|
|||||||||||
|
|
#241 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja imam ovaj, tj verziju bez wifi m234d https://www.makromikrogrupa.hr/print...jet-mfp-m234dw Tako je malen i kompaktan. Odlična kvaliteta ispisa, automatski duplex (ispiše na obje strane papira), kod duplexa izlazi druga stranica i već izlazi i sljedeća stranica na redu za ispis. Neusporedivo brži od mog starog Epsona. Ako uzmeš HP-ov wifi, isključi si automatske nadogradnje fw-a, da možeš koristiti zamjenske tonere. Za moj je zamjenski toner oko 15€, 1500 stranica.
|
|
|
#242 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Dobra cijena, ali radije uzmi neki Brother, tipa DCP-1510E, kod kojeg nema problema sa zamijenskom tintom kao kod ovog HP-a. Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#243 | ||
|
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Ovaj koji sam ja linkao izgleda slabiji od tvojega jer nema duplex , rezolucija skeniranja i printanja je manja .... Treba mi za par ispisa i skena mjesečno -nezahtjevna upotreba.... Hvala na savjetu za zamjenske tonere Citiraj:
Zbog prostora , tražim gabaritno što manji printer a koliko vidim iz videa na netu, ovaj HP je stvarno "mali". Da, vidio sam tu napomenu tražeći informacije o printeru a kako u nazivu nema slovo "e" pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema sa zamjenskim tonerima... Možda netko od vas zna postoli li na navedenom printeru "opasnost da se zapeče" ili je to stvarno teže nego na "običnim" printerima s obzirom da će se minimalno printati - svega par stranica mjesečno ako i toliko ? |
||
|
|
|
|
|
#244 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2018
|
Na što točno misliš "zapeče"? Ako misliš na blokiranje mlaznica glave kao kod tintnih pisača potpuno je druga tehnologija u pitanju i neće biti problem ako printer stoji duže vrijeme da ne radi. |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Hvala na odgovoru ! |