat,a prošli naslovi garantiraju prodaju novih,ma kakvi god bili...žalosno.No,igra je zabavna,ali se vidi da je rađena preko K...
![]() |
#254 |
Premium
|
![]() |
#255 | |
1oo1 NooB
|
ja imam orginal -->
![]() Citiraj:
![]() BTW zamisli koliko je mene raspizdila ------> ja imam orginal ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
ja imam orginal
![]() |
Ustvari na svakom nivou imaš "deathtraps" ilitiga zapinjanje na nekom mjestu samo ako imaš "sreče" da naletiš na to
![]() BTW zamisli koliko je mene raspizdila ------> ja imam orginal ![]() |
![]() |
#258 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Evo tek sam danas stavio sva tri patcha ali oni se poglavito odnose na MP i dedicated servere...... Jesi probao MP - ja još nisam. Citiraj:
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Mi kad se sastanemo na lanu, i ako nemamo dovoljno jake krampove da mogu potjerati CoD igra se MOH:AA. Jako zabavno (malo vise arkadno nego CoD), ali garantuje dobru zabavu. Onako fino za opustanje, bez previse taktiziranja i razmisljanja, pljuca u ruke i deri...
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Medal of Honor Airborne problem
Ovako jucer sam od frenda dobio doticnu igru, i pazite sada cim ubacim dvd u optiku komp se restarta bez upozorenja , i tako svaki put, cim se pokrene na bilo koji nacin autoplay komp se restarta i to samo kod te igre? dali je netko imo slican problem? koji je uzrok tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem je rijesen: Problem je ocitu o samoj igri ima 2 setupa ,prvu setup ona automatski pokrece i tamo nesto ne stima i komp se restarta,e sada ja sam to rijesio ubacivanjem dvda u opticku drzao shift da mi ne boota dvd autoplay otvorio explorerom i pokrenuo EA setup a ne onaj drugi zavrsio instalaciju i to je to. Eto u buducnosti ako ce nekom pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() evo, baš nabavio igru, dobar mi je cijeli MoH serijal, pa reko da i ovo isprobam. I sav nabrijan, dolazim u početni meni, a ono šok. Napravili su isto što i sa Pacific Assault, u potpunosti izostavili bilo kakav Antialiasing! U samoj igri je još kolko tolko ok, kad bude akcija ni ne primjeti se (pogotovo na 1440x900), ali meni i recimo oni briefing djelovi...katastrofa, baš sam razočaran. Grafika je ok inaće, sve štima, al taj prokleti AA je bilo tako teško implementirat ![]() Nije mi jasno zašto to rade. U pacific Assault me to isto najviše iritiralo, al si mislim možda su ispravili pogrešku, u igrici koja je izašla 2007., i sad kad se cijelo čudo vremena i novaca ulaže u što bolje i efikasnije metode AA i sličnih filtera, oni nisu u stanju ni bar 2x Box filter ubacit, bar malo bi izgladilo stvar. Čak ne tražim ni Edge Detect. Sad kad sam izbacio to iz sebe ![]() ![]() Ispričavam se na izljevu bijesa, al nervira me to. ![]() EDIT: Evo naišao na ovaj post na jednom forumu: Unreal Engine 3 doesn't support AA. It has nothing to do with being a so called "port," since neither are ports, it is due to the fact that the engine uses deferred rendering which doesn't support AA. Al to uopće nema smisla. UT3 izgleda odlično i bez AA, a uostalom u CCC se može forsirat AA u UT3, izašao je patch koji je to omogučio. Za Airborne ništa slično. Očito je cijela igra promašaj. Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 11.08.2008. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam je isto odigrao nedavno iako sam eđu prvima igrao demo ![]() Jednostavno neman ni vremena ni volje za počet igrat, pa eto tako 90% naslova ostane za ljeto. Pošto ne svršavam na grafiku, ne patim za AA i AF i čim već, meni je grafika ok, skokovi impresivni, a priča solidna. Živcira me konstatno "stvaranje" protivnika jer te kao u teoriji to tjera da ideš naprijed, a ne kampiraš, dok u stvarnosti te tjera da izvršavaš samoubilačke misije tipa kreneš sam na hrpu njemaca, jer ako ih čekaš možeš pucat do sutra ![]() Ok mi je ona nadogradnja oružja, al šta se akcije tiče i nisam zadovoljan. Oružja su neprecizna i "glupavo" se ponašaju, igra je skoro pa kopija svega već viđenog, a i kratka je za popitzdit. Ja san malo odužio igru jer mi je tlaka igrat iti uru dnevno, al da sam sjeo i odradio u kompletu sumnjam da bi potrošio više od 3,4 sata, jako kratko, kraće i od COD koji je uber kratak ![]() Al sve u svemu, ok stvar, za WWII zajebanciju ![]()
![]() |
#264 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pretjerano je to štancanje protivnika, jednostavno ih previše nadire, nije igra toliko teška, mada je jako neugodno kad dođe ona misija na željeznici kad moraš topovnjače uništit, snajpera puno (onaj odsjaj njegovog scopea su predobro napravili) a tek kad počnu dolazit oni sa MG42... nemoš se sakrit ![]()
![]() |
![]() |
#265 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() ma nije da ni ja patim od nekakvog uber AA i slično, al one kockice i neispeglani rubovi mi paraju oči. blesavo skroz. jedino u zadnja dva MoH-a sam to doživio, sve druge igre su ili imale u postavkama AA, ili si mogao forsiranjem iz postavki grafičke nariktat filtriranja. a kod MoH ni jedno od toga. a ono trzanje svako malo, glava me zaboli, fakat loše. fps varira od 15 do 60. nije da pljujem po igri (makar je možda zaslužila), zabavno ju je igrat, ideja je odlična, al završna obrada katastrofa, baš šteta. Pacific Assault je imao istih problema, i to sa trzanjem, kolko god jaki stroj imao, trzat će. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Igru sam upalio i odmah izašao po brzom postupku.... |
![]() |
![]() |
|
|