|
![]() |
#241 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ta kapelica je bila na tv-u neki dan (sveti nikola). neki slovenci su zvona nabavili. daj okini neki link na slike sa vecom rezom ako imas ![]() EDIT: za nepovjerovat kako su nasi otoci prekrasni, ostao sam bez daha. ono je zaista raj Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 23.07.2010. u 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Tko se vozi starom cestom, neka na pol puta navrati do Zdihova na janjetinu... ijao kaj je fino ![]() ja idem ovu nedjelju do crikve, a od 4.-8.8. u Sukošane (Zadar). Idem lovit brabonjke po gradskoj plaži, ili u Sv. Filip i Jakov na porciju kreme za sunčanje u centimetarskom sloju po moru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Cura bude pa mi se nejde do diska, sve u laganini..a vidim da ima dost toga za proć. A voda je za noge prati, vino se bu pilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja odoh u Tunis (Nabel) na 10 dana. ![]() OMV me šalje kao cijenjenog kupca svojih naftnih derivata. ![]() Hotel Kheops, 10 punih pansiona za dvije osobe, polazak 11.8. Milina!
![]() |
#250 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja bih bio zadovoljan da me Karlovačko pošalje na 7-dnevni boravak pod silosom iz kojeg tankaju pivo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Adrenaline junkie
|
I ja imam svakakvih želja, ali mislim da nije primjereno da ih pišem ovde. ![]()
![]() |
#252 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Adrenaline junkie
|
Jesu li to one poplave od prije par sedmica ili je ipak nešto nivijeg datuma?
![]() |
#254 |
PizzoZder
|
Od veceras u 20,00.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
PizzoZder
|
To je centar grada, a na terenima je bila katastrofa, sva govna isplivala. ![]() Pijavica prosla 20m od moje kuce, susjedu je staru veliku sljivu srushila, popucali mu tel.kablovi, kontejneri letjeli po zraku. Fala bogu ja neam stete. Jutros u Umagu 16c. Bura dere mushki. Nikad usred ljeta ovako. Ebeni El Nino. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Iznenadio bi se koliko ih ima takve bijesne aute, a nemaju ni za gorivo. Dok banke daju kredu na kredu sve je super i sve je za 5. U životu jedan dan živio bih kao kralj ![]() Svagdje pušiona od vremena, a u Slavoniji još uvijek sunčano...malo hladnije, ali okej. Potpisao bih cijele godine ovakvo vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
|
ma krivo sam napiso, zna se na sto sam mislio. ....osto mi amd u glavi ![]() sto se tice ove poplave samo mi skace po glavi pomisao koliko nas nasa divna drzava maltretira sa naknadama za slivne vode i takve gluposti, a onda kad se ovakvo nesto desi prave se da nista ne znaju i da nisu oni krivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
bitno je da od nas izmuzu pare, a dal ce ti poslje avlija zavrsit pod vodom njih to ne zanima ![]() no, da se vratimo na temu, sitno brojim. lagano pocinjem pjevat splite mooooj ![]() od pon sluzbeno na go ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Vrnul sam se s Vira, i mogu reći da je to odlićno mjesto za odmor i plaže su odlićne.... Prešel sam i Zadar pogledat malo i samo mogu reći MRAKKKKKK... Destinacija Vir-Zadar 10/10, ak nešto nema u Viru, u Zadru ima sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|