|
![]() |
#241 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Naime, trenutno koristim antenu koja je dosla s karticom i mislim da ne lovim signal, ali Media Portal je prepoznao karticu. CaptureCardDefinitions.xml je na ovom linku: http://rapidshare.com/files/10230505...tions.zip.html Ako je file OK, molio bi potvrdu, tako da ga posaljem na sluzbene stranice Media Portala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Registered User
|
Imam veliki problem pa Vas molim za pomoć trebao bi mi seriski broj bacio sam kutiju i sve ostalo pa sad imam samo cd. Unaprijed zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#245 |
Registered User
|
Piše neki broj ali to nije treba mi da instaliram karticu traži mi seriski broj, pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Pink Floyd fan
|
Ne treba ti serijski da instaliraš karticu već software za nju! Ima toliko drugog boljeg softa od tog što si dobio. Zar ne piše na CD-u taj serijski? Na žalost izgleda da ni ja nemam kutiju, ako ju nađem i na njoj bude serijski poslati ću ti.
![]() |
#247 |
Registered User
|
Na mojoj piše 12dc1-11tv01-10r i ukucam pod cd-key ali neprihvaća. Može mi neko reći koji se Vama tv player pokazao najbolji i gdje da ga skinem, unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#249 |
Registered User
|
Hvala, budem malo pregledao |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Očigledno ti treba CD key za software, a on se ne nalazi na kutiji nego na omotu od CD-a ili samome CD-u.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Registered User
|
Znam da se nalazi na omotu od cd-a ali nemam omot pa ako neko ima potražnja još stoji. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Odmah da pitam, kako (ako je moguce) konfigurirati i digitalnu i analognu karticu u MP? Kako da napravim graf (GraphEdit) za analognu? Kartica je Gigabyte Hybrid TV Card GT-PTV-TAF-RH-GB1. Hvala. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Kupio sam GT-PTV-TAF-RH prije nekih pola godine i instalirao powercinema 4 i drivere s cd-a. Naravno da je zvuk kasnil i ktom jos pucketal. Srecom pronasao sam ovaj topic nabavil kworldow driver i powercinemu 5 i oba problema nestala. Barem je tako bilo do prije nekih dva tjedna. Tada sam instalirao sp3 i naravno da se kasnjenje zvuka opet pojavilo. Nije pomoglo ni micanje drivera ni instaliranje ponovno ni resetiranje tako da sam odustao od popravljanja problema. Danas sam saznal da hrt prenosi euro u dvb-t na hd rezoluciji. Pa odlucih naravno to vidjeti. Naravno da skeniranje dvb-ta nije urodilo pronalskom nijednog kanala. Nebudi lijen sjetih se ovog topica pa dodoh potrazit pomoc. Nakon kratkotrajnog citanja topica pronadoh da su izasli novi driveri. Maknuh kworldove instalirah drivere s gigabaytovih stranica v.1.3.3.5 i pronadoh novu verziju powercineme 5.1.3627. Sad radi savrseno (gotovo). Nema laga zvuka, dvb-t pronade 4 kanala + hrt2 u hd-u. Jedini problem koji sad imam je kako namjestiti epg u powercinemi. Ima u settingsima u aplikaciji pod TV - guide setting opcija epg source ali ju ne mogu promijeniti. A na netu nigdje da pronadem neke upute. Pa ako itko moze pomoci. (uf sto sam se raspisal za prvi post) |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Mislim da se nemoze u powercinemi namistiti da grabi EPG iz xml fajla sa web-a... sa jednim programom, nemogu se sititi imena, moze se izmanipulirati sa windows media centrom kod viste ili xp MCE-a. a kod mediaportala je to jos lakse. Ali kod dvbviewera i powercineme mislim da ne postoji nacin, oni pokusavaju izvaditi epg iz signala i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
ja nikako da popravim taj lag ![]() inače na gigabytovim stranicama zadnji driver je 1.3.3.1, a verzija powercineme je 5.0.4616 već mi je za ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
a powercinemu sam skinuo sa mininove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Smetnje pri gledanju tv-a kad prođe auto
Ok, znam da je glupi naslov teme, ali ajde vi bolje ![]() Uglavnom, imam tv karticu od gigabyte-a (hibridnu) i običnu antenu, riblju kost na balkonu.. Tv radi dobro, signal je ok, sve je to u redu.. Međutim, ja sam u centru grada, ispod prozora imam dvije ceste, svaki puta kad prođe skuter slika počne štekat dokle god se skuter ne makne, isto vrijedi i kad prođu neki stariji auti ili autobusi.. Nije problem da zašteka na sekundu-dve, ali ispod balkona je semafor, pa kad skuter stoji minutu na semaforu, meni cijele minute nema televizije.. Sorry što sam se raspisao toliko, ali eto.. Jel postoji neko rješenje za takve probleme? (osim da nabavim zračnicu i počnem pucati po skuterima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Misliš da mi nije padalo na pamet.. Ali to je nemoguće izvesti, jer nisam u kući, nego u stanu, i nema šanse da išta stavim na krov.. Nadao sam se da postoji neki način da to popravim i da antena ostane gdje je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Zasto ne bi mogao staviti na krov? Stavis antenu na krov (na stup di su i druge antene), a kabl spustis po fasadi dolje, te na stoku od prozora izbusis rupu i uvedes si u stan. Tako u ZG centru ima skoro svaka zgrada, bilo sa ulicne ili dvorisne strane. U slucaju da nemas gore stupa za ant, onda ti sigurno ima susjedna zgrada (ja stavio moju jer je susjedna zgrada visa ![]() A mozes i provuc kroz dimnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() btw za koji tjedan (prva plaća) si kupujem kartu iz naslova, spajat ću ju na riblju kost, samo da lovim rtl, novu i hrt 2 ja sretan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() kupio astro black edition ( http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5000055 ) i sa njim Gigbyte digital theater Hybrid tv karticu.Instalira CyberLink PowerCinema.Međutim nekad nakon dužeg gledanja a nekad i nakon 1 minute restarta mi računalo i to uvijek samo kad gledam preko tv kartice.Imam avg antivirusni program i skenirao sam ali ništa.Nisam baš sa engleskim ako netko zna neka mi objasni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() BTW Kartica radi i na Linuxu, s Kaffeinom, samo je signal lošiji nego s Windowsima (!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |