|
![]() |
#241 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ajde ekipa odgovorite na moj prethodni post u kojem pitam jel priča zasebna ili ima veze s prethodnicima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
hehe hvala,počinjem onda od sutra i ja igrat jer vidim da je već pobrala ocjene da boli glava i po forumima je samo hvale svi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
meni se sviđa ![]() Postavke: (ostatak na Ultra tj. skoro treba još neke sjene stavit na max.) ![]() Screenshots: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inače kaj se tiče priče, ja nastojim sve na fino (fini odgovori, pristojan i dobar dečko) ![]() ![]() p.s. inače kaj se tiče grafike, sve na MAX 1920x1200 zakucano na 60 FPS-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo ja furam Power Armor i jos imam Enclave Pwr Armor u depu ![]() http://img222.imageshack.us/my.php?i...enshot3bw0.jpg Sad mi se jedan NPC pridruzil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
The Dark Side of Moon
|
Odlična igra,igrao sad u komadu 1 i pol sat i ono wow ![]() ![]()
![]() |
#253 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
To je Power Armor ? Šališ se, ako su išta mogli besmisleno nabrijati u veličini i izgledu moći, to je POWER armor kvragu. Al dobro... Svatko tko je živio za trenutak kad će se pojaviti Fallout 3, trenutak se recimo isplatio. Razgovore su definitivno pogodili, stvarno nekad se zna ponuditi rečenica da se upišam od smijeha od sarkazma ![]() ![]() p.s. Još Duke Nukem Forever i mogu umrijeti sretan ![]()
![]() |
#255 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: zole052. 30.10.2008. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
hm, jesam ja jedini kojem se ovo nikako nije svidjelo ![]() ![]() mehanika combata je ocajna ![]() i zar ce nakon apokalipse sve biti boje kakice? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Takodjer. Glavni quest se da zavrsit u jedno popodne, vecina zgrada je tu za ukras, 200 godina stare olupine od auta eksplodiraju nakon 3 pucnja iz pistolja. Ma ne znam sto da izdvojim, koji god aspekt igre gledam, ostanem razocaran. Najbolja baza: Ubijes 20 ljudi u gradu, pobjegnes i vratis se nakon 3 dana i svi se ponasaju kao da se nista nije desilo. Nakon toga izlijecis par "gubavaca" i svi te drze za sveca. Preview sa CanardPC-a je najbolje opisao ovaj nesretni nastavak: http://www.nma-fallout.com/article.php?id=45725 Nista, nazad na Fallout 2 sa Hi-res modom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
ma vi koji gunđate najbolje da odete malo učit programiranje i all that stuff pa nam vi servirajte bolji fallout.....ovaj fallout je u skladu sa vremenom, nebi baš pretjerano dobro prošao da su ga napravili kao prethodne sa poboljšanom grafikom....gledajte i to da je od zadnjeg prošlo hrpa godina, to je gledala i bethesda, te nisu baš svi igrali prethodne....tako da je ova kombinacija pogođena.....meni se sviđa sve, od ponašanja npc u naseljima, do borbe, grafike, optimiziranosti (imam amd 64 3200+, 1.5 giga rama, 7800 AGP, radi mi odlično na 1680x1050 sa uključenim AA i sve medium-high), kako niš nije linearno, ima dosta sličnosti sa prethodnima (enclave, slavers, brotherhood, raiders....)....ja ovoj igri dajem zasad ocjenu 95%..... nego, zasad nisam uspio odalamit komad nekoga kad sam ubio, dal je to zbog jadnih puška i pištolja...ili treba negdje upalit opciju za to? hihi...ili je kao u prethodnom, nakon nekog vremena ću moć izabrat brutall kill perk (tako nešto) |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Jao kako ne kužiš poantu... programiranje nema apsolutno nikakve veze sa kvalitetom FO1 i 2, dapače rekao bi da je ono bila najslabija karika u igri. Puno važniji su: - Priča - Dizajn Za to dvoje ne moraš znati kako napisati "hello world" u basicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam stari fan Fallouta (odigrao F1 i F2 kad su izašli) i mogu samo reći da mi je trojka ODLIČNA! ![]() Imam samo jedno malo pitanje... Di se mjenja rezolucija? Sinoć nisam skužio, jer sam je htio igrati odmah... nije mi se dalo tražiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
a ima ko i oblivion u launcheru onaj izbor MODOVI??? Ako ima, mozda se nađe koja dobra dusa pa nam da neki mod u kojem ce ipak biti nesto zelenjave poslje 200 godina (sto bi bilo i realno, ne???), nesto kak je u I am Legend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() dizajn, pa malo podjseća na oblivion, ali ništa strašno...meni opet to ne smeta.... neki vole igru, neki ne.... sve u svemu igra je super.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
The Dark Side of Moon
|
upravo tak,znam da su neki očekivali da će bit ko i sa diablom da će to ostat na toj razini ali očito se nije moglo,jer ipak nije radio razvojni tim isti koji je radio prvi i drugi dio nego neki noviji ljudi sa različitim idejama...A to što netko želi zelenilo,pa da padne toliko nuklearki na Zemlju baš me zanima jel bi bilo zeleno...
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa imate one svjetleće zelene vrganje oko kamenja...kaj bi vi više? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|