|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
poruka glasi : sve je u redu radit ako se zato ne sazna...
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
da bi mogao kupiti slot, treba ti ADAM, a da bi dobio ADAM, trebaju ti little sisters, a njih ćeš sresti kasnije... samo polako i strpljivo, tek si na početku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam jedan problem. Krenuo sam igrati igru, i nako što stignem u onoj kapsuli u grad, krene mi autosave i igra se zablokira. Onda sam restatao komp i ponovo pokrenuo taj auto sve i odmah nako početka onog downloada mi izađe iz igre i veli da BioShock ima neki problem. I tako sam probao nekoliko puta i uvijek isto. I da, igra je ORIGINAL.
![]() |
#249 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
E, kad smo vec kod problema, meni su neki zidovi jednostavno crni..ne da su u sjeni il nesto tako nego su normalno crni..kao i neki djelovi poda..jednostavno kao da nemaju skin..ili kako god da se to kaze..
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
E tak je meni isto i u Fear: XP ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ako igras na x850 onda budi sretan sat uopce mozes igrat, ta graficka nema shadere 3.0 a njih igra zahtjeva, zato ti fale teksture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
HP Compaq 8510p Genuine Windows Vista® Business Intel® Core™2 Duo Processor T7700 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050 resolution) Serial ATA hard drive 120GB (5400 rpm), HP 3D DriveGuard LightScribe, DVD+/-RW SuperMulti DL, DVD/CD-RW Combo DDR2, 667 MHz, 2048MB Mobile™ Intel® PM965 Intel 802.11a/b/g/draft-n, a/b/g, b/g, Broadcom 802.11a/b/g, b/g and/or Bluetooth 2.0, HP Wireless Assistant 56K modem Intel Gigabit Network Connection (10/100/1000 NIC) ATI Mobility Radeon HD X2600 256 MB of video memory (512 MB HyperMemory) Intel® Centrino® Pro processor technology Tako da nisu shaderi
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Prvoklasni Krkan
|
kakav fear??!! Bioshock.... @brown acid : probaj nac najnovije drivere za grafu. Na ati-evim stranicama nemoj ni pokusavat! Nadi si neke modane catalyste koji podrzavaju mobility grafe. e da daj mi reci kako ti ide na tom laptopu bioshock, na kojoj rezi i detaljima. Mom burazu na toshibi:c2d 1,83ghz, 2gb rama i 7600 GO 256 neide bas bajno morali smo rezu stavit na 960x nesto i sve an minimum da ide kako treba(163,44 driveri). |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
ja sam kupio original... vrijedi novaca... ali zapeo sam... tamo gdje je objective najti telekinezu... ali di je taj plasmid?? u onoj sali sam di pobjegne onaj doktor... pise dna plakatima da se mogu naci besplatni plasmidi ali kako izaci iz sobe tj. kako dalje??? btw igra jest malo linearna.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Prvoklasni Krkan
|
taj plasmid ti je u sboi di je onaj stroj za ispucavanje loptica, mislim da ima i nekih vitrina sa peharima...usotalom ako kliknes M dobices mapu pa vidi di nisi bio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@zvonac_1 ja koristim većinom plazmide + koji metak...samo treba trčat okolo nečeg (stol, zid) da se nemre zaletit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
koje plasmide imate i koje najvise koristite?? koje oružje najvise koristite?? koliko imate adama?? do kud ste dosli?? evo par pitanja pa odg... ja iamma telekinezu, struju, vatru i onu plavu kuglu (?)... koristim struju i telekinezu kod onih nitro (razrjeđivača ![]() oruzja koristim pusku, mitru, rocket launcher i pistolj sa onim mecima protiv zeljeznih (za rosie i big daddyia...) imam oko 360 adama (not sure)... prosao sam onu podmornicu gdje sve explodira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Prvoklasni Krkan
|
E, neznam jel ovo vec bilo tu, ali sigurno znate da bioshock instalira securom koji je nkekav rootkit. Kad deinstalirate igru on i dalje ostaje na vasem kompu, na linku je nacin kako da ga maknete kad deinstalirate igru. http://www.gamingbob.com/2007/08/23/...ncluding-demo/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ali zašto spasiti little sister? harvest 'em all ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Prvoklasni Krkan
|
Meni je igra s 1gb memorije radila normalno, nije se ucitavalo tako dugo.....doduse ja imam raid. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|