|
![]() |
#241 | |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
Gle, da išao sam u skladište i gledao serijske brojeve, revizije i sl. ! A što se tiče 4 proca (to je više nesreča nego biranje ! ), no opet od 3 proca koje sam birao da 2 idu do 2300 Mhz, a deklarirani su na 1463, mislim da je to jako dobro ! A što se tiče matične, opet ista stvar, otišla jedna, molio da mi daju takvu i takvu drugu i to je to ! Nisam rekao da je teško bilo ići od dućana do dućana, iako je i to bilo na vrat na nos, cijelu kupnju sam obavio u 1 sat, 5 dućana, malo prije zatvaranja, pažljivo birao koji dućan do kada radi i to sve kada mi je puklo popodne, zamolio brata za auto i snjim išao, on vozio, ja kupovao..... Ali nije bitno neželim se oko toga.. Ja sam sretan, ako nekome smeta šta sam radio i kupio si ovaj komp., njegov problem. Ja sam se stvarno trudio oko njega, i dan danas se trudim. P.S. Jelc nisam još gledao za volt mod, no pogledat ću ako je nešto lakše, možda napravim, no svakako kada stavim vodeno ! O kojem već pričam ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Kova sam se ti nedaj,imas najveci score s ne najskupljom konfom i boli te.......... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
***2CROwded***
|
STRMX ![]() ![]() Hvala stari ![]() E Jelc o volt modu nisam nigdje našao, tj. jesam da ljudi pričaju kako ga nigdje nema ![]() I da ti treba volt mod da bi došao do 9700PRO, pa staviš drivere od 9800 i imaš 9800, ali to je sve, a nigdje nema kako !?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
|
ipak ti je jednostavnije napraviti volt mod na ploci samo trebas napraviti vdd i udri ![]() pogledaj PM
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kova, kad ces nabavit vodeno?Jedva cekam da vidim oce prec 2500 Mhz.Dosad marac još uvijek vodi!
![]() |
#246 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ak naletim negdje ti javim. Kaj je ono tvoje 9500np Sapphire??? Napravi za nju blokove pa buš vidio tuluma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
***2CROwded***
|
Evo moram riješiti neke ispite tu još, pa kada to sredim, bacam se kod frenda u radionu i idemo sklepati vodeno, sve ćemo detaljno slikati ![]() Da moja je kartica Saphire u L chipovi, crvena, 128 MB 9500 np ! Naravno radim vodeno za CPU, AGP, NB ! Stavljam pasivne hladnjake na MOSFET, grafičku (na chipove), ... A što se tiče Vdd moda matične, bojim se da nemam dovoljno malo lemilo da lemim na chip, kada bi postojala neka varijanta da to napravim, super !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
No moram naći taj blok ![]() Grafička cijela u blok, pa ako treba i disk će ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
od LemilicE
|
Kad budeš vidio koliko je tu posla mislim da ćeš brzo odustat. Ali svaka čast, pa evo :gajba:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
***2CROwded***
|
Možda si u pravu, no iskreno, spreman sam, samo da dam ove ispite i idem raditi ! Probao sam VDD i naravno sjebao matičnu ![]() Pametan ja, a što je najbolja fora, mislim da nisam s VDD modom sredio već s memorijom. Dakle napravio sam VDD, sve je išlo glatko nisam ništa skurio niti rastopio previše lema, ma sve super. No kada sam vračao memoriju u slot, jer mi je smetala za lemljenje, nisam ju stavio do kraja, pa prepostavljam da sam nešto skurio jer se zdimilo (tj. samo je zasmrdilo). Neće bootati, tj. nema slike, ne vrti memoriju, no resetira se matična, čak ledica za disk prestala raditi (tj. provjeru stanja rada, zelena ledica), crvena je radila kako disk radi ! Dakle ode matična na servis ! Hebote sreče, ha ?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
***2CROwded***
|
Pa hebeš ga nekako moram održavati komponente ! ![]() Da ne dođe do zastare ! Mislim gle, dobiš garanciju, i tako sve dok više neće postojati taj dio, pa dobiš bolji ![]() Tako ja za bezvezni DVD od 300 kn, dobio onaj za 500 ![]() Tako ako redovito servisiram matičnu, možda dobim 8RDA3+ ili da ih samo zamolim prije nego shvate da će tako biti hehehehe, šala. A hebeš ga, malo mi je neugodno, šta znam sve ljude na servisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
od LemilicE
|
Makni sig, ako si skurio ploču he, he ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
a Kova se usudio napraviti VDD mod jel si siguran za garanciju ipak je lemljeno po ploci
![]() |
#258 | |
od LemilicE
|
Re: AMD
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
***2CROwded***
|
Sam rekao da je super napravljeno, ma ništa se ne vidi ! A između ostalog nije otišlo zbog toga, nema nikakvih znakova, ni ništa... A vidjet ćemo, sada mogu prodati ona 2 proca i kupiti si neku bolju matičnu ! Ionako sam mislio da su gotovi ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
***2CROwded***
|
Evo 2100+ sam zamijenio za Soltek 75KAV i za 256 PC-133 SDRAM ! Sada mi još fali jedan monitor i jedna graficka i imam 2 pile. Dobit ću sutra novu ploću 8RDA+ jedva čekam ! ![]() Samo neznam da li da odmah probam VDD... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
ma mozda ovo bude treca sreca ![]()
![]() |
#264 |
***2CROwded***
|
A nadam se da će biti sreča, pa ipak će biti novija ! Dakle bolji chipset i sve ! ![]() Nada .... A čuj besplatno mjenjati ploče, mrak ![]() Sve dok ne dobim neku bolju ![]() E tip me pita pa daj reci šta radiš?! Ja rekoh, samo sam čovjek koji nema sreče, ili koji je ima, kao što je onog tipa 9 puta munja strefila, a on preživio ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
..
|
Citiraj:
nije bas da nes zaradis na tome...prije si u velikom gubitku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
***2CROwded***
|
Pa neznam da li ti vidiš smailiće ! Misliš da sam htio skuriti ploču koja ima FSB oko 220 bez VDD moda?!?! Huh ! Naravno da nisam ! Ali kažem kako mi je krenulo, .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Re: AMD
Citiraj:
Kad sam slagao komp bio sam limitiran sa lovom i štedio sam na MBO. Sad vidim da su čudni putevi božji i da glupost i škrtost nemaju granica. ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
***2CROwded***
|
Ti jasno da sam ja na : Soltek 75 KAV, s 256 PC-133 SD RAM, i Radeon 9500 np ! NAPRAVIO 10 890 marka?! Naravno OC-ao sam ploču, proc je radio na 1800, ali to nisu DDR rami, i još ih je samo 256 ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
..
|
Citiraj:
da vjerujem da si ju htio skuriti posto ti je nakon dva tjedna u kompu postala dosadna i naprosto si ju morao zamijeniti za drugu iste vrste...to ti je kao kad mjenjas zenu...skuris jednu i uzmes si drugu slicnu....manje OCanu... kak je tebi krenulo mogao bi ti biti prvi koji ce lupiti 3ghz bez vodenog...naime na prvoj si ploci imao 1800mhz na drugoj 2300 pa sad bi trebao preko 2500mhz nemoj nas razocarati...svi te budno pratimo...svaki tvoj korak... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
Pa dobit ću istu novu ! A to što sam 3 posta napisao sa Soltek 75 KAV ![]() Brijem da ću prodati tu ploču i rame i kupiti KT 333 i DDR rame.. još mi fali neka jeftina grafulja ! Hebem i tebe svrtane ! Lako tebi pričati ! ![]() Između ostalog duguješ mi cugu !!! ![]() A što se tiče ploče ma šta dobim da dobim, biti će sve ok. Čovjek nauči cijeniti pare kada vidi kako je lako sj..., a i naučiš cjeniti stvari ! Ja sam izvukao pouku ! Mi netko zna reči OTPOR CHIPA PRIJE VOLT MODA?!?!? Dakle 8RDA+ !!! HVALA ! Mislim ako u paralelu spajam 1000 Ohma, a otpor je manji od najmanjeg, prepostavljam da je oko 1200 Ohma, no koliko iznosi ?! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|