|
|||||||||||
|
|
#241 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eh instalirah i ja ovo cudo. Nazalost vuce se ko krepana, a cini mi se da guta jako puno rama? Na konfi iz siga, tj. gdje pise 'moj komp' imam svega 20-25FPS-ova na 1024x768, 2xAA, Medium, HDR off. isto je i kad ukljucim HDR te stavim na High, jednako steka. vidim mnogi su se zalili na optimiziranost, valjda izadje kakav patch da to sredi ![]() |
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ja vise fps imam sa 6600GT sa istim detaljima ko i kod tebe.zasto kada iskljucim igru niti jedan drugi program nece da se pokrene ili se komp rusi kada pokrenem mozillu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#244 | |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ljudi imam jedno pitanje! Jel radi ona na 4200titanium 128mb jer sam je sad instaliro i neče uć u nju! |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Premium
|
amd athlon 2800+ 1giga rama gforece 4200ti 128kb |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Minimum za TDU je 6600GT.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#251 |
|
Premium
|
tnx na odgovoru! |
|
|
|
|
|
#253 |
|
drug Mile
|
Nažalost, Atari se ponovno pokazao u svom tipičnom svjetlu. Iako su se kleli kako će patch ziher biti izdan u 5. mesecu, a prošli tjedan su rekli kako će ovaj tjedan objaviti točno i kada, situacija s odgađanjem se ponovila. Tako će prema zadnjim podacima patch izići sredinom lipnja. Koliko im je za vjerovat nakon toliko odgađanja i igre i patcha, procjenite sami.
|
|
|
|
#254 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
#255 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Jadno od Ataria! ***iga neoptimizirana! |
|
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Je suis Schumi
|
Ja ne razumijem kako na valja igra na 35 FPS, meni ide na toliko i nemam nikakvih problema, na 15 stvara probleme, ali kao da moraju sva sranja biti uključena
|
|
|
#264 | |
|
drug Mile
|
Citiraj:
Nažalost, iako je igra izdana čak 6 meseci nakon XBox verzije, čini se da je faktično samo portana na PC. Situacija je tim jadnija što su prije finalne verzije bila izvršena 2 beta testiranja (jedno zatvoreno i jedno otvoreno) i problemi koji se javljaju u finalnoj verziji prijavljeni su već tada. Prema informacijama koje sam prikupio na TDU forumima, čini se da najveći problem nije s neoptimiziranosti za grafičke već ogroman utjecaj FF-a na performanse. Dakle, masa ljudi je uvelike riješila svoje probleme isključivanjem FF-a ili općenito nekorištenjem volana i drugih kontrolera. To, dakako, ne može biti konačno rješenje.
|
|
|
|
|
#268 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ajde recite mi kak da stavim da vidim fps tokom igre, pa cu vam ja reci kak meni radi Jer nisam primjetio prevelika trzanja ili katastrofe planetarnih razmjera kao sto neki ovdje opisuju ![]() Eh da, obicni auti i voznja s kamerom iz unutrasnjosti, pogled na volan koji se okrece - sve sto mi treba Svidja mi se fora sa misem i kamerom, ovo sto mos pogledat ljevo i desno, pa u retrovizor... ma zakon ![]() |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Banned
|
Ako imaš ATi onda Ati Tray Tools i on ti pokaziva FPS! |
|