Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.12.2025., 21:42   #241
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ja imam ovaj, tj verziju bez wifi m234d
https://www.makromikrogrupa.hr/print...jet-mfp-m234dw
Tako je malen i kompaktan.
Odlična kvaliteta ispisa, automatski duplex (ispiše na obje strane papira), kod duplexa izlazi druga stranica i već izlazi i sljedeća stranica na redu za ispis. Neusporedivo brži od mog starog Epsona.
Ako uzmeš HP-ov wifi, isključi si automatske nadogradnje fw-a, da možeš koristiti zamjenske tonere. Za moj je zamjenski toner oko 15€, 1500 stranica.
Staro 17.12.2025., 05:28   #242
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Dobra cijena, ali radije uzmi neki Brother, tipa DCP-1510E, kod kojeg nema problema sa zamijenskom tintom kao kod ovog HP-a.
Citiraj:
Toner dolazi sa čipom.
NAPOMENA: Zamjenski toneri ne rade na printerima koji iza brojčane oznake imaju slovo "e"
Ispis - do 950 stranica.
HP printeri koji završavaju sa slovom E
zamj. toner neće raditi -> nismo u mogućnosti priznati
reklamaciju

Toneri rade na verziji firmware-a 20231016 od 12.12.2023.
kopija je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.12.2025., 13:47   #243
freerock0
Premium

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ja imam ovaj, tj verziju bez wifi m234d
https://www.makromikrogrupa.hr/print...jet-mfp-m234dw
Tako je malen i kompaktan.
Odlična kvaliteta ispisa, automatski duplex (ispiše na obje strane papira), kod duplexa izlazi druga stranica i već izlazi i sljedeća stranica na redu za ispis. Neusporedivo brži od mog starog Epsona.
Ako uzmeš HP-ov wifi, isključi si automatske nadogradnje fw-a, da možeš koristiti zamjenske tonere. Za moj je zamjenski toner oko 15€, 1500 stranica.
Hvala na odgovoru !
Ovaj koji sam ja linkao izgleda slabiji od tvojega jer nema duplex , rezolucija skeniranja i printanja je manja ....
Treba mi za par ispisa i skena mjesečno -nezahtjevna upotreba....
Hvala na savjetu za zamjenske tonere

Citiraj:
Autor kopija Pregled postova
Dobra cijena, ali radije uzmi neki Brother, tipa DCP-1510E, kod kojeg nema problema sa zamijenskom tintom kao kod ovog HP-a.
Hvala na odgovoru !
Zbog prostora , tražim gabaritno što manji printer a koliko vidim iz videa na netu, ovaj HP je stvarno "mali".
Da, vidio sam tu napomenu tražeći informacije o printeru a kako u nazivu nema slovo "e" pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema sa zamjenskim tonerima...

Možda netko od vas zna postoli li na navedenom printeru "opasnost da se zapeče" ili je to stvarno teže nego na "običnim" printerima s obzirom da će se minimalno printati - svega par stranica mjesečno ako i toliko ?
freerock0 je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2025., 13:58   #244
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor freerock0 Pregled postova
Možda netko od vas zna postoli li na navedenom printeru "opasnost da se zapeče" ili je to stvarno teže nego na "običnim" printerima s obzirom da će se minimalno printati - svega par stranica mjesečno ako i toliko ?
Na što točno misliš "zapeče"? Ako misliš na blokiranje mlaznica glave kao kod tintnih pisača potpuno je druga tehnologija u pitanju i neće biti problem ako printer stoji duže vrijeme da ne radi.
tun3 je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2025., 15:49   #245
freerock0
Premium

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor tun3 Pregled postova
Na što točno misliš "zapeče"? Ako misliš na blokiranje mlaznica glave kao kod tintnih pisača potpuno je druga tehnologija u pitanju i neće biti problem ako printer stoji duže vrijeme da ne radi.
Da , na to sam mislio - blokiranje mlaznica ..... Sorry , ne baratam baš sa terminima....

Hvala na odgovoru !
freerock0 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno