|
![]() |
#241 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jos jedan anonimac je uplatio: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D., UP NA TRC nino5 i iveumag su takodjer uplatiti. Dakle, trazim ovoga prvoga iz posta koji je uplatio iz RBA, a nije napisao svoje ime, te dvojicu koji su napisali samo GOTOVINSKA UPLATA.
![]() |
#242 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Bojim se da sam ja taj iz rajfajzna ![]() Lijepo sam napisao sa svojim finim švrakopisom opis placanja al ocito je baba preskocila jer joj nije bilo jasno kaj pise ?! http://www.imagesforme.com/images/607uplata.JPG |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
kak bude joj jasno kaj pise kad si nepismen? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Moderator
|
Vec si deseti koji to pita. Citajte poruke unazad, ne pisem ih za sebe, odgovor sam napisao vec dva puta. A i u prvome postu sam napisao da je sve u fazi razmatranja i nisam uopce spomenuo datum jer se ne zelimo prenagliti. Dvoumimo izmedju dva providera i dogovoramo i trazimo za sto bolju cijenu i sto bolji server. 7 i 10 dana ne igra ulogu ako ce to donijeti bolji server.
![]() |
#250 |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
evo ja sam isto uplatio (osobno athi) a gemmy je slucajno danas isao raditi nakon 3 mjeseca da neplati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ok, jednog gospodina GOTOVINSKA UPLATA sam nasao. Obje uplate su iz ErsteBank. Ako je jos netko uplatio iz Erste 22.01. neka se javi. Takodjer trazim ovoga koji je uplatio iz RBA. Btw, provider kaze da je server najkasnije u PON navecer ON, no nece tada biti i dostupan, prvo moramo dignuti packove i vidjeti dali radi dobro. ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Moderator
|
Hmmm, nije nista slozeno. Dakle - instalacija igre i nakon toga instalacija 1.3 patcha. http://www.callofduty.com/patch_cod2/ Mape ce se stavljati u cod2\main direktorij, a ako se ne varam biti ce tri map packa sa sve skupa 12 ili 13? mapa. Password ce dobiti svi koji su uplatili na mail koji su i dali prilikom registracije.
![]() |
#255 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Moderator
|
Uplatili su slijedeci: atha Rak Darth Pomo widowmaker Spirit Duma nino Ludi Maks Veki-os Mar Virus7 Crypt0 phissen B3mt1 IceFisherman Isus AMD Sam Fischer *NOB* Doca mymoon Gemmy (Bakarski Lemur) tomasini Andeo zippo61 MarKill iveumag thuNdeR Ako koga nisam nabrojao, neka se javi i kaze koji dan je platio da napokon nadjem one za koje ne pise ime uplatitelja.
![]() |
#258 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
Vidim da vas ne kontroliram dovoljno.. opet dangubite ![]() ![]() Moram se sjetit danas da uplatim konacno posto vidim da server samo sto nije ![]() : hello2 : EDIT: Uplatio sam jucer oko 18 sati ![]() Zadnje izmijenjeno od: gandza. 30.01.2007. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Moderator
|
Dobra vijest: Server je gore. Uskoro ce u stickyu biti adresa i sve potrebno za spajanje, takoder i sva dodatna objasnjenja...isto cete dobiti na e-mail. Kad ce server krenuti? Najkasnije u petak. Losa vijest: Trebati ce skinuti 90-tak MB mapa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Link za mape...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Moderator
|
Biti ce u stickyu, da ne skidate vec sada, kad jos nije sve uplodano i testirano... EDIT: Isuse skype |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
da....i meni je još ostalo malo prometa za spiskat.... ![]() http://www.imagesforme.com/images/4117phissen000.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Moderator
|
Papci. ![]() ![]() Eto, ET je marljivo radio na mapama, jucer navecer se testirala rotacija, te dali postoji rusenje na nekim mapama. Malo je i izmijenjen PAM mode da nam sto vise pogoduje te smo ga ostavili onakvime kako se cini najboljim i najzabavnijim. U petak najkasnije server je ON, danas ce ET nadam se dati linkove za DL, pa da napokon pocne i zabava. ![]() Btw, uplatio je i gandza. Sto se toga tice, gore je cijela lista po kojoj cu i slati passworde za server. Ako ste na uplatili, a password niste dobili, slobodno se javite ovdje pa cemo poslati pass ponovno ili na drugi nacin. Molim overvidea i mitzeka da provjere mail koji su dali prilikom registracije. Admini na serveru biti ce: Mitzek - ovog admina nemojte ljutiti Isus Darth Vader E.T. *NOB* Doktor (Doca) atha
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 31.01.2007. u 08:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
kahmm..
pozdrav deca! 1.upraf pustil Tomiću Pici Igoru neku pinku za cinculator,naime čuje mu se dok skreće za Bakinu Kuhinju.... ![]() 2.Provjerio Mejl.... ![]() 3.Nabrijal se za kemp... ovaaaj osmatranje neprijateljskih pozadinskih objekata(poljskih kuhinja i pekara..) sa tenzijom skorog osvajanja (ownanja ) doticnih,uz svesrdnu pripomoć 155 poz bojne Veter(i)nara u sastavu Amd,Nino5,Zippo;Rak etc.etc.. 4. sad pokusavam i Trbonju Jeltza nagovorit da glumi TM(topovsko meso) za početak, dok mu se grafa ne razradi... 5. pripremam iznenadenja i nagrade za fer igrace na serveru,a isto tako laštim utoku za majstor kvariše... 6.Atha,riskiraj tu i tam 2-3 kune pa se javi starom Prdonji,ispada da samo ja Tebe cimam,kad sam u preletu pored RI ,ili kad nekaj žicam...: bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Mitzek Pico jedna kolko si platil za mjesto Admina? Istrošil si se. Sigurno buš Athi platil gablec, a znaš da on nemre puno pojest. Žmukljar jedan. Onu Plesnjivu Debelu Mrcinu moramo nagovoriti da igra. I na kraju jedan prijedlog. Da li će se produžiti nesmetano izležavanje bez da ga server automatski prebaci u Spec.
![]() |
#268 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ubačen je automatski mlatioc, ak preveć ležiš recimo u rusiji nastrada ti mjehur, i automatski mlatioc te klepne z kundakom. :P
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |||
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() @edit ovim adminima Mitzek - ovog admina nemojte ljutiti Isus Darth Vader E.T. *NOB* Doktor (Doca) atha zelim puno zadovoljstva i zivaca ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Moderator
|
Hehe, pice jedne stare. ![]() Budemo se culi mitzek, uvijek me fatas dok sam na sastanku, a to je obicno ujutro. Ajde naleti popotne ako imas muda, ne. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|